Service

Mousepads

Beregne
Mousepads
Tema
Farger
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Veiledning om reklameprodukter: Trykk logoen din på musematter

00:00 / 00:00

Altid den ideelle reklamegaven: musematter! Runde, ovale eller rektangulære, med eller uten håndleddsbeskyttelse Håndleddsbeskyttelse, de fargerike musemattene er på hvert skrivebord på hvert kontor. Musematter, musematter, fargerikt trykt med logo, er effektive reklamemedier på grunn av deres høye bruksverdi. Reklameplassen er stor - selvfølgelig passer mer enn én logo på den! Få musemattene dine trykt og send dem til dine ansatte Og send dine ansatte til messer og arrangementer med disse individuelt designede brikkene - du vil ikke gjøre det ikke angre på det. Uansett om de er runde eller kantede, enkle eller med merverdi Salgsfremmende musematter: våre reklame- og salgsfremmende produktspesialister hjelper deg med å ta det riktige valget. Mus liker å fly over en myk, glatt overflate - gjør dine kunders og ansattes datamus en tjeneste Gjør dine kunders og ansattes datamus noe godt! Musematter med logo er alltid en god idé

Hvorfor er musematter med logo ideelle reklameartikler

Som gaver til forretningspartnere og kunder, som give-aways på messer og som en fin gave til ansatte Musematter er perfekte reklameartikler for ansatte. Ingen annen reklameartikkel brukes regelmessig i så mange år som musematten! Den er den er alltid tilgjengelig ved siden av datamaskinen, beskytter den følsomme datamusen og sørger for perfekt overføring av bevegelser perfekt overføring av bevegelser. På messer er musematter med logoer praktiske og enkle å bruke og enkle å oppbevare. Flat og liten, disse lette reklamegavene passer lett i enhver veske enhver lomme. Derfor er musematter en populær reklamegave. Den relativt den relativt store reklameplassen til musemattene med logo gjør at reklamebudskapet ditt umiddelbart fanger øyet! Så reklame er vellykket! Forresten, musematter blir spesielt godt mottatt på messer og arrangementer knyttet til Kontor, datamaskin og teknologi! Rimelige musematter, høyt priset individuelt Med merverdi eller spesielt elegante versjoner - vi har den rette musematten for enhver kunde Kunden vil finne den rette musematten.

Den riktige designen for hvert selskap!

Faktisk sett er vi helt urettferdige: vi gir deg så mange forskjellige reklameartikler å trykke på at det virkelig er vanskelig å velge At det er veldig vanskelig å velge. Så mange forskjellige musematter, du kan ikke bestemme deg! Merkevarer av høy kvalitet eller enkle basics Grunnleggende - vi trykker musematter i alle prisklasser. Når det gjelder materialer, former og er musemattene hos Giffits svært forskjellige. Ergonomiske musematter med behagelig håndleddsbeskyttelse konkurrerer med den klassiske ensfargede musematten laget av flat plast flat plast. Modeller utstyrt med trådløse ladere viser hvilken merverdi på kontoret ser ut. Mousepad skriveputer er en notisblokk og myk pute for musen i ett, og chart Mousepad med kalender er spesielt sjarmerende på kontorer med kundeavtaler. Der vil din Logoen din vil umiddelbart bli assosiert med service og punktlighet! Hva slags reklameavtrykk ønsker du? Tror bedriften din på bedriftsidentitet? Da har du et fast sett med farger der din salgsfremmende Reklameartiklene dine holdes. Vi skriver ut musematter ikke bare med logoen din, men også i firmaets farger, med dine produkter, slagord og påstander eller alt på en gang. Når alt kommer til alt skal musemattene være personlige og helt skreddersydd etter dine ønsker. I tillegg til Reklameartikler for utskrift, tilbyr vi omfattende og individuell rådgivning. Giffits har mer enn 20 års erfaring med personlig design av reklameartikler. Vi har kunnskapen og vet hvordan du fullfører dine valgte artikler perfekt. For selvfølgelig må Trykkteknikken må matche materialene og dine krav når det gjelder etterbehandling. Med de fleste musematter er den kostnadseffektive offsettrykkmetoden spesifisert på grunn av materialene men noen spesielle artikler tillater også preging, doming eller lasergravering. På kan du se den passende finishen for utskrift direkte på hvert element. I noen tilfeller har du valget. Spør oss om fordelene og ulempene med de enkelte trykkteknikkene! Utskriftsteknikker har!
- Silketrykk er spesielt egnet for utskrift av lyse bilder eller logoer på mørk bakgrunn mørk bakgrunn. Bokstaver skiller seg spesielt tydelig ut i denne utskriftsprosessen!
- Digital overføringstrykk er også godt egnet for fotomotiver på tekstilunderlag. Det Utskriftsresultatet er langvarig og viser en veldig høy kvalitet.
- Transfertrykk tilbyr derimot høy kvalitet til gunstige priser. For logoer med flere Denne utskriftsteknikken er godt egnet for logoer med flere farger.
- Hvis overflaten på musematten er ujevn eller strukturert, kan puteutskrift (ofte tilbudt i Ofte tilbudt i kombinasjon med silketrykk) er et godt valg. Resultatet er ripebestandig og klart, din Logoen din vil forbli synlig i lang tid, selv når overflatene utsettes for høy belastning.
- Doming er ikke direkte en trykketeknikk, men en foredling: De Overflaten er utformet tredimensjonalt og skiller seg dermed ut fra omgivelsene fra omgivelsene. Denne teknologien er bare tilgjengelig på noen få musematter.
- Hvis du velger preging, er logoen din håndgripelig preget på overflaten av musematten overflaten av musematten. Dette har en spesielt edel og høy kvalitetseffekt.

Hvorfor trykke logoen din på musematter hos Giffits?

Hvorfor trykke logoen din på musematter hos Giffits?

Har du alltid ønsket å reise gjennom tiden? Avtale! På nettstedet vårt kan du umiddelbart se hvordan din reklamegave vil se ut trykt med logo i fremtiden. Med våre gratis tjenester kan du Se hvordan reklamebudskapet ditt vil se ut på musematten allerede før du bestiller på musematten. Hvorfor gjør vi dette? Slik at du virkelig er fornøyd med reklamegjenstanden etter bestilling Reklameartikler! Dette er våre gratis tjenester:
- Logoverktøy: Du tester online hvordan motivet, logoen eller påstanden din ser ut på den trykte musematten trykt musematte.
- Grafisk tjeneste: Du kan be om et første design for reklameartikkelen din enkelt og praktisk gratis gratis. Vårt grafiske team tar seg gjerne av det.
- Prøvetjeneste: Ingen anelse om hvilken musematte det skal være? Bare be oss om å sende deg prøver fra oss på forhånd. Det gjør avgjørelsen enklere.
- Ekspresslevering: Vi er kanskje ikke brannvesenet, men hvis reklameartiklene dine brenner under din Reklameartiklene dine, vil bestillingen med logo være hos deg på ønsket tidspunkt.
- Personlig rådgivning: Har du spørsmål om de salgsfremmende musemattene? Ikke noe problem! Våre Salgsfremmende produktspesialister sitter ved siden av telefonen og venter på din Henvendelser. Dette er ditt nummer mot salgsfremmende sorg: 040 2788 201-0.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Mousepads“