Service

3-Måneders Kalendere

Beregne
3-Måneders Kalendere
Tema
Farger
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Rådgivning: 3-måneders kalender med logo som reklameartikkel

Oppdag de mange bruksmulighetene til tremånederskalenderen, en praktisk og moderne variant av den klassiske månedskalenderen. Disse uunnværlige hjelpemidlene for planlegging og organisering i yrkes- og privatlivet gir en omfattende oversikt over kalenderukene og året. Den unike visningen av inneværende måned og de tilstøtende månedene gjør det enklere å notere helligdager og viktige datoer. Med firmalogoen din trykt på reklameflatene og allsidigheten, fra utdanningsinstitusjoner til kontormiljøer, er månedskalendere et ideelt salgsfremmende verktøy som både er funksjonelt og visuelt tiltalende.

Hva er det som gjør 3-månederskalenderen så spesiell som reklameprodukt?

Månedskalenderne, og spesielt tremånederskalenderne, skiller seg fra andre kalendermodeller ved at de viser tre måneder samtidig. Dette gir en tydelig oversikt over den nærmeste fremtiden og fortiden, noe som gjør dem til et uunnværlig verktøy på kontoret og en verdifull reklamegave til forretningspartnere. De muliggjør effektiv planlegging og gjør det enkelt å oppdage tidskonflikter. I tillegg har månedskalenderne våre, spesielt i toppteksten, nok plass til å kunne tilpasses, for eksempel med firmalogo eller et spesifikt reklamebudskap, noe som gjør dem til et effektivt reklamemedium.

Hvilken versjon av 3-månederskalenderen passer best for deg?

Vårt utvalg av månedskalendere med flere blokker som reklameartikler tilbyr fleksibilitet og variasjon for å dekke ulike behov og samtidig gi effektiv reklame for bedriften din. Våre kalendere er tilgjengelige både som veggkalendere med datoslider for hver ukedag og som bordkalendere. Veggkalenderne er ideelle for arbeidsområder der det er behov for en rask oversikt over datoer og kalenderuker for hele teamet. Den generøse utformingen gjør det enkelt å se kommende avtaler selv på avstand. Skrivebordskalendere er derimot perfekte som reklamegaver til individuell bruk på arbeidsplassen, ettersom de gir en personlig planleggingsløsning og en diskret oversikt over kommende oppgaver. Uansett hvilken variant du velger, har alle våre 3-måneders kalendere med logo den samme oversiktlige presentasjonen og høye kvaliteten, kombinert med et bredt utvalg av muligheter for profesjonelt trykk og personlig tilpasning til bedriften din.

Den ideelle 3-måneders kalenderen for din bedrift: Skreddersydd av Giffits

Hos Giffits fokuserer vi på å gjøre det så enkelt som mulig for deg å velge og trykke en kampanjekalender med din logo. Vi tilbyr deg:
Visualiser merkevarebyggingen din: Med vårt interaktive logoverktøy kan du prøve ut ulike designalternativer og plassere logoen din virtuelt på månedskalenderne for å finne den ideelle representasjonen.
Kreativ og individuell Kreativt og individuelt: Vårt grafiske team designer individuelle konsepter som gjør at merkevaren din skiller seg ut på hver 3-måneders kalender, enten det er gjennom farger, motiver eller trykking av firmalogoen din. Vi legger stor vekt på at reklametrykket skal være av høy kvalitet for å kommunisere reklamebudskapet ditt på en effektiv måte.
Kvalitet til å ta og føle på Kvalitet til å ta og føle på: Overbevis deg selv om følelsen og kvaliteten på våre reklamegaver ved å be om en vareprøve.
Rask og pålitelig Rask og pålitelig: Stol på vår raske ekspresslevering for å sikre at dine tilpassede månedskalendere kommer frem i tide til dine markedsføringskampanjer og arrangementer.
Personlig ekspertise Personlig ekspertise: Våre spesialiserte konsulenter hjelper deg med å velge og designe den ideelle reklameartikkelen for å nå dine markedsføringsmål på en effektiv måte.

Klar for din personlige 3-måneders kalender?

Hvis du har bestemt deg for en månedskalender som reklamemedium eller fortsatt trenger hjelp, er du velkommen til å kontakte oss. Våre erfarne konsulenter hjelper deg hele veien - fra valg av reklameplass til profesjonell trykking av firmalogoen din. Sammen designer vi den perfekte reklamekalenderen for din bedrift.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „3-Måneders Kalendere“