Service

Nøkkelanheng

Beregne
Nøkkelanheng
Tema
Farger
Materiale
Datavolum
Størrelser
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Sist sette firmagaver

Råd om salgsfremmende produkter: Trykk logoen din på en nøkkelring

00:00 / 00:00

De små, praktiske og sjarmerende tilbehørene viser seg å være nyttige hjelpere og stilige blikkfang i hverdagen: nøkkelringer er ekstremt populære som reklamegaver ganske enkelt på grunn av deres kompakte størrelse og er tilgjengelige i attraktive design. Slik at du kan dra nytte av fordelene deres, gir vi deg muligheten til å få nøkkelringer med trykk. Vi tilbyr nøkkelringer med logo for bedrifter som ønsker noe spesielt innen reklameartikler - som kan kombineres med mange andre reklamegaver. Hvorfor er nøkkelringer med trykk så populære som reklameartikler? Hvilke typer reklametrykk er mulig, og for hvem er det verdt å kjøpe nøkkelringer med logo? Dette portrettet er dedikert til nøkkelringer som salgsfremmende gaver som, når de personaliseres, har en varig effekt på mottakerne

Nøkkelringer med logo: reklameprodukter med høy nytteverdi

Nøkkelringer med logo gir verdifulle tjenester på mange områder. De sørger for at iøynefallende nøkler kan bli funnet ved første øyekast og bidrar dermed i bredere forstand til å øke nøkkelsikkerheten. Dessuten ligger nøkkelringene godt i hånden. Alle som alltid bærer den økte vekten av en bilnøkkel i bukselommen på grunn av en massiv nøkkelring, vil vanligvis merke raskt hvis denne situasjonen har endret seg og bilnøkkelen har gått tapt. Siden nøkkelringer ikke bare er utstyrt med en logo, men også med en universell nøkkelring, kan mange andre gjenstander festes til den. Disse inkluderer adgangskort til arrangementer og messer, akkrediteringsmerker for journalister og VIP-merker. Spesielt hvis du ofte presenterer selskapet ditt på messer eller organiserer arrangementer for kunder og forretningspartnere, er en nøkkelring som reklamegave det riktige valget. Sist, men ikke minst, er reklame nøkkelringer et populært samlerobjekt, som starter sin reise til forskjellige mennesker gjennom samlepasjonen og transporterer reklamebudskapet ditt langt på samme tid. På denne måten får trykte reklamegaver som nøkkelringer med logo mye oppmerksomhet og posisjonerer selskapet ditt i et utmerket lys selv utover den tiltenkte målgruppen. Ellers kan dette ofte bare oppnås gjennom kostnadskrevende reklame. Benytt deg av denne fordelen med nøkkelholdere og kjøp dem billig i vår nettbutikk

For hvem er nøkkelholdere egnet som en salgsfremmende gave?

Det er ingen begrensninger for verken selskapene som ønsker å få trykt reklameartikler eller mottakerne av reklamegaver. Vi tilbyr deg nøkkelringer med merkevare som er personlig og individuelt tilpasset dine ønsker. Gi de attraktivt utformede nøkkelholderne til en kunde som genererer salg for deg som privatperson, til forretningspartnere i et gründernettverk, eller distribuer eller send nøkkelringer som en praktisk give-away. Nøkkelringer er ikke bare en salgsfremmende gave, men kan også ha en representativ karakter. Hvis du for eksempel driver et hotell, en ferieutleie eller et lite vertshus, kan du utstyre nøklene til rommene med en nøkkelring med logoen din. Videre anbefaler vi at du får trykt nøkkelringer hvis du ofte stiller ut med firmaet ditt på messer eller organiserer arrangementer. De små anhengene passer til ethvert formål og er også en passende reklamegave til jul.

Nøkkelanheng med logo: klassisk, stilig og med tilleggsfunksjoner

Vårt utvalg av nøkkelringer med logo lar lite å ønske. Hos oss kan du kjøpe nøkkelringer med logo i alle farger, former og stiler. Vi skiller reklamenøkkelringer i deres materialer, med et annet antall nøkkelringer og de som er utstyrt med andre nyttige funksjoner. Vil du ha nøkkelringer med trykk som er veldig elegante og tunge i hånden? I dette tilfellet anbefaler vi deg å velge en solid nøkkelholder i metall. En nøkkelring i skinn som reklamegave har også et ekstremt verdifullt preg. Hvis du vil ha en med en sterk praktisk bruk, kan du velge en nøkkelring med en typisk snorløkke. Her kan fingeren skli gjennom og nøkkelen, sammen med ringen, passer perfekt i hånden. Kommer bedriften din fra en bransje med tilknytning til dyr? Vi har de riktige nøkkelringene med logoen din for dyreelskere. Som en håndverkerbedrift er det verdt å presentere en nøkkelring som en salgsfremmende gave med et integrert vater. Et bilverksted representerer en modell med mønsterdybdemåler og høy merverdi. I tillegg kan du få trykt nøkkelringer som er utstyrt med en liten lommelykt. Vårt allsidige sortiment gjør det mulig for deg å bestille reklamenøkkelringer individuelt og presist for din målgruppe

Hvordan kan du få trykt nøkkelringer hos GIFFITS?

Hvordan kan du få trykt nøkkelringer hos GIFFITS?

Som en del av vårt serviceorienterte DNA tilbyr vi et omfattende utvalg av trykkteknikker for høykvalitets etterbehandling av dine reklamenøkkelringer. I tråd med den høye kvaliteten på våre metallnøkkelholdere med logo, foreslår vi lasergravering. Lasergravering kjennetegnes av et veldig presist trykkresultat og ser veldig stilig ut. Hvis du ønsker å kjøpe nøkkelringer med logo i store mengder - for eksempel for utsendelse av reklamemateriell - er rimelig silketrykk et godt valg. Tampetrykk er egnet hvis trykket skal være så kantløst som mulig. For å finne ut hvilken løsning som er fordelaktig for dine formål, kan du når som helst spørre vårt profesjonelle team.

GIFFITS: Reklame nøkkelringer i førsteklasses kvalitet og utmerket service

Vil du først ha et tilbud på nøkkelringer med merkevare? Du kan lage en prisberegning for favorittartiklene dine. Dette alternativet er tilgjengelig direkte på det respektive produktet. Hvis du ønsker å sette firmalogoen din i riktig lys, vil våre erfarne grafiske designere gjerne hjelpe deg med en gratis grafisk tjeneste. Kontakt oss for dette - når som helst og helt ukomplisert online i butikken. Noen ganger er det nødvendig med litt hjelp når du velger salgsfremmende gaver. Vi vil gi deg personlig og kompetent råd og samarbeide med deg for å finne de salgsfremmende nøkkelringene som passer deg best. Å trykke effektive reklamenøkkelringer betyr også å bestemme seg for den optimale trykketeknikken. Stol på vår førsteklasses ekspertise. Kjøp nøkkelringer med logo nå til lave priser i vår nettbutikk!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Nøkkelanheng“