Service

Penner

Penner
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris
Kundevurderingen i denne kategorien.
 • Kunde fra Bielefeld

  Pennene ser ikke bare bra ut, de skriver også godt.

  Kunde fra Bielefeld

  flott produkt

 • Kunde fra Bielefeld

  et skriveverktøy som oppfyller alle forventninger. Jeg ville bestilt det igjen og igjen

  Kunde fra Winterthur

  Squarie er større enn jeg trodde. Litt mindre ville vært bedre i hånden.

Gode råd: Skrive ut en kulepenn med logo

Nå hører blekkflekker og irriterende sliping fortiden til: Ta en titt i nettbutikken vår og velg en ekte reklameklassiker blant skriveinstrumenter: rimelige kulepenner! Etter at du har tilpasset den med logoen din, er den klar til å bli med på reisen. Enten det er som hjelpemiddel i et møte eller til en rask notis hjemme - en biros med logo i et attraktivt design er ofte i farten og tiltrekker seg nysgjerrige blikk. De beste forutsetningene for å øke kontakttallene og merkevarebevisstheten! Vi er sikre på at billige kulepenner med trykk alltid er det riktige valget.

Hvorfor er billige kulepenner ideelle
reklameartikler

?

Gunstige kulepenner med firmalogo har alltid vært blant de mest populære reklameartiklene. Det er ikke så rart: knapt noen annen reklameartikkel brukes så ofte og over så lang tid. Kulepennene er fleksible i bruk, alltid for hånden, tilgjengelige i ulike farger og design, og er den perfekte merkevareambassadøren for din bedrift. De praktiske kulepennene er et must i enhver kontorskuff, de trengs stadig i husholdningen, de ligger i enhver håndveske og ikke minst i bilen. Spesielt på messer eller offentlige arrangementer er billige kulepenner en flott giveaway på standen eller i lommene til de besøkende. Trykk logoen eller slagordet ditt på en kulepenn og gjør et positivt inntrykk når den nye reklameartikkelen blir en livredder. Hver gang reklameartikkelen brukes, vil bedriftens logo bli lagt merke til, og budskapet ditt vil som ved et trylleslag bli båret ut i verden. Få trykt billige kulepenner nå og sikre deg kundelojalitet!

Kulepenner: Riktig design for enhver
bedrift

Vi forteller deg ikke hva du skal gjøre: Enten det dreier seg om kulepenner med dreiefunksjon, med trykknapp eller med avtagbar hette - våre prisgunstige reklamekulepenner er tilgjengelige i et bredt utvalg av design, farger og materialer. Lett plast, metall av høy kvalitet, stilig papp eller tre. Ofte kan du til og med velge mellom blå og svarte refiller til skriveinstrumentet ditt. Hos oss er det nesten ingen grenser for hva du kan velge når du skal velge den perfekte biroen. Jobber kunden din i en hipp oppstartsbedrift? Da kan du velge en kulepenn med bærekraftig papir. Forretningspartnere vil glede seg over en elegant kulepenn i metall. Og du kan inspirere et yngre publikum med en kulepenn i sterke farger og med integrert berøringspenn for smarttelefoner eller nettbrett. Er du fortsatt usikker på hvilken billigkuglepen som passer for din bedrift? Vi gir deg gjerne råd om materialer, holdbarhet og design. Ekspresslevering av reklameartikler er selvsagt heller ikke noe problem for oss. Det er bare å ringe oss!

Hvilket reklametrykk passer for deg?

Har du lyst til å trykke på kulepenner? Finn riktig reklameartikkel for din bedrift hos Giffits og velg en av de mulige etterbehandlingsteknikkene. Hver enkelt kulepenn byr på ulike muligheter for presentasjon av bedriftens logo. For de fleste modellene i nettbutikken vår kan du velge mellom silketrykk og tampongtrykk. På mange av de rimelige kulepennene er det selvsagt også mulig å gravere med høy kvalitet. Vi vil gjerne benytte anledningen til kort å forklare fordelene med de ulike trykkteknikkene:Gravering - Gravering og speillasergravering er den mest elegante trykketeknikken av høyeste kvalitet og med en uovertruffen holdbarhet. Det gir svært holdbare, ekstremt slitesterke og skinnende logoer på brosjyrene dine, noe som selvsagt gir god reklame for bedriften din!

Serigrafi er spesielt godt egnet - Silketrykk egner seg spesielt godt hvis du ønsker å trykke lyse logoer på mørk bakgrunn. Dette gjør det også mulig å trykke større logoer, f.eks. en adresseblokk, på stiften. Det er også mulig å trykke fargerike logoer, fargeoverganger eller fotomotiver på skriveredskapene. Ta kontakt med oss på uforpliktende forespørsel.
- Tampontrykk gir svært slitesterke og ripebestandige logoer på kulepenner. Takket være denne trykketeknikken er det også enkelt å trykke mindre motiver på sidene eller klipset på kulepennene.

Kundetilpasset produksjon: Tilpass din billige kulepenn

Tenker du alltid utenfor boksen? Skiller du deg ut fra mengden og elsker innovasjon og individualisme? Da kan du prøve vår biros-konfigurator nå. Farge, funksjoner, refill - sett sammen den perfekte reklameblyanten i noen få trinn og på kort tid. Du kan se sluttresultatet ved første øyekast og bestille din reklameartikkel med bare ett klikk. Høres det ikke uvanlig nok ut for deg? Da produserer vi gjerne din personlige engangsartikkel etter dine ønsker og ideer. Det er bare å ringe oss og snakke med våre spesialister på reklameartikler. Vi tenker også gjerne sammen med deg om din spesialdesign med trykk.

Print billige kulepenner hos Giffits

Hos Giffits kan du se inn i fremtiden på forhånd. Derfor tilbyr vi deg ulike tjenester på nettsiden vår, slik at du på forhånd kan se hvordan kulepennene dine vil se ut med firmalogoen din. Helt gratis, selvfølgelig! Vi ønsker nemlig at du alltid skal være 100 prosent fornøyd med den trykte reklamegaven din:Logoverktøy - Logoverktøy: Test på nettet hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt vil se ut på brosjyrene.


- Gratis grafikktjeneste: Liker du ikke overraskelser? Vi tilbyr deg en gratis førstegangsdesign av din reklameartikkel med motiv.

- Prøvetjeneste: Liker du ikke raske avgjørelser? Det forstår vi godt! Med vår praktiske prøvetjeneste får du tilsendt flere reklamepenner som du kan velge mellom på forhånd. Velg din favoritt i ro og mak.
- Ekspresslevering: Noen ganger må det bare gå raskere. Vi leverer gjerne bestillingen din til deg på ønsket dato.
Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Er nettet for upersonlig for deg? Våre reklameprodukteksperter svarer gjerne på alle dine spørsmål om reklamepenner over telefon. Du kan ringe vår hotline på 040 2788 201-0.

Bestill billige kulepenner med logo nå

Fra valg til bestilling: Sørg for at du har et imponerende visittkort for bedriften din med en billig kulepenn. Vi hjelper deg gjerne på veien mot en trykt reklamegave. Bla gjennom vårt omfattende utvalg nå, eller send oss en spesifikk forespørsel. Våre spesialister på reklameartikler gir deg et gratis og uforpliktende tilbud. Selv for små kvanta og til en rimelig pris. Ble du inspirert av oss? Da er det bare å ringe oss. Sammen finner vi den perfekte biroen for deg. Vi ser frem til at du ringer eller sender oss en forespørsel på nettet. Trykk kulepenner nå og inspirer kundene dine.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.