Service

Kaffebeger

Beregne
Kaffebeger
Farge
Krok
Materiale
Volumer
Underskål
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Trykk kaffekrus med logo - koble merkevaren din med nytelse

00:00 / 00:00

Om det er på kontoret eller hjemme, når en dampende kaffekanne står på bordet, stiger stemningen. En god kopp kaffe er den beste forutsetningen for en produktiv samtale med kolleger, en livlig prat med naboen eller en vellykket start på dagen. Hvis du har kaffekrus med trykk, vil du og din bedrift definitivt alltid være en del av dette gode humøret. Med Giffits har du funnet den perfekte partneren for salgsfremmende produkter for å få høykvalitets salgsfremmende gaver som kaffekrus trykt med din logo eller slagord for din målgruppe.

Når gir et kaffekrus mening som en reklamegave?

Kaffekrus med logo kan brukes på mange måter. Som give-aways på messer er kaffekrus gode å bruke. Du kan for eksempel servere kaffe på standen din, og de besøkende tar ganske enkelt kruset med seg. På denne måten forblir du positivt i minnet til potensielle kunder eller forretningspartnere.

Salgsfremmende kaffekrus kan gis som en gave før spesielle sesongmessige feiringer som påske eller jul. På denne måten knytter du ikke bare merkevaren din til det positivt assosierte produktet, men også til en veldig positivt assosiert tid. Kaffekrus med logoen din trykt på er også en god gave til de ansatte. Du kan bruke dem til å styrke følelsen av samhold og båndet til bedriften din.

I utgangspunktet er kaffekrus nyttige som en salgsfremmende gave ved enhver anledning, ettersom du knytter merkevaren eller selskapet ditt til et positivt humør.

Salgsfremmende kaffekrus - Med en varm drikke inn i hjertet av kunden

I gjennomsnitt drikker hver av oss mer enn 160 liter kaffe i året. Så hva er vel mer naturlig enn å nå ut til kundene med en reklamegave for favorittdrikken deres? Du gjør alt riktig med et kaffekrus som reklamegave, og det er svært sannsynlig at du treffer målgruppen din nøyaktig. Alt du trenger å gjøre er å velge riktig kaffekrus for dine kunder eller forretningspartnere.

Hvilket kaffekrus er egnet for hvilken målgruppe som en salgsfremmende gave?

Du finner kaffekrus i mange forskjellige design og varianter i vår nettbutikk. Kaffekrus i et moderne skandi-design passer for et yngre publikum. Hvis mottakerne av dine reklamegaver er litt eldre, anbefaler vi klassiske kaffekrus i hvitt. Fargerike krus er ideelle for barn. Kaffekrusene kan også brukes til varm kakao eller barnepunsj. Hvis du leter etter en spesiell gave til lojale kunder, er porselenskrus av høy kvalitet med logoen din et veldig godt valg. En aktiv og reiseglad målgruppe vil derimot absolutt være glad for et trykt kaffekrus med lokk.

Hvordan kan kaffekrus trykkes?

For å skrive ut kaffekrusene dine, kan vi tilby deg forskjellige utskriftsmetoder avhengig av modell. Du finner utvalget direkte på produktsiden.

- Sublimeringstrykk: Denne trykkmetoden er ideell for keramikk og porselen. Det brukes et varmefølsomt blekk. Først får kruset ditt et lag med polyesterlakk. Deretter påføres blekket under varme. Varmen får blekket til å binde seg direkte til polyesterlaget, slik at logoen din vises på kruset med høy glans og fargedybde.Som et alternativ til prosessene som er beskrevet her, kan logoen din også påføres kaffekruset ved hjelp av vannglass. I dette tilfellet sprayes overflaten først med en høyglanslakk. Motivet ditt påføres deretter på dette laget ved hjelp av spesialfarger. Hydroglaze kjennetegnes av veldig lyse og livlige farger.


Hvorfor skal jeg trykke kaffekrus hos Giffits?

Når du får trykt kaffekrus hos Giffits, drar du nytte av en rekke fordeler. Vi bruker bare produkter av høy kvalitet som du kan presentere for dine kunder eller gjester som en salgsfremmende gave. I tillegg tilbyr vi deg en enkel beregning slik at du umiddelbart vet hvilke kostnader du kan forvente for reklameproduktene dine. Du kan også bruke en forhåndsvisning av logoen når du konfigurerer ved å sette inn filen din i konfiguratoren. Dette gir deg et inntrykk av hvordan grafikken din vil se ut på kaffekruset.

Selvfølgelig er vi her for å hjelpe og gi deg råd om dine reklameartikler. Ring oss gjerne eller send oss en uforpliktende forespørsel via kontaktskjemaet.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Kaffebeger“