>

Erklæring om datapersonvern 

Erklæring om datapersonvern

Beskyttelse av personvernet ditt når du bruker nettsiden vår, er veldig viktig for oss. Derfor ønsker vi også å gi deg muligheten til å vite helt nøyaktig når vi bruker dataene dine og til hvilke formål. For å få en oversikt over hvordan vi bruker innhentet informasjon, har vi samlet følgende informasjon her. Med dette innhenter vi, Giffits GmbH, herved din tillatelse til innsamling, bruk og behandling av dine data.

Med denne erklæringen samtykker du til at Giffits GmbH får samle inn, bruke og behandle dine personlige data for følgende oppførte formål. Du har alltid muligheten til å oppheve dette samtykket for fremtiden.

Innhenting av følgende data

Følgende informasjon er samlet inn av oss:

1. Informasjon vi mottar fra deg

Alle data som du oppgir på våre nettsider eller på annen måte formidler til oss, innhenter og lagrer vi. Det du kan velge å ikke gi oss all den informasjonen vi ber om. Dette kan føre til at du ikke fullt ut kan dra nytte av våre tjenester. Informasjonen du gir oss får vi gjennom utfylte skjemaer, ved søk etter og kjøp av produkter, deltakelse i konkurranser og annen bruk av våre tjenester. Informasjonen kan være: Navn, adresseopplysninger, telefonnummer, e-post, nyheter, skattenummer og finansdata.

2. Informasjon som samles inn automatisk

Når du kontakter oss lagrer vi en del informasjon om deg. Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies, og Flash Cookies, som brukes spesielt til Google Analytics og Google Remarketing. Kontakten kan føre til, hvis din nettleser som brukes Giffits nettside, reklame eller annet innhold publisert på vegne av Giffits GmbH, åpner andre nettsteder. De automatisk innsamlede dataene kan være: IP-adresse, mottak og lesebekreftelse av e-post, e-postadresser, informasjon om datamaskinen og Internett-tilkoblingen du bruker, for eksempel nettleser (type, versjon, nummer), leverandør, operativsystem, plattform og din ordrehistorikk (tilgang til sidene av vår nettside, dato, klokkeslett, søk og klikk på produkter, nettbesøks varighet, varighet av sideoppbygning, informasjon om interaksjoner og forlatelse av nettstedet).

3. Andre kilder

Av og til får vi informasjon fra andre kilder, som vi bruker til utdyping eller justering av dine data. For eksempel får vi informasjon om din adresse av tildelte logistikkselskap, som vi bruker til å oppdatere vår database for å kunne kommunisere med og levere til din korrigerte adresse. I tillegg får vi informasjon om søkeord og søkeresultater som er gjennomført av Google Analytics. Vi forbeholder oss retten til å søke informasjon av en tredjepart for å kunne tilby deg ulike betalingsmåter. For å gjøre dette, må vi få informasjon om ditt regnskap, dine innkjøp og din betalingshistorikk, samt informasjon fra kredittbyråer som vi bruker for å avdekke misbruk, spesielt svindel.

Behandling av personopplysninger

Dine data vil bli lagret, behandlet og overlevert til ordrebehandling og levering av varer, tjenester, samt behandling av innbetalinger og eventuelle nødvendige betalingsoppfordringer. Andre grunner til å overføre dine data kan være dine forespørsler eller personlige tjenester (f.eks nyhetsbrev). Vi bruker også dine personopplysninger for å forbedre vår service, vårt produktutvalg og også nettstedet, og dermed kunne tilby bedre ytelse. Gjennom erklæringen gir du oss ditt samtykke til å behandle dine data i reklame- og markedsøyemed, og å bruke dem for on-demand elektroniske tjenester. Som en del av personlig tilpassede tjenester hos Giffits GmbH blir dine registreringsdata og informasjonen du fikk ved å besøke Giffits GmbH-siden, lagt sammen i en brukerprofil.

Vi bruker også informasjonen til å avverge eller avdekke misbruk, spesielt svindel, eller gjennomføring av dette av en tredjepart ved teknisk, logistisk eller annen gjennomføring av våre oppdrag.

Datalagring ved hjelp av informasjonskapsler

Du kan besøke vår hjemmeside når som helst, selv om du ikke aksepterer informasjonskapsler. Vi påpeker at bruken av våre tjenester da bare er mulig i begrenset grad. Informasjonskapsler er filer som er lagret på din datamaskin, eller en annen disk, for å lagre data og innstillinger og utveksle det med vårt system via din nettleser. Utvekslingen brukes til å forbedre vårt utvalg av tjenester og legge til rette for dataregistrering i skjemaer på våre nettsider.

Du kan forhindre installasjon av informasjonskapsler ved å velge den riktige innstillingen på nettleseren din. I menylinjen i nettleseren din vil du få hjelp til å finne måter å avvise installeringen av informasjonskapsler. Vi påpeker imidlertid at denne bruken av nettstedets funksjoner kan være begrenset, og du da ikke kan dra full nytte av funksjonene på denne nettsiden, for eksempel gjennomføring av en ordre.

Anonymisert datainnsamling

Når du besøker nettstedet vårt, Giffits GmbH, blir din anonymitet som individuell bruker respektert, med mindre det dreier seg om informasjon som du har gitt oss.

Bruk av data og formidling til tredjeparter

Med overføring av dine personlige data samtykker du i at disse dataene brukes til kontraktgjennomføring og behandling av dine forespørsler. Vi ber deg om ditt særskilte samtykke til all annen bruk og overføring av dine personlige opplysninger. Vi ber om dette samtykket i reklameøyemed og markedsundersøkelser, såvel som til bruk av Giffits GmbHs elektroniske tjenester. Bruk av dataene dine for personlig skreddersydd reklame er også underlagt ditt samtykke. Da samtykket om bruk av dine data for de ovennevnte formål også kan omfatte formidling av dine data til selskaper i Giffits-konsernet og Giffits utvalgte partnere, kan dine data også overføres til dem. Du kan selvfølgelig når som helst tilbakekalle ditt samtykke for fremtiden.

For Giffits GmbH egen beskyttelse, gir vi personlige dataen til kundekontoen kjendte, hvis vi skulle være skriftlig forpliktet dertil eller hvis det kreves, i våre Generelle vilkår og betingelser eller etter andre avtaler, til beskyttelse av våre rettigheter, så som våre kunders rettigheter eller tredjemann. Dette omfatter Datainformationer til andre firmaer, der er specialiseret i forebyggelse og minimering av bedrageri og kreditkort misbruk. Det blir på ingen måter, data videregitt til disse firmaer, til vitenskaplig bruk

Google Analytics og Google Remarketing

Dette nettstedet bruker Google Analytics og Google Remarketing, begge tjenester tilbys av Google, Inc., med adresse 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Google bruker «%sinformasjonskapsler%s», tekstfiler som blir lagret på din datamaskin og som muliggjør en analyse av bruken av nettstedet. Informasjonen som informasjonskapselen innhenter om din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse) blir overført til en Google-server i USA og lagres der.

I tilfelle aktivering av IP-anonymisering på dette nettstedet, vil din IP-adresse bli kortet ned til de tre siste sifrene, slik at det ikke kan være noen klar tilordning basert på IP-adressen.

Google vil bruke denne informasjonen til å vurdere din bruk av nettstedet vårt og lage rapporter til nettstedoperatørene som vil kunne brukes til å bedre utnyttelse av nettsider og internettbruk. Google vil også kunne videreføre informasjonen til en tredje part, så sant det er rettslig foreskrevet eller så langt tredjeparten behandler informasjonen på vegne av Google. Tredjepart, inkludert Google, styrer annonser på internettsider. Til det brukes lagrede informasjonskapsler til å styre reklameinnslag basert på brukerens tidligere besøk på dette nettstedet, andre nettsteder i Google displaynettverk eller Google-søk.

Du kan imidlertid hindre bruk av informasjonskapsler fra Google ved å gå til siden for deaktivering av Googles-annonsering, og endre innstillingene (se http://www.google.com/policies/technologies/ads/), eller laste ned og installere nettlesertillegg ved å følge lenken (se https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Google vil ikke under noen omstendighet sammenstille din IP-adresse med andre data innhentet av Google. Google overholder retningslinjene for personvern i hht. «US Safe Harbor»-avtalen, og er registrert i «Safe Harbor»-programmet til US Department of Commerce.

Fører til eksterne nettsteder

For å kunne gi deg best mulig informasjon lenker vi også til eksterne nettsteder. Så langt det ikke er opplagt at du blir omdirigert til en tredjeparts nettside, vil vi påpeke at det er en ekstern lenke. Giffits GmbH har på ingen måte innflytelse på innholdet og utformingen til andre leverandører. Den oppgitte garantien i denne personvernerklæringen gjelder derfor bare for vår hjemmeside, og ikke for de eksterne nettsidene.

Bruk av sosiale programtillegg

Vår hjemmeside bruker sosiale nettverk Google Plus, som eies og drives av Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Videre bruker nettsiden vår de sosiale programtilleggene og til det sosiale nettverket facebook.com, som eies og drives av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA.

Vårt nettsted bruker også det sosiale programtillegget til det sosiale nettverket twitter.com, som eies og drives av Twitter Inc., 795 Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, USA.

Vår hjemmeside bruker dessuten det sosiale programtillegget til det sosiale nettverket xing.com, som eies og drives av XING AG Dammtorstrasse 29-32, 20354 Hamburg, Tyskland.

Videre bruker nettsiden vår det sosiale programtillegget til det sosiale nettverket pinterest.com, som eies og drives av Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA.

Hvis du går til en side på vår nettside som inneholder en av de ovennevnte sosiale programtilleggene, oppretter nettleseren du bruker automatisk en direkte servertilkobling til operatørene for de sosiale nettverkene. Derved blir innholdet i programtillegg fra operatøren av det sosiale nettverket overført til nettleseren din og derfra inkludert i vår hjemmeside. For vår del er det ingen muligheter for å påvirke omfanget av data som blir overført og formidlet av operatøren til det sosiale nettverket. Etter det vi kjenner til, kan det antas at din IP-adresse blir registrert. Hvis du bruker en konto med ett eller flere av nettverkene Google Plus, Facebook, Pinterest, Linkedin og Twitter for å besøke hjemmesiden vår, vil besøket bli lagt til din konto / dine konti. Når du samhandler med sosiale programtillegg, altså bruker den tilknyttede knappen, sender din nettleser informasjonen direkte til serveren til brukerens sosiale nettverk og lagrer dataene der.

Aktuell informasjon om

  • a) formål og omfang av datainnsamling til nettverksoperatøren
  • b) og deres gjenbruk
  • c) Informasjon om dine rettigheter.
  • d) Innstillinger for din privatsfære

finner du på:

  • Google Plus: http://www.google.com/intl/de/+/policy/+1button.html
  • Facebook: http://www.facebook.com/policy.php
  • Twitter: http://twitter.com/privacy
  • Pinterest: http://de.about.pinterest.com/privacy/
  • Xing: https://www.xing.com/app/share?op=data_protection

Er du medlem av en eller flere av de ovennevnte sosiale nettverkene og ikke ønsker at informasjon om deg blir formidlet via våre nettsider, som deretter kan knyttes til en av disse nettverkskontoene av en nettverksoperatør, må du logge deg ut av Google Plus/Facebook/Twitter/Share/Xing før du besøker vår hjemmeside.

I noen tilfeller er det en mulighet å bruke programtillegg for at nettleseren skal blokkere sosiale programtillegg.

Ytterligere informasjon og mulighet til å slette personopplysninger

Har du har noen spørsmål om «Personvern hos Giffits GmbH», kan du gjerne kontakte oss.

Giffits GmbH
Weidestrasse 122 b
22083 Hamburg
Tyskland
Telefon: 21 939 624
Faks: +49 (0)40 2788 201-79
www.giffits.no
post@giffits.no

Personvernansvarlige i firmaet vårt når du på den oppgitte adressen. Der kan du også finne ut hvilke data som lagres hos oss. I tillegg kan du sende oss informasjon, ønsker om sletting eller rapportering av dataene dine og gjerne også sende oss dine kommentarer per e-post eller brev.

Din Giffits service-hotline
21 939 624
Man-Fre Kl 0800-1800
Send oss dine ønsker i en epost post@giffits.no
eller benytt vårtKontaktskjema
Har du flere spørsmål? Til ofte stilte spørsmål