Service

Flaskeåpner

Beregne
Flaskeåpner
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykk flaskeåpner med logo

00:00 / 00:00

Vi svarer overbevisende på spørsmålet om hvorfor du bør trykke flaskeåpnere for bedriftsreklame og bruke tilbudet vårt. Videre forklarer vi hvor allsidig produktutvalget er og med hvilke utskriftstyper salgsfremmende flaskeåpnere kan inspirere kundene. Selv før du bestiller tilpassede og personlige flaskeåpnere for messer eller andre arrangementer, vil vi gjerne gi deg råd med et bredt spekter av tjenester.

Hvorfor bør bedrifter få trykt opplukkere til salgsfremmende formål?

Ved å ha flaskeåpnere trykt for bedrifter, vil du bli husket av mange kunder hver dag med salgsfremmende meldinger. Salgsfremmende flaskeåpnere brukes regelmessig i lunsjpausen på kontoret så vel som under øl etter jobb og den påfølgende middagen. Så snart kundene bruker flaskeåpnere som en salgsfremmende gave under fester eller andre sosiale arrangementer, blir bekjente og venner kjent med logoene dine. På messer oppnår du gunstige reklameeffekter etter å ha gitt drikke med flaskeåpnere til potensielle kunder. I tillegg kan du gi bort flere reklameartikler i en pakke med trykte flaskeåpnere med viskelær, for eksempel.

Hvor allsidig er sortimentet for reklameflaskeåpnere?

Når du leter etter reklamegaver med trykk i vårt sortiment, finner du både enkle og funksjonelt utformede flaskeåpnere med logo og mer kreative produktvarianter. Noen reklameflaskeåpnere har for eksempel former som minner om drikkebokser eller typiske kjøkkenartikler. Ulike materialer som aluminium, plast og tre bestemmer hvilke typer trykk som er tilgjengelige. Spesielt fantasifulle modeller oppfyller et ekstra formål med blant annet en integrert nøkkelring, kelnerkniv eller verktøy. Hvis du er på utkikk etter kombinasjonsprodukter med trykk, finner du også flaskeåpnere med logo som også kan brukes som drikkebrikker. Du kan kjøpe flaskeåpnere i lommeformat fra oss, så vel som større versjoner for synlig plassering på messer og andre arrangementer.

Hvilke typer trykk er tilgjengelige for flaskeåpnere med logo?

Når du får trykt flaskeåpnere og bruker tilbudet vårt, avhenger valget av mulige trykktyper blant annet av det respektive materialet og størrelsen. Med mer enn 20 års erfaring i å svare på forespørsler, gir vi gjerne kundene individuelle råd om for eksempel silketrykk, lasergravering eller tampongtrykk er fordelaktig for bedrifter med en bestemt reklameflaskeåpner. På de enkelte produktsidene presenterer vi alle passende varianter av reklameapplikasjoner som du kan velge mellom før du kjøper kapselløftere. - Silketrykk anbefales spesielt så snart flaskeåpnere med merkevare skal presentere logoer eller annen grafikk med lyse farger på en mørk bakgrunn. Denne typen trykk er hovedsakelig egnet for produktvarianter med fleksible overflater. Silketrykk gjør det mulig å designe flaskeåpnere som reklamegaver med fine konturer og linjer. - Lasergravering vil imponere deg med sin eksepsjonelle holdbarhet på en salgsfremmende flaskeåpner. Hvis kundene åpner flasker hver dag og bruker trykte reklamegaver til dette formålet, forblir gravert reklame for selskaper vanligvis synlig på lang sikt. Graveringsprosessen er like egnet for utskrift av flaskeåpnere på metalldeler som på trehåndtak. Lasergravering gjør det mulig å personalisere flaskeåpneren med veldig fine linjer i stor detalj. - Tampetrykk er en utmerket løsning hvis du har flaskeåpnere med strukturerte og ujevne overflater trykt som reklameprodukter. Et tilbud for denne typen utskrift er vanligvis billig fordi kostnadene for prosessen er relativt lave. Det individuelle designet på en flaskeåpner med logo forblir vanligvis intakt i lang tid, selv ved daglig bruk. Dette er fordi tampetrykk sikrer et ripebestandig resultat. - Digitaltrykk er ofte tilrådelig så lenge du bare bestiller flaskeåpnere med logo i begrensede mengder. Fordi de tilpassede reklameflaskeåpnerne er raskt ferdige med denne metoden, kan du ofte stole på rask levering. Samtidig, hvis du bare har noen få flaskeåpnere trykt, forblir kostnadene lave sammenlignet med mange alternativer. Digitaltrykk muliggjør fotorealistiske bilder med sterke farger

Trykk flaskeåpnere hos Giffits og dra nytte av vårt servicetilbud

Før du får trykt en flaskeåpner til for eksempel messer eller andre arrangementer, tilbyr vi deg beslutningsstøtte i form av blant annet personlig rådgivning, prisberegning og forhåndsvisning av logo. Følgende tjenester gjør bestillingen av personlige reklameflaskeåpnere mye enklere: - Personlig rådgivning: Våre eksperter på reklameartikler vil svare på alle spørsmål du måtte ha om en trykt flaskeåpner med logo i detalj. Du er velkommen til å ringe hotline-nummeret 040 2788 201-0 for dette. - Gratis grafikktjeneste: Vårt grafikkteam lager et første design for flaskeåpnere med logo for deg gratis på forespørsel. Bare send oss en forespørsel! - Beregning: Vår budsjettkalkulator beregner en totalpris for deg så snart du har angitt ønsket antall og ønsket trykktype for flaskeåpneren som reklamegave på en produktside. - Forhåndsvisning av logo: Du kan bruke logoverktøyet til å teste online hvordan dine slagord, logoer og andre motiver vil se ut på en trykt reklameflaskeåpner. - Prøvetjeneste: Ved behov sender vi deg prøver for å hjelpe deg med å bestemme deg for flaskeåpnere med logo. - Ekspresslevering: Hvis du trenger dine bestilte flaskeåpnere raskt, ordner vi gjerne levering på ønsket dato. Velg flaskeåpnere med logo fra vårt store produktutvalg nå for å bestille reklamegaver med trykk i de mengder, trykk og farger du ønsker! Så lenge det er behov for råd, svarer vi gjerne på henvendelser hverdager mellom 8 og 18. Kontakt oss nå online eller via telefon og få de riktige flaskeåpnerne med trykk for din bedrift

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Flaskeåpner“