>

Om Giffits GmbH 

Om Giffits GmbH

I over 19 år har vi utelukkende håndtert reklameartikler, og vi liker det. Alstercity i Hamburg er stedet vi kaller hjemme. Derfra har vi god utsikt til og over hansabyen. Dette vide utsynet passer til Giffits, for vi synes nye ting er spennende og holder alltid øynene åpne til alle sider, og møter enhver utfordring med friskt sinn. Vi sørger for at utsikten vår ikke blokkeres, og at vi vil kunne imøtekomme ditt ønske også om det er et uvanlig et.

Werbeartikel - Alstercity 1 Werbemittel - Alstercity 2 Werbegeschenke - Alstercity 3 Werbeartikel - Alstercity 4
Vår filosofi

Opprinnelsen til navnet er Giffits «We create the gift that fits». I dette slagordet ga vi uttryk allerede dengang for vår filosofi, og den gjelder den dag i dag. Vi ser nemlig ikke bare på reklameartikler som en gave, men mer som en del av en kommunikasjonsstrategi. Ingen foretak har noe å gi bort, derimot ønsker man å oppnå en akseptabel «Return On Investment» for hver reklameartikkel.

Hver kunde er unik, og ingen foretak er like. Dermed har vi som vår oppgave og filosofi å gi deg de optimale reklameartiklene. Samtalen med våre kunder er derfor svært viktig, da reklameartiklene bare kan være optimale hvis man for eksempel tar hensyn til tid, rask tilgjengelighet, budsjett eller spesielle ønsker, uavhengig av om reklameartikkelen skal være gunstig, du trenger VM-fanartikler eller vil bestille kopper. Kanskje du foretrekker klassikeren reklameartikkelen USB-minnepenn eller for eksempel fyrstikker. Enten du vil bruke reklamekulepenner for større begivenheter eller vil utvide standardsortimentet ditt til reklameartikkelen kaffekopper, er vi her for deg.

Med rammedata og kundens ønsker, er alle våre anstrengelser rettet inn mot å oppnå maksimal suksess. Derfor sørger vi for høye konsulentferdigheter og målorientering hos våre ansatte. Bare slik oppnår du raskt dine optimale reklameartikler.

Også bak kulissene tar vi alltid hensyn til en sunn og ideell prosess. Vi har derfor i en årrekke hatt leverandørkontakter i Europa og Asia som våre samarbeidspartnere. Også her understreker vi sterkt den personlige kontakten: Vi kjenner alle leverandørene og deres produksjonssteder personlig, for bare da kan vi reagere raskt og fleksibelt på dine ønsker.

Firmaet ble stiftet i Hamburg i 1998 av de to kjøpmennene Thorsten Schmidt og Marcus Schulz. En jevn ekspansjon og utvikling av nye forretningsområder har sørget for at firmaet har nådd sin nåværende størrelse. Så langt teller mer enn 30.000 foretak over hele Tyskland blant våre kunder. Det skyldes til dels flere års fortrolig handel med kjente kunder fra merkevareproduksjonen og industrisektoren, så vel som små foretak og det etterlevde konseptet «We create the gift that fits».

Kjører via Google Maps
Vis stort kart? Klikk på Tyskland-kartet.

Vis stort kart? Klikk på Tyskland-kartet.

Vis stort kart? Klikk på Europa-kartet.

Vis stort kart? Klikk på Europa-kartet.

Din Giffits service-hotline
21 93 96 24
Man-Fre Kl 0800-1800
Send oss dine ønsker i en epost post@giffits.no
eller benytt vårtKontaktskjema
Har du flere spørsmål? Til ofte stilte spørsmål