Service
Trykkservice

Vi også tar oss av bearbeidingen av artiklene dine. Vi følger selvfølgelig dine ønsker og krav. For å gi deg muligheten til å få kjennskap til prosessen og samtidig forenkle forløpet, har vi satt sammen en del informasjon, som for eksempel videoer om trykkeprosessen.

Grafisk service for dine reklameartikler

Få reklameartiklene dine med logoen plassert der du måtte ønske det. Derfor tilbyr vi et bredt spekter av svært ulike bearbeidingsprosesser som trykk, preging, gravering, doming og mange andre metoder. For å oppnå det perfekte resultatet for produktet ditt, er det svært viktig at vi samarbeider med deg. For å gjøre prosessen smidig og rask, har vi utarbeidet en liste over potensielle årsaker som kan føre til forsinkelser:

Kontroller data

Send oss dine data. Jo bedre oppløsning av logoen, bildet, skriften osv, desto bedre blir det endelige resultatet på reklameartikkelen. Vi sjekker dataene og forbereder dem for trykk. Samtidig vil du få et bilde med ditt ønskede produkt og bearbeidelsen av det. Vi gjør vårt beste for at reklamebudskapet ditt best skal komme til sin rett.

Bearbeid data

Har du ikke dataene dine i vektorisert form? Har du ønske om endringer? Ikke noe problem, vi gjør alt profesjonelt for deg.

Lag logo

Har du en idé og trenger profesjonell støtte? Våre grafikere jobber gjerne etter ønskene dine.

Konsulenttjenester

Uansett hvilke spørsmål du har er vi glade for å kunne hjelpe. Hvis du ikke har noen anelse om hvilke reklameartikler som passer til konseptet, hjelper vi deg gjerne med vår mangeårige erfaring og kompetanse. Enten det er klassiske artikler eller noe helt egenartet som passer deg best, sammen finner vi ut av det. Også når du allerede har kommet deg lenger på vei og vet nøyaktig hva du vil ha, men trenger hjelp med den grafiske implementeringen bistår vi deg gjerne.

For eksempel:
  • Valg av trykkfarger
  • Valg av riktig bearbeidingsteknikk
  • Plasseringen av logoen på reklameartikkelen
  • Lage logo
Lagringstjeneste

Hvis du ønsker det, lagrer vi gjerne dine data i vår beskyttede database. Dermed trenger du ikke en gang å sende dataene, de er øyeblikkelig tilgjengelige i din neste bestilling. Dette vil spare deg for tid og arbeid.

Reklame - slik kommer logoen din på artikkelen
Levering av data - dette bør du være oppmerksom på

Den industrielle prosessen for å trykke logoen din går tilbake til en standardisert metode. For feilfri bearbeidelse er følgende data og informasjon viktig:

Data

Send oss dine bilder og logoer i farger og gråtoner som originalfiler. Innebygde objekter kan vi av tekniske årsaker ikke behandle. Logoen må være vektorisert fil i EPS-format. Vennligst påse en bildegrense på minst 300 dpi. Bitmaps (strektegninger) bør omfatte 1200 dpi.

Skrifttyper

Positivskrift bør være minst 6 pt stor. Negativskrift krever minst 8 pt. Alle skrifttyper bør omgjøres til outline. Alternativt kan du også sende skriftfilene til oss. Vi kan bearbeide PC-skrift i formatene TRUETYPE og OPENTYPE. Utgiftene ved bearbeiding av outline er generelt lavere. Vektoriserte EPS-filer kan lages med blant annet disse programmene: Adobe Illustrator®, Adobe Freehand®, Microsoft CorelDRAW®

Fargeangivelser

Våre trykkerier bruker fargedefinisjonene PANTONE eller HKS-fulltonefarger. Vi trenger derfor en egen fargeangivelse for hver fargegradering fra deg. De skalerte fargene for firefargetrykk CMYK er cyan, magenta, gul, kontrast (svart).

Terminologi - opplysninger og forklaringer
Terminologi - opplysninger og forklaringer
lasergravering

Bearbeidelse med en sterk laserstråle sørger for kvalitetsgravering. Overflaten til det behandlede materiale endres. I motsetning til mekanisk gravering, er dybden optisk og knapt merkbar. Resultatet likner et trykk, men er helt vanntett og flekkavvisende og derfor ekstremt holdbart. Lasergraveringer er alltid ensfarget og mulig å utføre på metalliske flater. Da det er overflaten som blir behandlet, er fargen på graveringen avhengig av produktmaterialet. Det kan være av aluminium, kobber eller plast (dampet aluminium).

Tampongtrykk

Med denne indirekte trykkmetoden i henhold til dyptrykksprinsippet, bruker man nøytrale silikonstempler fuktet med trykkgrafikkens fargebilde. De forskjellige fargene blir så tilført trykkflaten i rekkefølge. Den fleksible konsistensen til silikon-fargestempelet (tamponger) muliggjør også trykk på krummede flater med høy kvalitet. Det gunstigste tampongtrykket har utviklet seg til å bli den viktigste metoden for trykk på plastgjenstander.

Blindpreging

Pregetrykk uten farge - enten fordypet eller opphevet. Blindpreging er spesielt egnet for metall og lær.