Service

Plastbeger

Beregne
Plastbeger
Tema
Farger
Materiale
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Tips: Trykke på plastbeger med logo

00:00 / 00:00

Om det er til en oppkvikkende kaffe på vei til jobb eller som en uunnværlig følgesvenn på en avslappet piknik i parken - plastkopper med trykk er en ekte allrounder innen reklameartikler. De er allsidige og alltid iøynefallende, og er en utmerket plattform for å få merkevaren din i tale. Med personlige, gjenbrukbare kopper er du ikke bare miljøbevisst, men også et tydelig tegn på merkevareidentiteten din. I denne guiden kan du lese om de mange bruksmulighetene for gjenbrukbare kopper med personlig logo og hvordan disse praktiske hverdagshjelperne kan bidra til å øke merkevarekjennskapen din. La deg inspirere av hvordan du effektivt og kreativt kan presentere reklamebudskapet ditt med drikkebegre med trykk og etterlate et varig inntrykk hos målgruppen din.

Hvilke typer plastbeger med trykk finnes det

Den riktige gjenbrukbare koppen til enhver kampanje. Vi tilbyr et stort utvalg av ulike plastkopper med trykk. Fra klassiske kaffekopper til robuste gjenbrukbare kopper - vi har den perfekte koppen for enhver anledning. Drikkekoppene våre er ideelle for utendørsarrangementer og tilstelninger, eller som et stilig innslag på kontoret. Hver type krus gir unike muligheter til å integrere varemerket ditt i målgruppens hverdag. Med spesialtilpassede motiver og trykkteknikker av høy kvalitet kan du forvandle denne hverdagsgjenstanden til et effektivt reklamemedium som formidler reklamebudskapet ditt.

Mulige bruksområder for plastkopper med trykk

Anvendelsesmulighetene for plastkopper med trykk er like mangfoldige som reklamemålene dine. Drikkebeger er perfekte til firmaarrangementer, der de ikke bare serverer drikke, men også presenterer varemerket ditt. På messer og konferanser fungerer de som praktiske og iøynefallende reklamemedier som plasserer budskapet ditt direkte i hendene på potensielle kunder. I cateringbransjen kan gjenbrukbare kopper brukes som en del av et bærekraftig konsept for å understreke merkevarens miljøbevissthet. Festivalkopper er også en utmerket mulighet til å nå ut til en bred målgruppe på offentlige arrangementer som idrettsarrangementer og festivaler. Ikke minst er kaffekopper i plast også en populær reklamegave i kontorhverdagen, der de brukes daglig og dermed skaper et varig minne om varemerket ditt. Kort sagt er plastkopper med trykk en effektiv måte å spre reklamebudskapet ditt på i ulike sammenhenger og etterlate et varig inntrykk.

Hva er fordelene med plastkopper med trykk?

Det er ikke uten grunn at plastkopper med trykk er et effektivt verktøy i markedsføringsstrategien din. Holdbarheten sikrer at reklamebudskapet ditt forblir tilstede over lang tid. I motsetning til engangskopper, som raskt kan kastes, er disse koppene ofte i daglig bruk, enten det er på kontoret, hjemme eller på arrangementer, og holder dermed merkevaren din i folks bevissthet. God synlighet er en annen viktig fordel. En veldesignet plastkopp med trykk tiltrekker seg oppmerksomhet og gir merkevareeksponering. De er også kostnadseffektive å produsere, spesielt i større kvanta, noe som gjør dem til et økonomisk attraktivt alternativ for markedsføringskampanjer av alle størrelser. Denne kombinasjonen av holdbarhet, synlighet og kostnadseffektivitet gjør gjenbrukbare kopper med trykk til en uslåelig reklameartikkel med både praktiske fordeler og varig reklameeffekt.

Hvilke trykkprosesser for plastkopper som reklameartikler?

Du har bestemt deg for en kopp, flott. Når du skal designe din nye reklameartikkel, finnes det ulike trykkmetoder av høy kvalitet som sikrer at logoen og fargene dine kommer best mulig til sin rett.
Digital trykking er ideelt for komplekse og fargerike trykksaker Digitaltrykk er ideelt for komplekse og fargerike design, da det gir en høy grad av detaljrikdom og et bredt fargespekter. Denne prosessen egner seg spesielt godt til mindre opplag og gir rask og fleksibel produksjon.
Trykk i silketrykk Serigrafi, derimot, er det perfekte valget for større opplag og kjennetegnes av sin holdbarhet og ripebestandighet. Serigrafi er spesielt effektivt for design i én eller flere farger med få detaljer.

For presis og detaljert grafikk på ujevne og uregelmessige underlag For presis og detaljert grafikk på uregelmessige eller buede overflater er tampongtrykk uslåelig. Denne prosessen gjør det mulig å trykke logoer og tekst nøyaktig og tydelig, selv på små eller vanskelig tilgjengelige flater. Hver av disse trykkprosessene har sine spesifikke fordeler og kan velges avhengig av designkrav og antall for å presentere reklamebudskapet ditt på en effektiv og attraktiv måte på returbeger.

Bestilling med Giffits: reklameartikler raskt og enkelt

Vår omfattende servicepakke sikrer en smidig prosess fra idé til trykking av reklameartikkelen: -Logoverktøy: Test ulike design og plasser logoen din virtuelt på de gjenbrukbare koppene.
Gratis grafikktjeneste -Gratis grafikktjeneste: Dra nytte av ekspertisen til designerne våre, som lager et skreddersydd konsept for plastkoppene dine.
Gratis prøvetjeneste -Prøvetjeneste: Se kvaliteten på våre gjenbrukbare kopper med egne øyne før du bestiller.
Ekspresslevering -Ekspresslevering: Vi garanterer punktlig levering av dine personlige plastbeger, perfekt tilpasset dine markedsføringskampanjer og arrangementer.
Personlig rådgivning -Personlig rådgivning: Våre dyktige rådgivere står til rådighet for å svare på spørsmål og gjøre kampanjen din til en suksess.

Kom i gang nå: Få trykt plastbeger hos Giffits

Grip muligheten til å vise frem merkevaren din med plastbeger med eget trykk fra Giffits. Enten det er til den daglige kaffen på farten, som uunnværlig tilbehør på firmaarrangementer eller som praktisk giveaway på messer - våre plastbeger av høy kvalitet er det ideelle mediet for å kommunisere reklamebudskapet ditt på en effektiv og bærekraftig måte. Med en rekke ulike trykkprosesser og designalternativer er vi klare til å gjøre visjonen din til virkelighet. Kom i gang nå og opplev hvor enkel og grei prosessen er. Med Giffits ved din side vil hvert eneste krus bli en imponerende ambassadør for varemerket ditt. Kontakt oss i dag og ta det første skrittet mot en vellykket og effektfull reklamekampanje!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Plastbeger“