Service

Golfballer

Beregne
Golfballer
Farger
Materiale
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Tips: Trykk på golfballer med logo

00:00 / 00:00

Få navnet ditt i spillet nå: med golfballer med logo! Disse små, men effektive reklameartiklene kan trykkes på én side eller hele veien rundt med din logo eller ditt budskap. Dermed skaper du en positiv assosiasjon til varemerket ditt akkurat der viktige beslutninger tas og stemningen er avslappet: på golfbanen! Hold deg på ballen nå og velg en logoball fra vårt sortiment. Vi tilbyr et omfattende utvalg av ulike golfballer, gaveemballasje og tilbehør. Du kan velge og vrake! Hvis du fortsatt er usikker, er det bare å ringe oss eller sende oss en forespørsel på nettet. Sammen med våre eksperter på reklameprodukter blir hvert eneste kjøp en lek! Vi ser frem til at du ringer!

Hvorfor er golfballer med trykk ideelle som reklameartikler?

Golfballer med logo er den perfekte gaveideen til kunder og forretningspartnere. Trykt med logo, bilde eller slagord gjør det enkelt å få budskapet ditt ut i verden. Hvert treff er et treff - hvert blikk på logoballen øker antall kontakter. Og sørger for god reklame for bedriften din. Som reklamegave, suvenir på messer eller til neste firmatur på golfbanen - golfballer med firmalogo er det perfekte valget. Nå kan du skille deg ut fra mengden og designe din helt egen, personlige golfball med trykk hos Giffits. Eller velg den perfekte reklameartikkelen fra vårt utvalg av ulike merker, størrelser, gaveesker og tilbehør. Hvis du trenger mer informasjon om kvaliteten eller materialet på logoballen din, kan du ringe oss. Du kan nå våre spesialister på reklameartikler mandag til fredag mellom kl. 08.00 og 18.00.

Riktig design for enhver bedrift

Vil du trykke golfballer med logo? Finn riktig modell for din bedrift hos GIFFITS. Vi tilbyr golfballer i en rekke ulike forpakninger, med gaveeske, i tube, i klar boks eller enkeltvis. Kvalitet er vår høyeste prioritet. Avhengig av modell imponerer de trykte golfballene med sin individuelle kjerne og det flatedekkende nettverket av flere fordypninger. Ballene oppnår den høyeste flatedekningen og sørger for enestående seileegenskaper og lengre ballflyging. En reklamegave som lett vinner golfkundenes hjerte. I tillegg garanterer våre merkevareprodusenter en enda bedre følelse på golfbanen og en utrolig distanse og nøyaktighet fra tee til green. Hold deg på ballen og bruk favorittgjenstanden din som et reklamemedium for bedriften din. Er du usikker på hvilken reklameartikkel som egner seg best som golfgave til kundene dine? Vårt tips: Bestill flere vareprøver på nettet, så kan du selv danne deg et bilde av din ideelle bedriftsambassadør.Visste du det?
I golfens barndom var overflaten på golfballene gjennomgående glatt. Da spillerne oppdaget at golfballene fløy mye lenger når de var i en eldre og slitt tilstand, foretrakk de å spille med disse eldre modellene. Produsentene reagerte raskt på dette og utstyrte overflaten på golfballene med uregelmessige fordypninger: de såkalte dimples! Den dag i dag er dette en av de viktigste egenskapene til en golfball

Hvilket reklametrykk passer deg?

Liten flate, stor effekt! Dra nytte av kundenes lidenskap for spillet og sett bedriften din i rampelyset akkurat der spillerne har fokus: på golfballen! Før hvert slag er golfspillerens fulle konsentrasjon rettet mot ballen. Og dermed også på reklamebudskapet ditt! Dra nytte av dette øyeblikket og øk merkevarebevisstheten din. Vi gir deg gjerne råd om valg av riktig trykk. Takket være de nyeste trykketeknikkene blir reklamebudskapet ditt trykt i topp kvalitet på golfballene og golfbanen. Vi skiller mellom to forskjellige trykketeknikker:Digitaltrykk - Digitaltrykk er spesielt kostnadseffektivt og raskt å gjennomføre ved mindre opplag. Resultatet: Trykket har lang holdbarhet og en strålende fargemetning. Selv svært ømfintlige trykk og fotorealistiske bilder er ikke noe problem.
Trykk i tampong er ripebestandig - Tampontrykk er ripebestandig, kostnadseffektivt og slitesterkt. Selv ujevne og strukturerte overflater på reklameproduktet kan trykkes med logoen din uten problemer.

Egendefinert design: Skreddersy golfballer

Den beste måten å skille seg ut fra konkurrentene på: personlige golfballer! Vi designer gjerne reklameartikkelen din helt individuelt etter dine ønsker og ideer. Spesialfarger, 360° raffinement eller en spesiell gaveeske: Vi gjør nesten alt mulig! Velg personlige golfballer nå og skill deg ut fra mengden av reklameartikler. La oss sammen finne ut hva som er den perfekte reklameartikkelen for deg - golfballer med logo

Trykk dine golfballer hos GIFFITS

Se inn i fremtiden med vår hjelp og se hvordan din reklameartikkel kommer til å se ut allerede før du bestiller. Takket være et bredt spekter av gratistjenester tilbyr vi deg en titt inn i krystallkulen, unnskyld ordspillet, for din reklameartikkel. Vi ønsker tross alt at du skal være 100 prosent fornøyd. Med ditt produkt og vår service:- Logoverktøy: Hvorfor ikke ta en titt på forhånd på hvordan logoen, motivet eller bildet ditt vil se ut på golfballene dine. Denne tjenesten gjør det mulig.
Gratis grafikktjeneste - Gratis grafikktjeneste: Liker du ikke overraskelser? Det forstår vi godt! Derfor tilbyr vi deg en gratis førstegangsdesign av din reklameartikkel med logo. Ingen sjanse for et nytt inntrykk? Det er det hos oss! Vi tar gjerne imot endringer når som helst.

- Bestemme deg med en gang? Ikke med GIFFITS! Vår prøvetjeneste sender deg gjerne flere eksemplarer på forhånd. Slapp av og velg din perfekte golfball.
- Er netthandel for upersonlig for deg? Ikke noe problem! Hos GIFFITS har vi et stort team av utdannede reklameprodukteksperter som gjerne tar seg av dine ønsker personlig.

Bestill golfballer med logo nå

Vil du ha perfekt reklame ved første øyekast? Og samtidig sette bedriften din i rampelyset og bli husket i lang tid? Da er GIFFITS det rette stedet for deg! Vi tar deg gjerne i hånden og skaper din perfekte reklameartikkel sammen med deg. Vi lar det være opp til deg å bestemme om du først vil bla gjennom det omfattende sortimentet vårt eller om du foretrekker en personlig konsultasjon. Massebestilling, prøvebestilling eller bare et gratis tilbud: Alle bestillinger er like viktige for oss. Vi gir deg gjerne et gratis og uforpliktende tilbud. Vi er der for deg. Når som helst. Ring oss nå!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Golfballer“