Service

Paraplyer

Beregne
Paraplyer
Tema
Farger
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Paraplyer trykt med logo

En ideell reklamegave når som helst på året: Paraplyer! Et bredt utvalg av modeller, størrelser og funksjoner gjør paraplyen med logo til et av de mest effektive reklamemediene. Den høye bruksverdien og den store reklameplassen gir dobbel reklameeffekt - og alt dette i forbifarten, for å si det sånn. Gjør det riktige valget og velg en paraply fra vårt sortiment. Lommeparaplyer eller stativparaplyer, gjennomsiktige eller fargerike - vi hjelper deg gjerne med å ta det riktige valget. Beskytt kundene dine mot dårlig vær og nyt et enormt antall nye reklamekontakter. Vi er sikre: å trykke paraplyer med logoen din er alltid det riktige valget. Vi lar deg ikke stå ute i regnet!

Hvorfor er trykte paraplyer ideelle
reklameartikler?

Enten som en gave til forretningspartnere og kunder, som en gave på messer eller som en liten gave til dine ansatte - paraplyer er alltid populære reklameartikler. Det er knapt noen annen reklameartikkel som brukes så ofte og over lengre tid som paraplyer. En spontan regnskur på vei til en viktig avtale, og paraplyen fra forrige julebord er alltid og umiddelbart tilgjengelig. Den lille lettvekteren imponerer også på messer, da den lett kan stues i en koffert eller til og med i en bukselomme. Det som er så praktisk blir gjerne brukt. Og takket være paraplyens store reklameflate vil logoen eller reklamebudskapet ditt alltid fange blikket. Med rungende reklamesuksess. Ekstra tips: Spesielt når messedatoen faller på høsten, vil reklameparaplyen din selge som varmt hvetebrød på messestanden. Ta en titt på nettbutikken vår nå og la deg inspirere. Enten det er sterke merker, spesielle engangsartikler eller rimelige innstegsmodeller - vi tilbyr hver kunde den rette paraplyen.

Riktig design for enhver bedrift!

Du er bortskjemt med valg: enten fargerike pinneparaplyer, gjennomsiktige lommeparaplyer eller merkeparaplyer av høy kvalitet. Vi tilbyr deg et omfattende utvalg med modeller i alle prisklasser. I tillegg til de forskjellige fargene og størrelsene finner du også forskjellig utstyr og funksjoner hos Giffits: Partnerparaplyen for to, den gjennomsiktige paraplyen for riktig utsikt eller reklameparaplyen med glassfiberramme for ekte overlevelsesfans. Du finner også trykte paraplymodeller med fargeendring eller innovative lukkemekanismer i butikken vår. For dobbel reklamekraft, velg en paraply med matchende deksel. På denne måten vil selv en regnvåt reklameparaply med logo ikke etterlate noen rester i lommen. Hvis det ikke er gode utsikter!

Hvilket reklametrykk passer deg?

Vil du trykke en paraply? Da tilbyr vi deg ikke bare riktig reklameartikkel og individuell rådgivning, men også riktig kunnskap når det gjelder etterbehandling. Med over 20 års erfaring innen reklameartikler vet vi nøyaktig hvilken trykketeknikk som passer best til din valgte paraply eller lommeparaply. Enten det er silketrykk eller overføringstrykk, på nettstedet vårt viser vi deg direkte på produktet den passende etterbehandlingen for riktig trykk. Og hvis du har spesielle spørsmål, er vi alltid glade for å hjelpe. Alle kan gjøre det enkelt! Lite tips: I noen tilfeller har du også muligheten til å skrive ut på paraplyens håndtak i tillegg til å fullføre paraplyen. Spør våre tekniske rådgivere.


- Silketrykk er spesielt egnet for utskrift av lyse logoer eller bilder på paraplyens mørke bakgrunn. Dette gjør det også enkelt å legge til bokstaver i bedriftens logo.

Digital overføringstrykk - Digital overføringstrykk er utmerket for utskrift av fotomotiver på paraplyen din. Takket være denne teknikken er det mulig å plassere logoen eller meldingen din på paraplyen på en spesielt holdbar og høy kvalitet. Dra nytte av vår mangeårige kunnskap og finn ut mer om denne utskriftsteknikken på forhånd fra våre ekspertrådgivere.

- Overføringstrykk imponerer med lave priser og høy kvalitet. Finishen på paraplyene tåler hver regnskur i årevis og er egnet for et bredt utvalg av logoer, selv med flere farger.

Spesiell design: Tilpass paraplyer

Let du etter paraplyer for individualister? Ikke noe problem: vi er også ved din side for spesielle tilpassede forespørsler, fordi fantasi er vårt DNA. Enten det er en spesiell fargeforespørsel eller en spesiell form på paraplyen, er vi alltid klare til å hjelpe deg. Ring oss nå og design din individuelle regnparaply sammen med vårt team av reklamespesialister. Vi har bare gjort jobben vår riktig når en fin, liten idé blir til en reklameartikkel med stor effekt. Ikke vær sjenert! Ethvert skreddersydd produkt, uansett hvor omfattende eller detaljert, er en utfordring vi ønsker velkommen. Ta kontakt med oss. Sammen løfter vi verden litt mer av hengslene.

Trykk paraplyer med logo hos Giffits

Hos oss kan du se inn i fremtiden. Vi viser deg i dag hvordan din reklamegave vil se ut med logo i morgen. Takket være et bredt spekter av gratis tjenester har du muligheten til å prøve ut på forhånd hvordan reklamebudskapet eller bokstavene dine vil se ut på skjermen senere. På denne måten kan vi sikre at du er 100 prosent fornøyd med reklameartikkelen din etter bestilling. Ta en titt på våre gratis tjenester nå:


- Logoverktøy: Test online nå hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt vil se ut senere på den trykte paraplyen.

Gratis grafikktjeneste - Gratis grafikktjeneste: Be enkelt og praktisk om en gratis innledende design av reklameartikkelen din, designet av vårt grafikkteam.
Gratis prøvetrykk - Prøvetjeneste: Kan du ikke bestemme deg? Vi sender deg gjerne forskjellige prøver på forhånd for å gjøre avgjørelsen din enklere.

Ekspresslevering - Ekspresslevering: Noen ganger må det bare være raskere. Vi leverer gjerne bestillingen din trykt med logo på ønsket dato.
Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Våre reklamevareeksperter vil selvfølgelig gjerne svare på spørsmål du måtte ha om reklameparaplyer via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser frem til din samtale!

Bestill paraplyer med logo

Hos Giffits tilbyr vi deg et omfattende utvalg av attraktive paraplyer. Vi fokuserer på en oversiktlig nettbutikk og best mulig rådgivning. Klikk på ønsket modell og se ved første øyekast hvilke utskriftsteknikker, mengder og leveringstider som er mulige. Hvis du fortsatt har spørsmål, er vi alltid tilgjengelige for å svare på dem personlig - på hverdager fra 8:00 til 18:00. Ring oss nå eller send en online forespørsel, våre spesialister på reklameartikler tar seg gjerne tid til deg. Overbevis deg selv: Paraplytrykk er alltid det riktige valget for den perfekte reklameartikkelen!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Paraplyer“