Service

Forklær

Beregne
Forklær
Tema
Farger
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykking av forklær med logo

00:00 / 00:00

Forklær med logo er blant de mest populære reklameartiklene i restaurant- og hotellbransjen eller til privat bruk. Takket være den imponerende store reklameplassen og de forskjellige designene, kan du finne det rette forkleet for enhver anledning og enhver kunde. Bla gjennom sortimentet vårt nå og finn enkelt det perfekte arbeidstøyet for din bedrift. Eller ring oss. Vi hjelper deg gjerne med ditt valg eller sender deg forskjellige prøver på forhånd.
Når du har funnet en reklameartikkel, begynner vi med etterbehandlingen. Bare last opp logoen din eller dra nytte av vår gratis grafikktjeneste. Sammen med vårt grafiske team vil vi designe din perfekte bedriftsambassadør, for eksempel et grillforkle eller et bistroforkle. Og dette allerede i små mengder til en rimelig pris. Selvfølgelig er ekspressleveranser av reklameartikkelen heller ikke noe problem for oss. Bare en telefonsamtale er nok! Vi sier: Skriv ut forklær nå og sørg for kundelojalitet!

Hvorfor er forklær ideelle reklameartikler?

Hvorfor er forklær ideelle reklameartikler?

Om det er i gastronomi, hotellbransjen eller hjemme, forklær med logo har alltid vært ettertraktede reklameartikler. Ikke rart: Tross alt, i restauranter, kjøkken, barer eller i hagen, er det ingen andre arbeidsklær som brukes så ofte og konstant som et forkle. Selv privat, hjemme, liker folk å bruke den nyeste reklamegaven når de ikke finner sitt eget forkle. Når du baker småkaker, lager middag eller griller med naboene: Forkleet fra sjefen til jul eller give-awayen fra forrige messe blir raskt redningen i en nødsituasjon. Bare knyt det på og beskytt klærne dine mot smuss.

Hos Giffits har du nå muligheten til å finne og designe din perfekte reklameartikkel. Du bør også på forhånd vurdere innstillingen der forkleet ditt skal presenteres. På en messe for å skaffe nye kunder? Eller som en bonusartikkel for en solgt grill. Trenger du et forkle med mange lommer for den eksklusive cateringsektoren eller et mer robust arbeidsantrekk for forretningskunden fra det klassiske industrikjøkkenet. Vi hjelper deg gjerne med disse spørsmålene også. Sammen med din uttrykksfulle logo blir et enkelt bistroforkle et effektivt reklamemedium som brukes gjerne og ofte. Og med hver bruk av kokeforkleet, hageforkleet eller grillforkleet fanger firmalogoen din blikket og budskapet ditt bæres ut i verden som av seg selv. Vil du vite om forklær er ideelle reklameprodukter? Vi er sikre!

Riktig design for enhver bedrift!

Få kundene dine til å virkelig lage mat og gi bort trykte forklær med logo eller motiv nå. Takket være det store utvalget i nettbutikken vår kan du enkelt og bekvemt finne den rette reklameartikkelen for hver kunde. Fra kokken til kokken, fra gartneren til bistrosjefen: forklær er alltid populære reklameartikler! Ikke rart: de beskytter mot tilsmussing og gir plass til nok tilbehør som grillbestikk, kokekar, håndkle eller små hageredskaper.

Avhengig av selskap, anbefaler vi forklær eller pre-bånd i robuste materialer, mørke farger eller som en justerbar modell. Sistnevnte er spesielt egnet hvis forklær brukes av forskjellige ansatte. Justerbare nakkesløyfer er fordelaktige her. På kafeer, hoteller eller pensjonater brukes forklær eller forklebånd hovedsakelig til å oppbevare skriveredskaper og lommebøker når de er i kontakt med kunder. Her bør det visuelle utseendet også spille en viktig rolle. I en snackbar eller kjøkken er robuste matlagingsforklær mer egnet, som er svært raffinerte, egnet for industriell vask og enkle å rengjøre. Når du er ferdig, må du se etter et trykk av høy kvalitet slik at du kan bruke forkleet på best mulig måte og i lang tid. Noen av våre høykvalitetsmodeller har også en praktisk håndklestropp. Velg komfortabelt mellom forklær laget av bomull, blandede stoffer, plast eller også ikke-vevd materiale. Selvfølgelig tilbyr vi også stilige reklamegaver laget av lerret eller denim. Og vi har ikke glemt de minste heller: Noen av barneforklærne våre har morsomt tilbehør for å bli kreative selv. Vi er sikre på at dine kunder eller ansatte vil bli begeistret for dine nye forklær! Skriv ut favorittmodellen din nå og skap entusiasme blant store og små med dine nye arbeidsklær.

Hvilket reklametrykk passer deg?

Hvilket reklametrykk passer deg?

Vil du trykke forklær? God idé! Siden de fleste av disse reklameartiklene har en enormt stor reklameplass, har du en stor scene for logoen eller budskapet ditt. Koordiner forkleet og trykket godt. Lyse farger kan trykkes med lyse farger, mørkere forklær ser edle og av høy kvalitet med et lyst broderi eller et sølvtrykk. Vi vil gjerne ta en titt på de mulige utskriftsteknikkene sammen for å gi deg en så nøyaktig oversikt som mulig:


- Silketrykk er spesielt egnet hvis du vil skrive ut lyse logoer eller bilder på mørke forklær. Dette muliggjør også større utskrifter som hele bokstaver i tillegg til bedriftens logo. Siden de fleste forklær når nesten fra brystet til kneet, kan du la fantasien løpe løpsk. Vennligst spør om en reklamegave uten forpliktelse.
- Digital overføringstrykk er også utmerket for utskrift av fotomotiver på reklameartikkelen. Denne teknikken er spesielt holdbar og imponerer med sin høye kvalitet. Fotorealistiske utskrifter er imidlertid vanligvis bare mulig på lyse forklær. Men ikke nøl med å spørre.

- Overføringstrykk imponerer med lave priser og høy kvalitet. Finishen på arbeidsklær tåler mange vasker og er egnet for et bredt utvalg av logoer, selv med flere farger.

Broderi - Broderi er den mest edle trykkteknikken. Din logo eller bokstaver påføres forklærne ved hjelp av en broderimaskin. Broderiet er håndgripelig, ekstremt holdbart og tåler mange vasker ved høye temperaturer.

Spesialdesign: skreddersy forklær

Kreative arbeidsklær ønsket? I tillegg til vårt standardsortiment og noen variasjonsmuligheter tilbyr vi selvfølgelig også den perfekte reklameartikkelen for ekte individualister. Vi kan produsere din personlige engangsartikkel helt etter dine ønsker og ideer. Et forkle i en spesiell form, farge eller med spesielle funksjoner? I samarbeid med deg lager vi et skreddersydd produkt som skiller seg ut fra mengden. Ring oss nå, og sammen vil vi sørge for at forklehistorien blir skrevet. Vi ønsker enhver utfordring velkommen, og vårt team av eksperter vil være tilgjengelig for å gi deg råd. Vi vil gjøre ideen din til det perfekte arbeidstøyet. Ring oss nå.

Trykk dine forklær hos Giffits

Vi viser deg i dag hvordan forklærne dine vil se ut i morgen. Magi? Nei! Takket være et bredt spekter av gratis tjenester har du muligheten til å prøve på forhånd hvordan logoen din vil se ut senere på forkleet. På denne måten ønsker vi å utelukke eventuelle misforståelser fra begynnelsen og sikre at du er 100 prosent fornøyd. Dette betyr: best mulig resultat for det valgte budsjettet i ønsket mengde. Her er noen gratis tjenester som vil gjøre det mye enklere å kjøpe ditt nye arbeidsklær:


- Logoverktøy: Test online nå hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt vil se ut senere på forkleet. Last opp logoen din og plasser den på ønsket reklameartikkel.

Gratis grafikktjeneste - Gratis grafikktjeneste: Er du usikker på hvilken logo som ser best ut på hvilket forkle? I hvilken størrelse, farge eller form? Vi tilbyr deg en gratis innledende design av reklameartikkelen din, designet av vårt grafiske team.

- Prøvetjeneste: Kan du ikke bestemme deg for hvilket forkle som passer best for din bedrift? Gi oss en telefon. Vi sender deg ganske enkelt flere prøver på forhånd. Slapp av og velg din favoritt.
- Ekspresslevering: Noen ganger må det bare gå raskere. Vi leverer gjerne bestillingen din på den datoen du ønsker. Også med ekspress innen få dager.
Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Hvorfor ikke bli personlig for en forandring! Våre reklamevareeksperter er selvfølgelig tilgjengelige for å svare på alle dine spørsmål om reklamepenner via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0.

Bestill forklær med logo

Om det er New York, München eller direkte til døren din: Vi håndterer hver bestilling til din fulle tilfredshet. Og vi vil være ved din side med hjelp og råd allerede før levering. Størrelse, farge, form - sammen finner vi ditt perfekte forkle på kort tid. Ring oss - vi er stolte av vår kundeservice og tar oss tid til å gi deg perfekte råd. Overbevis deg selv: Forkle med trykk er alltid det riktige valget for den perfekte reklameartikkelen!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Forklær“