Service

Lightere metall

Beregne
Lightere metall
Tema
Farger
Materiale
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Metall lightere trykt med logo - hvorfor du annonserer med det langvarig

Lightere i metall er en populær reklameartikkel fordi de er holdbare, praktiske og allsidige. De er robuste og tåler daglig bruk og vær og vind. De er også enkle å trykke på, slik at bedrifter kan merke dem med logo, slagord eller annen informasjon. De er en kostnadseffektiv måte å appellere til kunder og bygge kundelojalitet og merkevarebevissthet på. De er også en praktisk gave som minner kundene om virksomheten din og bidrar til å skape en positiv kundeopplevelse. Derfor er metalllightere en effektiv reklameartikkel som tilbyr en enkel og billig måte å nå kunder og bygge bånd på. Det er også en nyttig salgsfremmende gave som minner kundene om virksomheten din og bidrar til å skape en positiv kundeopplevelse.

Lightere i metall med trykt logo er allsidige reklameambassadører for merkevaren, virksomheten eller produktene dine. Hos Giffits finner du et stort utvalg av lightere i metall som du kan få trykt med din logo, et slagord eller et ordtak. Du drar nytte av trykk av høy kvalitet til en lav pris, selv for små mengder. Finn ut mer om denne måten å annonsere vellykket på.

Hvem er metalllightere egnet for som reklamegave?

Lightere i metall er veldig allsidige reklamegaver som er rettet mot en mye bredere gruppe enn "bare" røykerne blant oss. Men selvfølgelig er lighteren et uunnværlig verktøy for den røykende delen av befolkningen. Desto mer vil du bli husket av denne gruppen med din salgsfremmende gave.

Men hvis du tenker litt lenger, vil du oppdage at metalllightere kan oppnå en solid reklameeffekt på mange andre områder. Bare tenk på grillsesongen. Med en personlig reklamelighter i metall kan du gjøre en skikkelig hit med alle grillfans. Spesielt siden du ikke bare finner klassiske håndlightere hos oss, men også håndteringslightere og sikkerhetslightere kan trykkes individuelt.

Eksklusive stormlightere med stålkropp er derimot egnet for utendørs fans som ønsker å tenne et bål pålitelig selv i vinden. Pinnelightere er veldig praktiske i husholdningen for å tenne stearinlys, fyre opp vedkomfyren eller starte gasskomfyren. Som du kan se, er salgsfremmende lightere ikke bare egnet for røykemålgruppen, men er nyttige som en praktisk hverdagsgjenstand for alle husholdninger.

Lightere med merkevare - så enkelt kan du øke merkevarebevisstheten din

Lightere med varemerke lyser bokstavelig talt opp kundenes sinn. Enten det er en rask sigarettpause på jobben eller en felles røyk etter et stort måltid: Så snart kundene dine tenner lighteren med ditt merke, vil de garantert få et glimt av logoen din. Og bingo: det er allerede én person til som kommer i kontakt med merkevaren din.Forresten: trykte reklamelightere i metall kan ikke bare brukes som reklameartikler for kunder. I barer eller restauranter kan lightere med merkevare brukes som et enhetlig tilbehør for servicepersonalet. Gjestene dine vil legge merke til når de får et lys med den "merkede" lighteren eller når lysene på bordet tennes med lightere med logo.

Hvordan kan jeg få trykk på lightere i metall?

For å trykke lightere i metall bruker vi forskjellige trykkmetoder avhengig av modell. Logoer kan også påføres runde former ved hjelp av tampongtrykk. Gummiputen presses på en pålimt sjablong. Ved silketrykk beveger nalen seg over sjablongen og påfører dermed logoen din på lighteren med spesialblekk.


Vi trykker din logo eller ditt slagord direkte på lighteren For reklamelightere i metall kan vi også lasergravere logoen din. Resultatet er en eksklusiv og personlig salgsfremmende gave som du gir motparten din en helt spesiell oppmerksomhet. Salgsfremmende gave blir dermed en spesiell gave til en bursdag, et jubileum eller en forretningsavtale.

Hvorfor bestille lightere med trykk fra Giffits?

Vi tilbyr deg et stort utvalg av lightere med trykk. Du drar nytte av utvalgt kvalitet til en gunstig pris. Når vi skriver ut, stoler vi på moderne prosesser som sikrer langvarige og strålende resultater.

For mer klarhet når du bestiller reklameartikler, tilbyr vi deg en gjennomsiktig kalkulator som viser deg den endelige prisen umiddelbart etter at du har angitt alternativene dine. Dette gjør reklameplanleggingen din enklere. Før du setter metalllighterne dine til utskrift, kan du bruke den praktiske forhåndsvisningen av logoen til å velge det best mulige stedet for motivet ditt på metalllighteren.

Velg metalllighteren din med bare noen få klikk, konfigurer bestillingen din enkelt og få dine ferdig trykte reklamelightere sendt til deg på kort tid. Topp service, topp priser på Giffits, spør uten forpliktelse!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Lightere metall“