Service

Blyanter

Beregne
Blyanter
Tema
Farger
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykk blyanter med logo

00:00 / 00:00

Blyanter med logo er tidløse klassikere blant reklamegaver. Billig, langvarig og, takket være funksjonaliteten, helt på toppen av rangeringen av de mest populære skriveartiklene. Av en enkel grunn: hvis du gjør en feil, kan du raskt slette det du har skrevet. Så det nye salgsfremmende produktet er ikke bare nyttig, men i beste fall uunnværlig. Alle kan bruke en blyant som reklameartikkel. Enten for notater, skisser, skolearbeid eller utkast, privat eller profesjonelt: blyanter hører hjemme i hver skuff, i hver blyantveske, i blyantvesken til skolen og i håndvesken. Fordi: blyanter tørker ikke ut, de går ikke uventet tom eller slutter plutselig å skrive. Reklameblyanter trykt med logoen din er der når du trenger dem mest. Og forresten, på denne måten vil logoen din bli husket av kundene dine. Selvfølgelig kan du få den praktiske livredderen hos Giffits i et bredt spekter av varianter, for ethvert budsjett og i ønsket antall. Bare bestill din favorittmodell i vår nettbutikk eller bruk vår optimaliserte søkefunksjon på forhånd. Bare skriv inn ønsket pris, antall, materiale eller farge, så viser vi deg hvilken merkeambassadør som passer best til dine behov. Skriv ut logoen din på en blyant nå og sikre kundelojalitet!

Hvorfor er blyanter ideelle reklameprodukter?

Hvorfor er blyanter ideelle reklameprodukter?

Vil du ha blyanter med trykk? God idé! Blyanter har alltid vært nyttige følgesvenner i hverdagen vår. Enten det er for profesjonelle formål eller for privat bruk, kan ganske enkelt alle gjøre god bruk av dette reklamemediet. Spesielt i tider der miljøvern og bærekraft er i vinden, velger flere og flere bedrifter miljøvennlige reklamegaver. Vis ditt klare brudd med bruk-og-kast-samfunnet og velg en blyant som reklameartikkel. Ikke overbevist ennå? Da skal vi gjøre det enda bedre: blyanter er billige, praktiske og spesielt populære giveaways på messer, arrangementer og større begivenheter. På grunn av sin lette vekt og praktiske størrelse kan blyanter med logo stues i en hvilken som helst bukselomme og spre reklamebudskapet ditt som ved magi over lang tid. Disse reklameproduktene er også ideelle som innstikk for utsendelser eller forsendelser. Bruk reklameeffektiviteten til denne reklameartikkelen for din bedrift nå, og bli husket på nytt hver gang du bruker den. Er blyanter ideelle reklameartikler? Vi er sikre på det. Skriv ut logoen din på blyanten din nå og sikre en effektiv og langvarig reklameeffekt.

Blyanter med trykk: Den rette designen
for hvert selskap!

Blyanter med trykk: Den rette designen for hvert selskap!

På skolen, på kontoret eller til og med hjemme: blyanter er nyttige skriveredskaper for daglig bruk. Ta en titt på vårt utvalg nå og la deg overraske. Giffits presenterer deg et omfattende utvalg av reklameblyanter i et bredt spekter av størrelser, farger og varianter. Sterke merkevarer stoler også på Giffits. Vi skiller mellom blyanter og mekaniske blyanter. De velkjente blyantene med en bly laget av en brent grafitt-leireblanding er også tre, langvarige og, takket være materialet, bærekraftige og miljøvennlige. I motsetning til vanlige blyanter har mekaniske blyanter et metall- eller plasthus. Fordelen med mekaniske blyanter er at de ikke trenger å spisses. I de fleste tilfeller kan reserveblyanter lagres i blyantskaftet. Avhengig av modell varierer blytykkelsen fra 0,2 mm til over 1 mm.

Blyanter med trykk: Hva er alternativene
for salgsfremmende avtrykk?

Om det er edelt gravert eller fargerikt trykt - blyanter kan foredles på mange forskjellige måter, avhengig av modell og materiale på reklameartikkelen. Vi viser deg gjerne de forskjellige trykketeknikkene og fordelene med dem. Her går vi ...

1. Silketrykk er ideelt hvis du vil trykke logoen din på en mørk bakgrunn. Velg for eksempel en svart blyant, og skriv den ut kostnadseffektivt og holdbart med silketrykk. Etterbehandlingen er spesielt tro mot detaljer, og derfor er fargegradienter og hele bokstaver også enkle å oppnå.Lasergravering: Vi tilbyr denne etterbehandlingen 3. Lasergravering: Vi tilbyr denne etterbehandlingen for alle metallblyanter eller mekaniske blyanter med metallelementer. Takket være lasergravering kan disse elementene graveres på en edel og spesielt høy kvalitet. Det varer evig og formidler høy verdi og kvalitet. På denne måten tiltrekker blyanten din gravert med logo enda mer oppmerksomhet.

Digital trykking 4. Digital utskrift: Med denne utskriftsteknikken påføres logoen din digitalt på blyanten med en laser. Etterbehandlingen med høy oppløsning er kostnadseffektiv og kan implementeres raskt. Det er også verdt for små opplag. Selv veldig delikate avtrykk er ikke noe problem. Så en enkel blyant kan bli et ekte kunstverk.

Egendefinert design: Tilpass blyanter

Blyanter trykt med logo er populære skriveredskaper som allerede var en del av det grunnleggende utstyret i skoledagene. Alltid spesielt populære: blyanter med viskelærhetter eller blyanter med kule tagger. For ekte prinsesser var glitter aldri å spare på, mens guttene foretrakk variasjoner i spesielle former eller farger. Vi tilbyr deg nå et tilbakeblikk til fortiden og designer en blyant sammen med deg som passer nøyaktig til dine ønsker og ideer. Forsikre deg om at blyanten din blir et ekte blikkfang, et miljøvennlig it-piece, en ekte langvarig favoritt eller et kreativt blikkfang med et spesielt design, en spesiell farge eller en individuell form. Ring oss nå eller send oss en e-post. Vi vil gjerne designe din personlige engangsartikkel sammen med deg. Dra nytte av vår mangeårige erfaring innen reklameartikler og utvikle et tilpasset konsept sammen med vårt team av eksperter i stedet for en standard reklameartikkel.

Tilpass blyantene dine hos GIFFITS

Vår første prioritet er kundetilfredshet. Derfor tilbyr vi deg forskjellige tjenester på forhånd, slik at du allerede har en ide om reklameartikkelen din trykt med logo. Ta en titt i krystallkulen vår nå for å forsikre deg om at blyanten du har valgt vil bli trykt med logoen din eller et livlig slagord. Slik kaster vi usikkerhet over bord og kveler ubehagelige overraskelser i fødselen. Og hvis du fortsatt har spørsmål, er det bare å ringe oss. Vi kan sakene våre!

1. logoverktøy: Test nå på forhånd hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt ser ut på blyanten. Hvorfor ikke teste flere versjoner til du er helt sikker?

2. Gratis grafikktjeneste: Ønsker du en visuell fremstilling av reklameartikkelen din med logo? Ikke noe problem: Vårt interne grafikerteam vil lage et innledende design gratis for deg.

3. Prøvetjeneste: Du kan ikke bestemme deg mellom tre blyanter eller ønsker å teste reklameartiklene på forhånd? Vi vil gjerne sende deg noen prøver på forhånd, og du kan komfortabelt bestemme deg for din favoritt.
4. Ekspresslevering: Noen ganger må ting skje raskere. Vi leverer gjerne blyanten din trykt med logo til ønsket tidspunkt. Bare ring oss.
Personlig rådgivning 5. Personlig rådgivning: Ubesvarte spørsmål, uklarheter, spesielle forespørsler - vårt team av reklameproduktspesialister ser frem til enhver utfordring og er tilgjengelig for å hjelpe deg hver dag på telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser frem til din samtale!

Bestill blyanter med logo

Din perfekte reklameblyant er bare en telefon eller nettforespørsel unna. Bla gjennom vårt omfattende utvalg nå og velg din reklameartikkel på en enkel måte. Uansett om den trykkes med logo, slagord eller et kreativt ordtak, blir blyanten din en effektiv merkevareambassadør som har en viktig plass i enhver husholdning eller på ethvert kontor. Enten pris-ytelse-forhold, størrelse eller tilstedeværelse, en blyant som reklameartikkel er alltid et godt valg. Når du har bestemt deg for en modell, er vi ved din side fra den første forespørselen til levering. Ring oss, spør oss, skriv til oss. Vi ser frem til personlig kontakt med deg og vil sørge for at din bedrift snart kan gi bort en ny perfekt reklameartikkel

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Blyanter“