Service

Krus & Kopper

Beregne
Krus & Kopper
Tema
Farger
Materiale
Datavolum
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris
Kundevurderingen i denne kategorien.
 • Kunde fra Griesheim

  Koppene er veldig vakre.

  Kunde fra Bretten

  Cup ok

 • Kunde fra Bretten

  God kvalitet, raskt og ukomplisert

  Kunde fra Bretten

  Solid kopp. Tåler mye misbruk (til og med slippe den en gang og den forblir hel).

Råd om reklameprodukter: Krus med logo

Leter du etter en innovativ måte å gjøre merkevaren din synlig på? Hva med å ta en hverdagsgjenstand, for eksempel et krus, og trykke bedriftens logo på det? Et krus med trykk vil ikke bare øke merkevareeksponeringen, men også etterlate et varig inntrykk. Men hvorfor er krus med logo en effektiv reklameartikkel, og hvilke muligheter har du?

Hvorfor er krus med logo en effektiv reklameartikkel?

Krus er uunnværlige hverdagsgjenstander. De er faste følgesvenner - enten det er på skrivebordet på kontoret, på forretningsmøter, messer, konserter eller bare hjemme med en kopp kaffe. Et krus med trykk er derfor et svært effektivt markedsføringsverktøy. Ved jevnlig bruk vil firmalogoen din alltid være i søkelyset og dermed alltid være til stede, noe som gjør det til en ideell reklameartikkel Et krus med logo som reklameartikkel viser også at du setter pris på dine kunder, samarbeidspartnere og ansatte. De er praktiske og nyttige, og når de fungerer som et alternativ til engangskopper, bidrar de også til miljøvern.

Hvordan kan du få mest mulig ut av krus med trykk som reklameprodukt?

Krus med trykk er ikke bare en utmerket gave, de gir også mange muligheter til å sette merkevaren din i fokus. Du kan for eksempel bruke dem internt i bedriften, noe som knytter de ansatte til merkevaren og styrker teamfølelsen. Du kan også bruke krus med trykk i kundemøter. På denne måten presenterer bedriften din seg profesjonelt og enhetlig ved hver eneste kopp kaffe eller te.
I tillegg er krus med trykk et utmerket valg til messer og konferanser. De er praktiske, nyttige og har en stor flate for reklamebudskapet ditt. Som giveaways til besøkende på standen er de en kjærkommen reklamegave som alltid vil minne potensielle kunder om bedriften din hjemme eller på kontoret

Hvor mangfoldig er vårt utvalg av kopper med trykk?

Vårt utvalg av krus med trykk er omfattende og mangfoldig. Vi kan trykke logoen din på alt fra klassiske kaffekrus til praktiske reisekrus og sportsflasker. I tillegg kan du velge mellom en rekke ulike materialer, blant annet keramikk, glass, metall og BPA-fri plast. Fargene og designene er like allsidige, så vi kan sørge for at kruset passer perfekt til bedriftens image

Hvordan fungerer prosessen med å trykke krus?

Hos Giffits gjør vi det enkelt for deg å få trykt krus. Med vårt innovative logoverktøy kan du forhåndsvise designet ditt direkte på det valgte kruset. Vi tilbyr også en gratis grafikktjeneste som forbereder logoen din optimalt for trykking.

Vil du først se kvaliteten på produktene våre med egne øyne? Ikke noe problem! Du kan bestille vareprøver fra oss. Og hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, står vårt kompetente team til din disposisjon for personlig rådgivning

Hvilken reklameeffekt kan krus med trykk ha?

Krus med trykk er ekstremt effektive reklameartikler. De har høy synlighet og er til stede ved mange anledninger. Enten det er i kaffepausen om morgenen, på forretningsmøter eller som en fast følgesvenn på skrivebordet - merkevarelogoen din er alltid iøynefallende. Det gjør at merkevaren din blir lagt merke til jevnlig, noe som øker merkevarebevisstheten og anerkjennelsen.
I tillegg kan krus med trykk skape et sterkere bånd til bedriften din. De fungerer som en permanent påminnelse om merkevaren din og gir positive assosiasjoner, samtidig som de har en praktisk funksjon.

Hvorfor velge våre krus med trykk?

Vi legger stor vekt på kvalitet og kundetilfredshet. Derfor tilbyr vi ikke bare et bredt utvalg av krus med trykk, men også omfattende service. Vår automatiske budsjettberegning sørger for at du alltid får det beste tilbudet i forhold til budsjettet ditt. I tillegg hjelper vi deg med å velge riktig krus, designe logoen din og med den endelige bestillingen Med våre krus med trykk gir vi deg muligheten til å presentere bedriften din på en effektiv, bærekraftig og sympatisk måte.

Hvem egner krus med trykk seg for som reklamegave?

Krus med trykk er allsidige og passer til nesten alle målgrupper. Enten det er som gave til dine ansatte, som giveaway på arrangementer og messer eller som merchandise-produkt på konserter - krus med trykk blir alltid godt mottatt. De egner seg godt som gave til eksisterende kunder og tiltrekker seg nye potensielle kunder.
Kort sagt er krus med trykk et utmerket valg hvis du er på utkikk etter en effektiv reklameartikkel. De er praktiske, miljøvennlige og gir deg en flott plattform for å spre logoen eller reklamebudskapet ditt.
Så ikke nøl med å kontakte oss for et tilbud. Vi ser frem til å hjelpe deg med å velge og designe det perfekte reklamekruset. Hos oss får du ikke bare et produkt, men en omfattende tjeneste som er skreddersydd etter dine behov og ønsker. Styrk merkevareimaget ditt med krus med trykk av høy kvalitet og gjør et varig inntrykk på kunder, samarbeidspartnere og ansatte.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.