Service

USB-pinner

Beregne
USB-pinner
Farge
Lagringskapasitet
Materiale
USB-versjon
Lesehastighet
Skrivehastighet
Spesialform
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Trykk USB-pinner med logo - bli husket med praktisk teknologi

00:00 / 00:00

Her vil du motta omfattende svar hvis du ønsker å få skrevet ut USB-pinner for din bedrift og har spørsmål om fordelene med tilbudet vårt. Samtidig forklarer vi de forskjellige lagringsmediene som er tilgjengelige for deg, og når visse typer utskrift på saken oppnår ønsket reklameeffekt hos kundene. Med våre allsidige tjenester vil vi gjerne gi deg råd før du kjøper personaliserte og tilpassede salgsfremmende USB-pinner for messer og andre arrangementer.

USB-minnepinner med logo - score poeng hos kundene med praktisk teknologi

Selv om mye data nå lagres i skyen av kunder eller privatpersoner: USB-pinnen er fortsatt det foretrukne middelet for rask kopiering, transport eller sikker deling av data. Hvis lagringsmediet brukes til merkevarebygging, knytter du tjenestene eller merkevaren din til noe praktisk. Kundene setter pris på dette. Senest neste gang de overfører feriebildene sine til minnepinnen, kommer merkevaren din tilbake i fokus.
Dette gjelder også når din merkede USB-pinne blir gitt videre. Kanskje kundene dine kopierer en viktig oppgave for universitetet på den og gir minnepinnen videre til medstudenter? Eller minnepinnen din tar en reise fordi den sendes til venner eller slektninger med en hyggelig videohilsen? Uansett hvilken vei den trykte USB-pinnen din går: Varemerket ditt er der! Merkede USB-pinner anbefales også for messepresentasjoner. I stedet for brosjyrer og vesker kan du bare gi de besøkende en minnepinne. Dette vil vekke nysgjerrigheten deres om innholdet, og det er høyst sannsynlig at de vil ta en ny titt på innholdet ditt. Og selv om innholdet ditt senere slettes fra pinnen, vil den praktiske give-awayen din bli værende hos mottakerne i lang tid. Og det samme vil merkevaren din.

Hvorfor er det fornuftig å ha USB-pinner trykt for bedriftsreklame?

For bedrifter er USB-pinner et veldig allsidig reklamemedium. På den ene siden tilbyr du motparten din med den praktiske minnepinnen en reell merverdi for daglig arbeid eller lagring av personlige data. På den annen side kan du bruke pinnen til å lagre presentasjoner på den, som kundene dine kan se når de setter inn USB-pinnen.

Disse salgsfremmende gaver er ideelle for kundelojalitet. Bedriften din kan lagre tilbud eller beregninger på pinnen og deretter overlevere den til kunden. På denne måten vil tilbudet ditt helt sikkert bli husket. Sammenlignet med et rent digitalt tilbud får det samme tilbudet noe permanent og verdifullt i form av et fysisk produkt. Og i motsetning til et tilbud på papir, kan USB-pinnen fortsatt brukes i hverdagen: En nyttig salgsfremmende gave med reell merverdi! Så snart du har skrevet ut USB-pinner for selskaper, kan du bli husket av kunder i hverdagen på kontoret på lang sikt. Ideelt sett vil personene som mottar gaven bruke trykte reklamegaver hver arbeidsdag for å laste inn data på en lagret enhet. Følgelig er dette tilbudet spesielt fordelaktig hvis du ofte selger dine digitale produkter på et lagringsmedium som en del av et forretningsforhold.
Mens merkede USB-pinner er gjemt bort i en notatbok, forblir reklamebudskapet ditt godt synlig i løpet av en hel arbeidsdag. Optimalt tiltrekker du derfor oppmerksomheten til en kundes forretningspartnere ved å få trykt reklameprodukter. I tillegg er det for eksempel tiltalende å bestille trykte USB-pinner med viskelær. Da kan du inspirere kundene med forskjellige reklameartikler til kontoret.

Hva er så overbevisende med sorten som tilbys med salgsfremmende USB-pinner?

Når du benytter deg av tilbudet vårt og får trykt USB-pinner, kan du se frem til et stort produktutvalg med et bredt utvalg av farger og design. Du vil oppdage lagringsmedier med forskjellige husmaterialer i vårt sortiment. Noen USB-pinner med logo er laget av metall, plast eller tre. Når det gjelder teknologi, er høydepunkter med uvanlige tilkoblingsalternativer også verdt å merke seg i tillegg til de forskjellige lagringskapasitetene.
Videre kan du velge USB-pinner med bedriftens merkevare med en beskyttelseshette eller en sammenleggbar låsemekanisme. Mangfoldet av fantasifulle produktdesign scorer med forskjellige lagringsmedier som er tilpasset i kredittkortformat eller med nøkkelanheng samt imiterte lærstropper. Noen minnepinner har til og med en integrert kulepenn eller et feste for håndleddet, mens andre alternativer ser ut som både kjøretøy og verktøy

Hvilke trykkemetoder er tilgjengelige for merkede USB-minnepinner?

Faktorer som størrelse og materiale på overflaten vil avgjøre hvilke typer trykk som er tilgjengelige når du benytter deg av tilbudet vårt og får trykt USB-pinner for bedrifter. Før du for eksempel velger reklame-USB-pinner med tampongtrykk, lasergravering eller silketrykk, vil vi gjerne svare individuelt på dine forespørsler om fordelene med utskriftsmetodene gjennom personlig konsultasjon med mer enn 20 års erfaring. Du vil se et utvalg på de respektive produktsidene med alle mulige varianter av reklameapplikasjoner mens du bestiller en USB-minnepinne.
- Lasergravering gir utmerket holdbarhet for selskaper på USB-pinner med logo. Selv om kundene bruker trykte reklamegaver ofte, viser den graverte reklamen på lagringsmediet vanligvis fortsatt den ønskede effekten etter år. Når du kjøper USB-pinner som en salgsfremmende gave, er lasergravering egnet for både et trehus og et metallhus. Om nødvendig kan foringsrøret til lagringsmediet personaliseres med spesielt fine linjer og stor oppmerksomhet på detaljer.
- Du drar nytte av silketrykk i den grad merkede USB-pinner må fremheve firmalogoer eller andre representasjoner på en mørk bakgrunn med relativt lyse farger. For en sak med en fleksibel overflate anbefales ofte denne typen utskrift. Silketrykk muliggjør et design med fine linjer og konturer for salgsfremmende USB-pinner.
- Putetrykk viser fordeler så snart du har minnepinner trykt som reklameprodukter og overflaten på foringsrøret er ujevn eller strukturert. I de fleste tilfeller er et tilbud med denne utskriftsmetoden gunstig. Dette er fordi tampetrykk resulterer i relativt lave produksjonskostnader. Fordi denne utskriftsmetoden gir ripebestandige resultater, forblir den unike utformingen av USB-pinner med firmalogo vanligvis lett gjenkjennelig i lang tid.
- Digital utskrift anses ofte som nyttig når du bestiller salgsfremmende USB-minnepinner med lave mengder. På grunn av utskriftsmetoden er individuelt opprettede USB-pinner som en salgsfremmende gave vanligvis ferdig raskt. Dette betyr at rask levering er mulig. En annen fordel med digitaltrykk er at moderne utstyr skriver ut USB-pinnene eksepsjonelt billig, spesielt for små bestillingsmengder. Du kan se frem til sterke farger og fotorealistiske resultater med denne utskriftsprosessen.
Vi hjelper deg gjerne med å velge utskriftsteknikk for USB-pinnene dine. Bare kontakt oss via e-post eller telefon eller send oss din forespørsel via vårt kontaktskjema. En personlig kontaktperson vil ta seg av forespørselen din umiddelbart.

Trykk på USB-pinner med tjenester hos Giffits

Vi støtter deg for eksempel med prisberegninger, en forhåndsvisning av logo og personlig rådgivning hvis du vil ha USB-minnepinner trykt og personalisert for messer eller andre arrangementer. Giffits gjør din kjøpsbeslutning enklere med følgende tjenester:
- Forhåndsvisning av logo: Med vårt logoverktøy kan du teste på nettet hvordan logoer, spesielle slagord eller andre motiver vil se ut på foringsrøret til en USB-minnepinne.
- Personlig rådgivning: Våre eksperter på reklameprodukter svarer gjerne på alle dine personlige spørsmål om et tilbud på USB-pinner med logo. Du kan gjøre en ukomplisert forespørsel via telefon via vår hotline på 040 2788 201-0.
- Beregning: For en samlet prisberegning beregner budsjettkalkulatoren på produktsidene til en USB-pinne med logo kostnadene. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere hvilken type trykk du trenger og bestillingsmengden.
- Gratis grafikktjeneste: Om nødvendig vil grafikkteamet vårt lage et første utkast til designet gratis, som enheter av høy kvalitet vil skrive ut USB-pinnene dine etter en bestilling. En kort og ukomplisert forespørsel er alt som kreves på forhånd.
- Eksempel på service: Vi gjør det lettere for deg å bestemme mellom forskjellige salgsfremmende USB-pinner på forespørsel ved å sende prøver.
- Ekspresslevering: Hvis du er presset på tid, har du muligheten til å ordne en rask levering av lagringsmediene med individuelt utformede overflater på ønsket dato.

Bestill tilpassede USB-pinner med logo direkte!

Dra nytte av vårt omfattende utvalg med USB-minnepinner med reklame nå ved å kjøpe firmagaver med trykk som er tilpasset med passende trykktyper, farger og antall! Vi svarer gjerne på dine forespørsler fra 8 til 18 på hverdager hvis du fortsatt trenger personlig rådgivning. Kontakt oss nå via telefon eller online og få tilpasset USB-minnepinner med logo for bedrifter.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „USB-pinner“