Service

Lightere

Beregne
Lightere
Tema
Farger
Materiale
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris
Kundevurderingen i denne kategorien.
 • Kunde fra Regensburg

  Svært høy kvalitet

  Kunde fra Regensburg

  PrisYtelse Topp

 • Kunde fra Regensburg

  Super produkt med ekstremt godt forhold mellom pris og ytelse

  Kunde fra Rorschacherberg

  Svært høy kvalitet

Trykk lightere med logo - ild og flamme for merkevaren din!

Trykk lightere med logo - ild og flamme for merkevaren din!

Lightere med logo har alltid vært en av bestselgerne innen reklameartikler, sammen med kulepenner. Klart, alle kjenner de små ilddispenserne som kjærkomne reklamegaver! Uansett om det er en billig engangsmodell med logo eller en metallmodell av høy kvalitet. Ta en titt på nettbutikken vår nå og overbevis deg selv om vårt omfattende utvalg av reklamelightere. I tillegg til de vanlige modellene laget av plast, finner du også USB-lightere eller lightere med LED-lys.

Ikke overbevist ennå? Da vil vi gå en bedre: salgsfremmende lightere er ikke bare overbevisende på grunn av deres størrelse og brede målgruppe, men også på grunn av det utmerkede forholdet mellom pris og ytelse, selv for små opplag. Dra nytte av dette potensialet og trykk lightere med logoen din nå. Er du fortsatt usikker på hvilken lighter som passer best for din bedrift? Ring oss eller send oss en forespørsel på nettet. Våre reklameproduktspesialister er der for deg hver dag fra 08:00 til 18:00. Vi er sikre: å ha lightere med trykk betyr å utnytte reklamekraften til det fulle!

Hvorfor er lightere med trykk ideelle reklameartikler?

Vil du ha lightere med trykk? Det kan vi godt forstå! Disse små, men fine reklameartiklene er ikke bare praktiske, men betjener også en utrolig bred målgruppe. Reklamelighterne kan enkelt trykkes og har nok plass på begge sider til logo, reklamebudskap eller adressedata. Takket være den praktiske størrelsen gir lightere med logo mange fordeler. Selv om antallet røykere har gått ned de siste årene, er lightere fortsatt svært populære som reklameartikler. En lang rekke bransjer benytter seg gjerne av dette praktiske hjelpemiddelet. Detaljhandel, gastronomi eller transportselskaper er bare noen få der lightere har blitt et must. Privatpersoner bruker også lightere i sine egne husholdninger. Eller hvordan tenner du adventskransen ved juletider, grillen om sommeren eller lysene på bursdagskaken? Selv for ekte campingfans må lightere ikke mangle i bagasjen. Det er grunnen til at friluftsutstyr i økende grad henvender seg til lightere som reklameartikler.

Lightere med logo - perfekt som give-aways til messer eller kampanjer

Lightere med trykk er ypperlige som reklameartikler til messer og arrangementer. Med ditt individuelle avtrykk har du muligheten til å etterlate et varig inntrykk på besøkende. Med Giffits har du et veldig bredt utvalg av forskjellige lightere å velge mellom, fra den enkle engangslighteren til den eksklusive påfyllbare Zippo-lighteren. Dette gir deg muligheten til å skreddersy dine give-aways nøyaktig til målgruppen. Lightere av høy kvalitet med logoen din er også ideelle gaver til forretningspartnere eller spesielle kunder på messer. Ved hjelp av vårt prisfilter kan det store utvalget på Giffits begrenses slik at du umiddelbart kan finne reklamelightere i din prisklasse.

Reklame-lightere: Riktig design for enhver bedrift!

Vi brenner for din reklame! Og vi gjør det med et spesielt stort utvalg av lightere i et bredt spekter av farger, størrelser og design. Fra billige engangslightere til dyre luksusmodeller - i vårt omfattende utvalg finner du den rette lighteren å trykke på for enhver lommebok. Velg nå mellom fargerike, svart-hvite eller gjennomsiktige lightere for å finne din perfekte merkevareambassadør. I tillegg til fargen kan du selvfølgelig også kjøpe modeller i forskjellige størrelser eller materialer hos Giffits. Enten gummierte overflater for mer grep, metall for stilige giveaways eller sprø funksjoner som LED-lys eller integrerte flaskeåpnere. Nesten alt er mulig hos oss. Hvis du vil ha tilbehør, kan vi også tilby deg et stort utvalg av askebeger, etuier eller fyrstikker. Påfyllbare modeller for miljøbevisste kunder eller lightere med barnesikring er selvfølgelig også tilgjengelig i vår nettbutikk. Her er en liten oversikt over hvilke lightere du kan skrive ut med reklameeffekt:
1. Engangslightere: Disse populære modellene er spesielt attraktive på grunn av deres lave pris. Disse lighterne kan skrives ut kostnadseffektivt selv i små mengder. Velg mellom lightere med friksjonshjul eller modeller med vanlig skyver. Disse lighterne er spesielt egnet som give-aways på messer eller store arrangementer. Trykt med din firmalogo er de alltid et godt valg for enhver målgruppe.
5. Ved siden av engangslightere er bensinlightere de mest populære reklamelighterne. Disse klassikerne er gravert med en logo eller melding og garanterer en langsiktig reklameeffekt. Hvorfor? De er veldig enkle å fylle på og kan brukes i lang tid.

6. Lightere i metall: En spesielt elegant reklamegave som etterlater et inntrykk. Takket være materialet av høy kvalitet gjør disse reklameartiklene inntrykk og er også populære for privat bruk. Lightere i metall slites mindre raskt og er behagelige å holde. Få disse lighterne gravert med logoen din nå og nyt et langvarig positivt inntrykk hos dine kunder eller forretningspartnere.

7. USB-lightere: Her kommer den nyeste trenden. Vekk fra bensin og gass, mot oppladbare batterier. Disse praktiske lighterne er utstyrt med et oppladbart batteri og lades enkelt via USB-porten på stikkontakter, datamaskiner eller strømbanker. Dette er et godt alternativ, spesielt for miljøbevisste bedrifter, fordi USB-lighterne har lang levetid og derfor er spesielt miljøvennlige. Hva med et sett med powerbank og lighter? Ring oss, vi setter gjerne sammen et utvalg av reklameartikler for deg.

8. LED-lightere: Fra nå av vil kundene dine se lyset. Disse spesielle lighterne har en hyggelig dobbeltfunksjon. I tillegg til ild gir de også lys. Rett og slett en perfekt reklameartikkel som vil bli brukt med glede og ofte.

Trykk på lightere: Hva er alternativene for salgsfremmende utskrift?

Vi brenner for reklamen din! Derfor må ikke bare lighteren din passe perfekt til bedriften din, men også trykket må passe perfekt til reklamemediet. Vi vil gjerne gi deg en kort og skarp oversikt over noen mulige utskriftsteknikker. Enten det er gravering for metallmodeller eller silketrykk for plastlightere, tilbyr vi individuell etterbehandling for hvert produkt:
- Silketrykk er egnet for utskrift av ethvert motiv. Denne teknikken plasserer spesielt lyse utskrifter utmerket på mørke overflater uten å miste fargeglans. Det langvarige resultatet inspirerer med intensitet, kvalitet og et godt forhold mellom pris og ytelse.
Hvis du på dette tidspunktet fortsatt er usikker på hvilken utskriftsteknikk som passer best for din valgte reklameartikkel, kan du gjerne ringe oss for råd. Vi vil gjerne videreformidle vår mangeårige erfaring til deg og tenke på din perfekte merkevareambassadør sammen.

Lag dine lightere med logo hos GIFFITS

Vi liker å overlate leken med ilden til andre. Vi tilbyr deg noen måter å bli bedre kjent med reklameartikkelen din på forhånd. For bare hvis du er 100% fornøyd, er vi det! Her er en kort oversikt over våre gratis tjenester, slik at du kan være sikker på hva du får etterpå 1. Logoverktøy: Hvorfor ikke teste på forhånd hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt vil se ut på lighteren du har valgt? Ikke mulig? Det er mulig. Prøv logoverktøyet vårt nå.Gratis prøvetjeneste: Hvis du ikke er sikker på hva du vil ha 3. Prøvetjeneste: Kan du ikke bestemme deg? Vi forstår det, fordi vårt sortiment inkluderer et omfattende utvalg av lightere. Gjør det enkelt for deg selv og bestill noen prøver på forhånd. På denne måten kan du teste de valgte modellene i ditt eget hjem og slappe av når du bestemmer deg for din perfekte merkevareambassadør.

Personlig rådgivning 5. Personlig rådgivning er vår styrke. Så hvis du noen gang er usikker på hvilken vare som passer din bedrift eller hvilken trykkteknikk som er den rette, ikke vær redd for personlig kontakt. Våre eksperter på reklameartikler hjelper deg selvfølgelig gjerne med alle spørsmål du måtte ha om lightere og mer via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser frem til din telefon eller online forespørsel!

Bestill dine lightere med logo som reklameartikler

Med trykte reklameartikler kan du ikke bare gjøre bedriften din minneverdig, men også opprettholde eksisterende kontakter og øke bevisstheten din. Den riktige lighteren sikrer langvarig reklameeffekt og har en positiv effekt på bedriftens image. Vi vil gjerne følge og støtte deg på denne veien. Sammen velger vi den perfekte reklameartikkelen for deg eller tenker på en helt ny idé. Vi implementerer konsepter eller gir deg råd om utskriftsteknikker, mengder eller den perfekte prisen. Ingenting er umulig! Vi vil finne den rette måten å vise frem selskapet ditt perfekt. Å trykke din egen logo på lightere sikrer kundelojalitet! Ring oss nå eller spør via kontaktskjemaet enkelt og uforpliktende. Vi er i brann!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.