Service

Søtsaker

Beregne
Søtsaker
Tema
Farger
Materiale
Smak
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris
Kundevurderingen i denne kategorien.
 • Kunde fra Zürich

  Jeg forestilte meg innholdet annerledes! Jeg ville ha små mynte godteri i den, ikke så stor!

  Kunde fra Dornbirn

  Innfridde våre forventninger fra A til Å.

 • Kunde fra Dornbirn

  God kvalitet

  Kunde fra Dornbirn

  Alt perfekt

Råd om reklameprodukter: Godteri med trykk og logo

Er du på utkikk etter en minneverdig og velsmakende reklamegave? Har du noen gang tenkt på å trykke godteri med logoen din? Da har du kommet til riktig sted her hos Giffits

For hvem egner godteri med trykk seg som reklamegave?

Godteri med trykk er et allsidig og tiltalende reklameprodukt som egner seg til mange ulike bruksområder og målgrupper. Uansett om det dreier seg om et bedriftsarrangement, en messe, en barnefest eller bare en søt overraskelse til de ansatte på kontoret, er godteri med trykk alltid en hit.

En spesiell fordel med godteri som reklamegave er at det har en høy gjenkjennelsesverdi. Tenk deg at du er på en messe og får en kulepenn eller en notisblokk med firmalogo. Det er sikkert en fin gave, men sannsynligvis allerede den femtende du har fått den dagen. Men hva om du får et deilig godteri med inngravert logo? Det glemmer du nok ikke med det første.

Hvordan er kvaliteten på reklamegodteriet vårt?

Hos Giffits legger vi stor vekt på kvaliteten på produktene våre. Våre godterier med trykk kjennetegnes av høyeste kvalitet. Det begynner med utvelgelsen av selve godteriet. Vi bruker kun produkter av høy kvalitet som er kjent for sin gode smak. Den søte smaken og den behagelige konsistensen på godteriet sørger for at kundene og forretningspartnerne dine liker gaven og husker bedriften din.
Ikke bare selve godteriet, men også trykking av logoen din er underlagt strenge kvalitetskontroller. Fargene våre er matvaregodkjente og briljante, slik at logoen din kommer til sin rett og ikke forstyrrer kundenes søtsmak.

Hvilken reklameeffekt har godteri med logo

Godteri med logo er en fin måte å skape oppmerksomhet og positive assosiasjoner til bedriften din på. For hvert godteri som nytes, ser man logoen din og husker bedriften din. Dette kan øke merkevarebevisstheten og bidra til at kunder og samarbeidspartnere får et positivt forhold til bedriften din.
I tillegg kan godteri med trykk bidra til å bygge et sterkere bånd til kundene dine. Reklamegaver viser takknemlighet og kan bidra til å bygge et sterkere forhold til kundene dine. Ved å gi bort noe verdifullt og velsmakende viser du kundene dine at du setter pris på dem og bryr deg om dem.

Hvorfor bør du velge våre godterier med trykk?

Når du velger godteri med trykk, får du ikke bare et produkt av høy kvalitet, men også utmerket service. Vi tilbyr personlig rådgivning for å hjelpe deg med å finne det beste produktet for dine behov. Vår gratis grafiske tjeneste hjelper deg med å få logoen din trykt på godteriet på best mulig måte. Du kan også bestille vareprøver for å se kvaliteten på produktene våre med egne øyne før du legger inn en større bestilling.
Vi tilbyr også et unikt logoverktøy som lar deg vise logoen din direkte på produktbildene. Slik kan du se hvordan logoen din vil se ut på godteriet før du bestiller. Og med vår automatiske budsjettberegning kan du alltid holde et øye med kostnadene og få mest mulig ut av budsjettet ditt.

Hva er USPene med godteriene våre med trykk?

Godteriene våre med trykk er ikke bare velsmakende, men også et effektivt markedsføringsverktøy. Du kan tilpasse dem for å skape en unik reklamegave. Med vår automatiske budsjettberegning og logoverktøyet vårt kan du få mest mulig ut av budsjettet ditt og få et best mulig inntrykk av hvordan det ferdige produktet kommer til å se ut.

Hvordan bestille godteri med trykk?

Det er enkelt og greit å bestille godteri med trykk. Du velger hvilket produkt du vil ha, laster opp logoen din og angir antall og farger. Etter at vi har gjennomgått og godkjent designet ditt, produserer vi dine spesialtilpassede godterier.
Vi mener at godteri med trykk er en flott måte å markedsføre varemerket ditt på og glede kunder og samarbeidspartnere. Prøv det og se selv hvilken forskjell en liten, søt gave kan gjøre. Be om et tilbud nå, og overbevis deg selv om kvaliteten på våre produkter og tjenester.

Hos Giffits ser vi frem til å hjelpe deg med å velge det perfekte godteritrykket for din bedrift. Med vårt brede produktutvalg, høye kvalitet og dedikerte kundeservice er vi sikre på at du vil bli fornøyd med oss. Ikke nøl med å kontakte oss for å få et tilbud eller for å lære mer om våre produkter og tjenester. Vi ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe deg med å markedsføre varemerket ditt med våre deilige konfektprodukter med trykk

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.