Service

Takeaway kaffekrus

Beregne
Takeaway kaffekrus
Tema
Farger
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd om reklameprodukter: Skriv ut kaffekrus som du kan ta med deg på farten

Hvilken bedre måte å starte dagen på enn med en oppkvikkende kaffe som kan følge deg overalt? Vårt utvalg av Coffee to go-krus med logo garanterer at kaffen til kundene dine ikke bare holder seg varm, men at den også kan nytes i et stilig og personlig krus. De dobbeltveggede Coffee to go-krusene er mer enn bare en praktisk følgesvenn i hverdagen og en reklamegave - de er en mobil frontfigur for varemerket ditt og en fast følgesvenn for alle som ikke vil gå glipp av favorittkaffen på farten. I denne guiden viser vi deg hvorfor coffee to go-kopper er så effektive som reklameartikler, og hvilke designmuligheter som finnes for å sette varemerket ditt i fokus. Bli med oss inn i den mobile kaffekulturens verden og finn ut hvordan du kan få kundene dine til å smile hver dag med termokrus to go med eget trykk.

Hvorfor trykke kaffe to go-kopper?

Kaffe to go-kopper med trykk er mer enn bare markedsføring - det er en investering i bærekraft og merkevarebevissthet. Med våre gjenbrukbare kopper med trykk tilbyr du et miljøvennlig alternativ til engangskopper som ikke bare er bra for miljøet, men som også understreker merkevarens miljøengasjement. Coffee to go-koppene våre er allsidige og passer til en rekke ulike drikker, fra kaffe og te til vann. For andre varme drikker eller kullsyreholdige væsker anbefaler vi at du følger bruksanvisningen eller kontakter vår kundeservice for å sikre optimal bruk. Hvis du får termokrusene trykt med bedriftens logo, blir varemerket ditt mer synlig for hver slurk. Dermed blir hvert eneste krus et effektivt reklamemedium som bærer reklamebudskapet ditt ut i verden og samtidig bidrar til å beskytte miljøet.

Hva kan kaffekopper to go brukes til?

Kaffe to go-kopper med logo er mye mer enn bare et transportmiddel for varm drikke. De har en rekke bruksområder som gjør dem til en uunnværlig del av det moderne livet. De er ideelle for morgenpendlingen og en praktisk løsning for kaffeelskere som ikke vil gå glipp av favorittkaffen på farten. På kontoret fungerer de som personlige termokrus som ikke bare holder kaffen varm, men som også gir arbeidsplassen et personlig preg. På arrangementer og messer er Coffee to go-krus med firmalogo en perfekt reklamegave som gjør varemerket ditt mer synlig, samtidig som det er praktisk for de besøkende. Disse reklameartiklene spiller også en viktig rolle når det gjelder bærekraft ved at de er et gjenbrukbart alternativ til papirkopper og dermed bidrar til å beskytte miljøet. Kort sagt, kaffekopper med lokk er multifunksjonelle og tilbyr praktiske, stilige og miljøbevisste løsninger i både forretnings- og privatsammenheng.

Hvilke størrelser finnes det kaffekopper to go i?

Mangfoldet av coffee to go-kopper gjenspeiles ikke bare i materialene, men også i størrelsene. Vi tilbyr isolerte krus med doble vegger i størrelser fra 250 ml til 500 ml, tilpasset kundenes behov og preferanser. Enten det er snakk om en liten oppkvikker om morgenen eller en stor porsjon kaffe til en lang arbeidsdag, tilpasser krusene seg kundenes drikkevaner. De ulike størrelsene fås i forskjellige materialer - fra klassisk plast og slitesterkt rustfritt stål til elegante keramikk- og porselenskrus og miljøvennlige alternativer som glass og bambus. Hvert materiale har sine egne fordeler, enten det dreier seg om holdbarheten til rustfritt stål, estetikken til keramikk og glass eller bærekraften til tre og bambus. På denne måten sikrer vi at du kan velge det riktige reklamekruset for hver målgruppe og hver anledning, som ikke bare er funksjonelt, men også et visuelt høydepunkt.

Hvordan trykkes kaffekrus?

Når du skal designe dine egne reklamemotiver til coffee to go-koppene, kan du velge mellom ulike trykkmetoder avhengig av koppens materiale og ønsket estetikk. Hver metode har sine unike fordeler, slik at du kan fremheve varemerket ditt på best mulig måte:
Lasergravering -Lasergravering: Gir en holdbar finish av høy kvalitet ved at motivet graveres direkte inn i materialet. Perfekt for metall og tre.
Serigravering -Serigrafi: Ideell for robust design i én farge. Ideelt for større mengder og kostnadseffektivt for glass og keramikk.
Digitaltrykk -Digitaltrykk: Muliggjør fotorealistiske bilder og komplekse farger. Ideell for personlig design på plast og metall.
Transferprint -Transfertrykk: Gir mulighet for heldekkende trykk og intrikate mønstre. Egnet for porselen og glass.
Transferprint: Egnet for porselen og glass Disse allsidige trykketeknikkene gjør det mulig å personalisere coffee to go-koppene dine og gjøre et varig inntrykk på kundene dine.

Bestilling med Giffits: reklameartikler raskt og enkelt

For å gjøre bestillingsprosessen så enkel og effektiv som mulig, tilbyr vi en omfattende servicepakke som følger deg fra idé til ferdig trykt reklameprodukt: -Logo-Tool: Eksperimenter med ulike design og se hvordan logoen din vil se ut på våre coffee to go-kopper ved å plassere den virtuelt på reklameproduktet.
Gratis grafikkservice -Gratis grafisk tjeneste: Dra nytte av kreativiteten og ekspertisen til våre designeksperter, som lager et tilpasset design som du kan trykke på.
Gratis prøvetrykk -Prøveservice: Sjekk kvaliteten på kaffekrusene våre ved å be om en prøve før du legger inn den endelige bestillingen.
Ekspresslevering -Ekspresslevering: Du kan stole på rask og presis levering av dine spesialtilpassede coffee to go-kopper, ideelt tilpasset dine markedsføringsaktiviteter og arrangementer.
Personlig rådgivning -Personlig rådgivning: Våre eksperter er alltid tilgjengelig for å svare på alle dine spørsmål og sørge for at reklamekampanjen din blir en suksess.

Begynn å trykke din nye reklameartikkel allerede i dag

Er du klar til å velge det perfekte coffee to go-kruset for trykk, eller trenger du fortsatt hjelp til å bestemme deg? Ikke nøl med å kontakte oss. Bruk vårt enkle forespørselsskjema eller kontakt oss direkte på 040 2788 201-0 for en personlig konsultasjon. Våre erfarne eksperter er klare til å hjelpe deg hele veien og sørge for at valget av reklamemedium ikke bare oppfyller dine behov, men også presenterer varemerket ditt på best mulig måte. Vi ser frem til å høre fra deg og samarbeide med deg om å utforme den ideelle gjenbrukbare koppen for din bedrift.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Takeaway kaffekrus“