Service

Søt reklame

Søt reklame
Tema
Farger
Materiale
Smak
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris
Kundevurderingen i denne kategorien.
 • Kunde fra Zürich

  Jeg forestilte meg innholdet annerledes! Jeg ville ha små mynte godteri i den, ikke så stor!

  Kunde fra Dornbirn

  Innfridde våre forventninger fra A til Å.

 • Kunde fra Dornbirn

  God kvalitet

  Kunde fra Dornbirn

  Alt perfekt

Råd: Søt reklame trykt med logo

Veien til en manns hjerte går gjennom magen! Og hva smaker bedre enn søt reklame trykt med logoen din. Velg fra vårt omfattende utvalg av fruktgummi, godteri eller sjokolade og surf på smaksbølgen til kundene dine. Det er ingen grenser for fantasien din. Enten det gjelder emballasje eller innhold, tilbyr vi deg ulike alternativer for å designe din perfekte reklameartikkel. Søte drømmer gjennom søt reklame! Be om ditt personlige tilbud på ønsket søtt nå, eller sett sammen din perfekte søte reklameartikkel selv. Er du fortsatt usikker på hvilket søtsaker som passer best for deg og dine kunder? Så ring oss. Vi vil gjerne tenke på den perfekte salgsfremmende gaven sammen.

Hvorfor er søtsaker ideelle reklameartikler?

Hvorfor er søtsaker ideelle reklameartikler?

Smakløs reklame? Ikke med Giffits! Enten peppermynte for prinsen, gummier for ekte bjørner eller lakris for varme gutter: vi tilbyr deg et nesten ubegrenset utvalg av godbiter. Så langt det er mulig, gir vi deg frie tøyler i valg, design og etterbehandling. Fordi vi er sikre: søt reklame er alltid det riktige valget! Nattmat fra hotellrommet blir et sølvfôr etter en stressende dag. Og tyggegummien fra messen er en livredder før et viktig møte. Sjokoladenissen gir deg et smil om munnen, og energitilskuddet for innimellom blir nervekost for hver eksamen. Søt reklame redder dagen, pusten og humøret. Søte godbiter er populære gaver på messer, arrangementer og sportsarrangementer. Müslibarer, druesukker & co. er ekte hits med unge og gamle søte tenner. Søtsaker kan distribueres nesten overalt som merchandise og reklameartikler. Ingen kan gjøre, ingen kan gjøre! Spesielt ved spesielle anledninger som jul, påske eller morsdag er disse reklameartiklene et must for kundene dine. Påskeharer, julenisser, pepperkaker eller adventskalendere er sesongbaserte overraskelsesgaver med en spesiell appell. Velg fra et bredt utvalg av søtsaker nå og bli i kundenes smakfulle minner. Og det søte reklamebudskapet ditt vil bli spredt over hele verden som ved magi.

Riktig design for enhver bedrift

Vil du skrive ut søt reklame? Ta en titt på nettbutikken vår nå og finn pralinen blant salgsfremmende søtsaker for din bedrift. Vi tilbyr reklameartikler i et bredt utvalg av former, farger og smaker med spesiell emballasje, i esker, poser eller krukker. Enten det er veganske fruktgummier, trendy druesukker, fargerike kjærlighet på pinne eller praktiske sukkerpinner, utvalget i butikken vår lar ingenting være å ønske. Ikke bare kan du trykke logoen, slagordet eller reklamebudskapet ditt på emballasjen i henhold til dine ønsker. Du har også muligheten til å bestille fruktgummi eller søtsaker i den formen som passer deg best. Biler, blomster, hjerter, fotballer - vi har den rette formen for enhver anledning og enhver anledning. Sterke merkevarer stoler også på Giffits. Derfor finner du et stort utvalg av merkevarer som er velkjente og populære reklamegaver for alle aldersgrupper. Og hvis du fremdeles ikke finner det rette reklamegodteriet, er det bare å sende oss en forespørsel. Vi gjør selv det umulige mulig. En telefonsamtale er alt som trengs!

Hvilket reklametrykk passer deg?

Hvilket reklametrykk passer deg?

Om du har en søt tann eller en gourmet - søt reklame gir et enormt potensial når det gjelder reklameplassen som skal skrives ut. Individuell emballasje, små barer eller store poser, avhengig av reklameartikkelen har du plass til motiv, logo eller til og med hele reklameslogoer. Ulike utførelser er tilgjengelige for våre reklameprodukter. I de fleste tilfeller kan du velge mellom digitaltrykk, silketrykk og tampongtrykk. Vi vil gjerne kort vise deg fordelene:


- Med silketrykk kan opptil fire farger påføres salgsfremmende godteri. Denne etterbehandlingen er tro mot detaljer og holdbar og er ideell for å plassere lyse logoer på en mørk bakgrunn.
Digital trykking - Digitaltrykk bruker en laser til å trykke logoen din digitalt på din valgte reklameartikkel. Utskriften av høy kvalitet er kostnadseffektiv, høyoppløselig, kan implementeres raskt og er spesielt egnet for fotorealistiske utskrifter.
- Tampetrykk er ripebestandig, kostnadseffektivt og holdbart. Selv ujevne og strukturerte overflater på reklameproduktet kan skrives ut med logoen din uten problemer.

Individuell: design søt reklame etter dine ønsker

Liten, billig, effektiv og fremfor alt en ting: deilig! Det er vår søte reklame! Men tilfredsstill kundenes trang til individualisme og kreativitet med en veldig spesiell gave. Legg de vanlige kommersielle produktene bak deg og design ditt eget spesielle reklamegodteri. Sammen liker vi å bryte formen! Bare ring oss, så vil våre reklamevareeksperter samarbeide med deg for å designe ditt perfekte reklameprodukt. Innhold og emballasje etter dine ønsker, i en spesiell farge, form eller smak. Ostekake med fruktgelé? Søtsaker med browniesmak? Ikke noe problem! Sammen vil vi trylle frem din individuelle overraskelsesgave med en helt spesiell appell.

Lag din søte kampanje hos GIFFITS

Vi vil at du skal være 100 prosent fornøyd med reklameartikkelen din! Derfor tilbyr vi deg muligheten til å bli kjent med varen din før du kjøper den. Vær sikker på varen din på forhånd og dra nytte av våre gratis tjenester:


- Logo verktøy: Prøv ut online hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt vil se ut på treningsbagen.

- Gratis grafisk tjeneste: Be om et første design av varen din med logo gratis.

- Prøvetjeneste: Kan du ikke bestemme deg? Vi sender deg gjerne forskjellige prøver på forhånd for å gjøre din beslutning enklere.
- Ekspresslevering: Noen ganger må ting skje raskt. Vi leverer på ønsket dato.
Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Våre reklamevareeksperter hjelper deg selvfølgelig gjerne med spørsmål du måtte ha via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0.

Bestill din søte reklame med logo nå

Fra valg til bestilling: Vi hjelper deg gjerne på veien til din perfekte reklameartikkel. Bla gjennom vårt omfattende utvalg nå eller send en spesifikk forespørsel. Våre spesialister på reklameartikler gir deg gjerne et gratis og uforpliktende tilbud. Eller ring oss. Personlig rådgivning er vår styrke. Sammen finner vi den perfekte reklameartikkelen for deg. Vi ser allerede frem til din samtale eller forespørsel.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.