>

Trykkservice 

Trykkservice

Vi også tar oss av bearbeidingen av artiklene dine. Vi følger selvfølgelig dine ønsker og krav. For å gi deg muligheten til å få kjennskap til prosessen og samtidig forenkle forløpet, har vi satt sammen en del informasjon, som for eksempel videoer om trykkeprosessen.
Grafisk service for dine reklameartikler

Få reklameartiklene dine med logoen plassert der du måtte ønske det. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av svært ulike bearbeidingsprosesser som trykk, preging, gravering, doming og mange andre metoder. For å oppnå det perfekte resultatet for produktet ditt, er det svært viktig at vi samarbeider med deg. For å gjøre prosessen smidig og rask, har vi utarbeidet en liste over potensielle årsaker som kan føre til forsinkelser:

Reklameartikler - begere Profilering - ryggsekker Firmagaver - paraplyer Reklameartikler - lightere
Kontroller data

Send oss dine data. Jo bedre oppløsning av logoen, bildet, skriften osv, desto bedre blir det endelige resultatet på reklameartikkelen. Vi sjekker dataene og forbereder dem for trykk. Samtidig vil du få et bilde med ditt ønskede produkt og bearbeidelsen av det. Vi gjør vårt beste for at reklamebudskapet ditt best skal komme til sin rett.

Bearbeid data

Har du ikke dataene dine i vektorisert form? Har du ønske om endringer? Ikke noe problem, vi gjør alt profesjonelt for deg.

Lag logo

Har du en idé og trenger profesjonell støtte? Våre grafikere jobber gjerne etter ønskene dine.

Konsulenttjenester

Uansett hvilke spørsmål du har er vi glade for å kunne hjelpe. Hvis du ikke har noen anelse om hvilke reklameartikler som passer til konseptet, hjelper vi deg gjerne med vår mangeårige erfaring og kompetanse. Enten det er klassiske artikler eller noe helt egenartet som passer deg best, sammen finner vi ut av det.

Også når du allerede har kommet deg lenger på vei og vet nøyaktig hva du vil ha, men trenger hjelp med den grafiske implementeringen bistår vi deg gjerne.
For eksempel:

  • Valg av trykkfarger
  • Valg av riktig bearbeidingsteknikk
  • Plasseringen av logoen på reklameartikkelen
  • Lage logo

Lagringstjeneste

Hvis du ønsker det, lagrer vi gjerne dine data i vår beskyttede database. Dermed trenger du ikke en gang å sende dataene, de er øyeblikkelig tilgjengelige i din neste bestilling. Dette vil spare deg for tid og arbeid.


Reklame - slik kommer logoen din på artikkelen
Trykkfremgangsmåte
Din Giffits service-hotline
21 939 624
Man-Fre Kl 0800-1800
Send oss dine ønsker i en epost post@giffits.no
eller benytt vårtKontaktskjema
Har du flere spørsmål? Til ofte stilte spørsmål