Service

Brødbokser

Beregne
Brødbokser
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Trykte matbokser med logo - hvorfor du kan annonsere med suksess med dem

00:00 / 00:00

De kan brukes til å oppbevare smørbrød til lunsjpausen, snacks til snacks og deilige høydepunkter for søtsuget innimellom: Å dele ut matbokser som en reklamegave er noe ikke alle bedrifter kan gjøre krav på. Trykte reklamegaver som er forfriskende annerledes, er imidlertid en utmerket løsning for bedrifter for å skille seg ut fra konkurrentene og for å bli husket av kunder og forretningspartnere. Vi tilbyr deg den eksklusive muligheten til å få trykt matbokser. Hvilke typer reklametrykk er tilgjengelig for matbokser med din logo? I hvilke situasjoner får du øynene til å lyse opp med reklamematbokser, og hvilke muligheter gir matbokser med logo din bedrift? Denne kjøpsguiden introduserer deg for matbokser med reklame, våre omfattende tjenester og en verden av muligheter.

Hvorfor egner matbokser seg som reklamegave?

Hvorfor egner matbokser seg som reklamegave?

Du vil bli husket av dine kunder og forretningspartnere, spesielt hvis du velger trykte reklamegaver med høy praktisk verdi. Hvis gaven på toppen er en vare som ikke er vanlig i reklameproduktindustrien, vil selskapet ditt ha oppmerksomhet på sin side. I prinsippet kan salgsfremmende matbokser brukes av alle - uavhengig av om de brukes i et privat miljø eller i det daglige arbeidet. Mens noen bruker de raffinerte oppbevaringsbeholderne til å pakke barnas pausesnacks godt beskyttet, bruker andre reklamematbokser til å forsyne seg selv med godbiter i jobbpausene. Hvis boksen står på bordet i felleskjøkkenet eller kantinen, får den også mye oppmerksomhet fra andre mennesker. Så matbokser med logoer har en høy reklameeffekt og har en langvarig, effektiv reklameeffekt.

Brødbokser med logo: oversikt over fordelene

Brødbokser med trykk, som du kan bestille med viskelær og andre små høydepunkter i vår nettbutikk, tilbyr mange fordeler blant alle reklameprodukter. Å holde et reklamebudsjett klart for matbokser med logo er fornuftig, spesielt hvis du forfølger en bærekraftig bedriftsstrategi. Pausesnacks & co. kan oppbevares i reklamematbokser på en miljøvennlig måte. Hos oss kan du få matbokser med merkevare laget av robuste materialer som beholder sitt utmerkede utseende selv etter å ha blitt rengjort flere ganger. Dette viser også at reklamematbokser er en langvarig løsning. Videre kan de smarte oppbevaringsbeholderne brukes av mennesker i alle aldre. Fra småbarn til ansatte som nærmer seg pensjonisttilværelsen: med matbokser som reklame dekker du en veldig stor målgruppe. Sist, men ikke minst, gjør matbokser det mulig å oppnå store besparelser på catering i hverdagen, fordi en pausesnack du tar med deg er betydelig billigere enn lunsj i en snackbar eller kantine. Du kan også dra nytte av lave priser når du kjøper reklameartikler av høy kvalitet i vår nettbutikk

For hvilke anledninger er det nyttig å ha matbokser med trykk?

Vil du ha reklameartikler trykt for å sende til dine kunder og forretningspartnere? Enten det er nasjonalt, på tvers av landegrensene eller til og med internasjonalt: reklamematbokser er tilgjengelige fra oss i små, praktiske formater, og takket være deres solide design er de ideelle for reklameartikler som kan sendes ut. I tillegg kan du dele ut matbokser som en reklamegave til deltakere og tilskuere på et bedriftsløp. Matbokser med trykk og logo er også populære reklamegaver på messer. Få matbokser med trykk hos oss og pakk dem sammen med andre personlige reklameartikler fra nettbutikken vår i en miljøvennlig bomullspose. Mange messebesøkende bruker også en slik bærepose til å transportere reklamebrosjyrer, kataloger og lignende. Du er velkommen til å forhøre deg med vårt erfarne team om hvilke egnede reklameartikler som kan trykkes og legges til. Vi vil gi deg kompetente råd. Enten som en mailing, for spesielle kampanjer eller arrangementer: Merkede matbokser er nyttige og kan bestilles i vår nettbutikk i mange forskjellige design.

Merket matbokser i en rekke smakfulle design

For å sikre at reklamen du gjør med personlige brødbokser lander på målet, lønner det seg å gå for brødbokser med en førsteklasses designestetikk. Vi tilbyr brødbokser av forskjellige konstruksjonstyper, materialer, farger, merker og med spennende detaljer.

Hvis du planlegger å få matbokser trykt for å distribuere som reklamegaver, er en enkel matboks i plast en rimelig løsning. En matboks som denne er også veldig godt egnet for utsendelse. For arrangementer og messer kan du velge matbokser med logo i et luksuriøst design. Brødbeholdere i flere nivåer laget av metall eller frukt- og grønnsaksbeholdere gir en visuell wow-effekt på messestanden. Som en bærekraftig bedrift kan du få trykt brødbokser med lokk laget av tre av høy kvalitet. Rektangulære, runde, elliptiske, med eller uten bestikk, slanke bokser eller beholdere i stort format: Ta en titt på de salgsfremmende matboksene i vårt sjenerøse utvalg og velg dine favoritter. Vi vil gjerne gi deg detaljerte og individuelle råd om hvilke lunsjbokser som er perfekte som en salgsfremmende gave til din bedrift og for din tiltenkte bruk.

Hvilke typer etterbehandling kan brukes til å skrive ut brødbokser?

For bedrifter er det mange fordeler med å presentere matbokser med logo. Mottakeren av matboksen husker alltid bedriften din og anses som en viktig multiplikator i henvisningsmarkedsføring. En populær type etterbehandling - spesielt for store opplag - er silketrykk. For en tredimensjonal effekt kan du bruke doming for å forbedre reklameproduktene dine. Lasergravering ser spesielt elegant ut på frokostbeholdere laget av metall. Metallet brennes ut med en laserstråle for denne typen logotrykk. Tampetrykk er ideelt for kantløs utskrift.

Kjøp billige trykte reklamematbokser med logo

I tillegg til profesjonell rådgivning innen de mange områdene i vårt salgsfremmende produktsortiment, lar vår omfattende service deg dra nytte av en forhåndsvisning av logo, endringer i det trykte bildet på kort varsel og en gratis grafikktjeneste. På denne måten sørger vi for at logoen din kommer best mulig til sin rett på matboksene. Ønsker du et tilbud på forhånd for matbokser med logo? Benytt anledningen og be om en tilbudsberegning fra oss. Avhengig av mengden du vil bestille, kan du gjøre betydelige besparelser. Kjøp matbokser av førsteklasses kvalitet med logoer fra oss, la vårt team av eksperter skrive ut matboksene dine og gjør en effektiv reklameforskjell!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Brødbokser“