Service

Nøkkelbånd

Beregne
Nøkkelbånd
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykking av nøkkelbånd med logo

00:00 / 00:00

Bånd med logo er en klassiker blant reklameartikler. Fleksibel i bruk, tilgjengelig i mange farger, lengder og med forskjellige fester, er de perfekte for enhver anledning og enhver målgruppe. Stor fordel: Takket være det utmerkede forholdet mellom pris og ytelse kan reklameartiklene gis bort sjenerøst og dermed nå mange potensielle kunder. Som konstante følgesvenner tiltrekker nøkkelbånd trykt med logoen din mye oppmerksomhet for bedriften din og imponerer like mye med styling og funksjon. Design ditt individuelle nøkkelbånd nå for å gi logoen din en scene i hverdagen.

Hvorfor er nøkkelbånd ideelle reklameprodukter?

Hvis en reklameartikkel beriker eller gjør livet enklere, vil den bli brukt mye og med glede. Bla gjennom vårt omfattende utvalg nå og finn din perfekte reklamegave. Takket være det store utvalget av design, lengder, farger og tilbehør er våre nøkkelbånd like egnet som giveaways til messer og arrangementer, som bærere av backstagepass på konserter og festivaler, eller som ledsagere til inngangsbilletten til konferansen. Nøkkelbånd med din firmalogo kan utformes individuelt etter dine ønsker, er praktiske og kan integreres perfekt i hverdagen etter arrangementet. Fordi: nøkler, handlebrikker eller favorittanheng er sikkert festet til nøkkelbåndet og kan lett finnes selv i den største håndvesken. Bruksområdene deres er like varierte som utseendet ditt, og det er ikke uvanlig at de rimelige nøkkelbåndene blir et trendy motetilbehør. Og forresten, logoen din er stilig og holdbart satt i rampelyset. Konklusjon: Hos Giffits finner du den perfekte merkevareambassadøren for din individuelle reklametilstedeværelse.

Utskrift på nøkkelbånd er veldig på moten! Og hvis du ikke er sikker på hvilken nøkkelbånd som passer din bedrift, tilbyr vi deg online og personlig rådgivning. Ikke nøl og kontakt våre salgsfremmende produktspesialister med tillit.

Riktig design for enhver bedrift

Vil du trykke nøkkelbånd? Hos Giffits finner du et bredt utvalg av nøkkelbånd i forskjellige farger og design. Velg ønsket vare i ønsket farge fra vårt produktsortiment nå. Enten sateng, bomull, kordfløyel, lær eller neopren, enkelt, dobbeltsydd, med refleks, i forskjellige tykkelser og lengder, hos Giffits er du bortskjemt med valg. Du har også det siste ordet når det gjelder type feste for nøkkelbåndene. Velg ditt perfekte reklameprodukt fra disse tre kategoriene:


Nøkkelbånd med karabinkrok - Nøkkelbånd med karabinkroker:

Dette er den enkleste versjonen av den populære reklameartikkelen. Nøkkelbånd med denne funksjonen består av en lang stropp og en karabinkrok, valgfritt laget av metall eller plast. Denne standardversjonen er spesielt imponerende på grunn av det utmerkede forholdet mellom pris og ytelse.
Nøkkelbånd med spenne imponerer med økt brukervennlighet. Trenger du ikke den lange snoren å henge rundt halsen akkurat nå? Bare løsne den og bruk den som nøkkelring. De avtakbare spennene er vanligvis laget av plast eller metall.

Denne varianten er spesielt viktig for en yngre målgruppe, da snorene raskt kan kastes i tilfelle panikk takket være lukkingen. Denne tilleggsfunksjonen beskytter gavemottakeren i en nødsituasjon og reduserer risikoen for kvelning. Alltid et godt valg.Hvis du fortsatt har ubesvarte spørsmål, kan du nå oss daglig mellom 8:00 og 18:00 på 040 2788 201-0, eller sende oss en online forespørsel. Vi hjelper deg også gjerne med å velge dine perfekte nøkkelbånd via e-post.
Hvilket reklametrykk passer til nøkkelbåndet ditt?

Vil du trykke nøkkelbånd? Bare med perfekt etterbehandling blir en reklameartikkel virkelig unik og en viktig reklameambassadør for din bedrift. Nøkkelbånd kan foredles på mange forskjellige måter. Enten ensfarget, fargerikt, med et slagord, motiv, bilde eller logo, mulighetene er nesten uendelige. Vi gir deg gjerne råd, og sammen finner vi den perfekte etterbehandlingsteknikken for nøkkelbåndet ditt. Ta en titt på vårt utvalg nå:


Med lasergravering - Med lasergravering kan metallelementer som metallspenner dekoreres med en firmalogo eller bokstaver i tillegg til selve snoren. Denne høykvalitets og eksklusive utskriftsteknikken er knapt merkbar i dybden, er flekksikker, vanntett og permanent holdbar.

- Preging: Består nøkkelbåndet ditt delvis av en lærapplikasjon? Ikke noe problem. Takket være preging kan selv slike komponenter enkelt etterbehandles med logoen din. Pregede nøkkelbånd er spesielt egnet for salgsfremmende gaver av høy kvalitet, for eksempel i næringslivet.

Individuell og personlig:
Design nøkkelbånd i henhold til dine ønsker

Vil du ha et individuelt design som passer perfekt til deg og din bedrift? Laget helt etter dine ønsker og ideer? Kanskje i en spesiell farge eller i en bestemt lengde? Våre reklameproduktspesialister ser allerede frem til dine kreative ideer. Enten det er originalt, unikt eller personlig, som ansatte i en ekte kreativ smie, kan vi enkelt utvikle akkurat de nøkkelbåndene du har i tankene. La oss trylle frem ditt personlige unikum nå. Vårt eksklusive design, kombinert med et personlig konsept, betyr at du snart kan ha nøkkelbåndene dine med logoen din i hendene. Hvorfor ikke sende oss din forespørsel om nøkkelbånd med en gang? Vi ser frem til enhver utfordring.

Lag dine nøkkelbånd med logo hos GIFFITS

For å sikre at du er 100 prosent fornøyd med din nye reklamegave, tilbyr vi en rekke tjenester som du kan bruke gratis. Så du vet på forhånd om den valgte utskriftsteknikken er mulig, hvordan logoen din vil se ut på nøkkelbåndet og hvor raskt salgsfremmende gave vil nå deg:

- Logo verktøy: Hos oss kjøper du ikke katta i sekken. Bare test på forhånd hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt ser ut på nøkkelbåndet og om du liker det.

- Gratis grafikktjeneste: Få et første design av varen din med logo opprettet gratis for deg.
Gratis grafiktjeneste: La oss lage et første utkast - Prøvetjeneste: Kan du ikke bestemme deg? Ikke noe problem i det hele tatt. Bare velg forskjellige prøver for utskrift og bestem deg for din favoritt hjemme.
Vi leverer raskt - Ekspresslevering: Kan det ikke gå fort nok for deg? Selvfølgelig tilbyr Giffits også levering av nøkkelbåndet ditt til ønsket tidspunkt. Bare ring oss!

Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Vi tilbyr deg ikke bare visuelt sterk reklame for dine selskaper, men også sterk personlig rådgivning. Våre eksperter på reklameprodukter ser frem til å svare på vanskelige spørsmål, spennende spesialdesign og store utfordringer. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0.

Bestill dine nøkkelbånd med trykk nå

Vi tar oss tid for deg: enten det er trendy, originalt, kostnadseffektivt eller spesielt raskt. Vi sørger for at reklamemateriellet ditt når deg i tide og i perfekt stand. Bla gjennom vårt omfattende utvalg nå for å finne det perfekte nøkkelbåndet eller send en spesifikk forespørsel. Vi imponerer regelmessig med vår service. Våre eksperter på salgsfremmende produkter ser frem til din telefon eller online forespørsel.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Nøkkelbånd“