Service

Gymveske

Beregne
Gymveske
Tema
Farger
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykk treningsbag med logo

Vesker eller ryggsekker var i går: I dag tar treningsbagen markedet for reklameprodukter med storm. Ikke rart: ikke bare praktisk, men også lett å transportere takket være vekten og det sammenleggbare materialet. Treningsbagen med logoen din gir en uttalelse, spesielt med iøynefallende trykk, på messer, på kontoret eller på friluftsfestivaler. På denne måten vil logoen din nyte interesserte blikk hver gang tilbehøret brukes. Konklusjon: Takket være den store reklameplassen øker lillebroren til ryggsekken bevisstheten og populariteten som av seg selv og dermed reklameeffekten til selskapet ditt. Er treningsposer egnet som reklamemateriell? Vi er sikre!

Hvorfor er treningsposer ideelle reklameprodukter?

Treningsposer med motiv er for tiden en av trendartiklene blant reklamegaver og dominerer gatebildet vårt. Det er mange grunner til dette: Hvis det ikke er noen veske for hånden etter shopping, hjelper den billige vesken. Kan du ikke finne barnets ryggsekk igjen? Sportsbagen er redningen i en klype. Den fjærlette vesken med logo blir med på turer, fester og sykkelturer. Den er den ideelle følgesvenn på shopping, tar med bøkene til skolen og lommeboken til konserten. Logoen din vekker oppmerksomhet hver gang du bruker den. Og hever profilen din. Den moteriktige og praktiske følgesvennen bærer reklamen din ut i verden som av seg selv. Hos Giffits finner du den rette reklameartikkelen for enhver anledning.

Riktig design for enhver bedrift

Vil du trykke en treningsbag? Finn den rette modellen for din bedrift enkelt hos oss. Vi tilbyr deg de billige løpesnorposene i et bredt utvalg av farger, materialer og design. Enten klassisk bomull, robust plast, med innvendig eller utvendig lomme. Eller leter du kanskje etter en miljøvennlig versjon laget av økologisk bomull? Da anbefaler vi en veske laget av fornybare råvarer. Vil du også bevisst markedsføre bedriften din på denne måten? Vi kan hjelpe deg med det. Store merkevarer stoler også på Giffits. Velg for eksempel en kvalitetspose fra vårt merkevaresortiment. Vi er sikre: ha treningsvesker trykt og dermed sikre kundelojalitet.

Vi kan oppfylle nesten alle kundeforespørsler og samarbeide med deg for å finne ditt perfekte reklameprodukt. Vårt tips: Hvorfor ikke bestille flere prøver online og få din egen ide om din ideelle bedriftsambassadør.

Hvilket reklametrykk passer deg?

Hvilket reklametrykk passer deg?

En fin touch: treningsposer har i de fleste tilfeller et stort overflateareal for reklamebudskapet ditt. Enten du vil skrive ut reklameplassen i farger, svart-hvitt, med et slagord, bilde, motiv eller logo, er mulighetene nesten ubegrensede. Ulike trykkteknikker er tilgjengelige. For de fleste poser kan du velge mellom silketrykk og overføringstrykk. I noen tilfeller er det også mulig å etterbehandle med tampongtrykk eller brodering.- Silketrykk er spesielt egnet hvis du vil plassere en lys logo på en mørk bakgrunn. Resultatet er spesielt holdbart.


- Overføringstrykk lar lysere farger skinne på mørk bakgrunn og kan også vise fine linjer og konturer perfekt. Det beste valget for delikate logoer eller bokstaver.

Broderi - Broderi er et veldig edelt valg. Du har et fritt valg av opptil 15 farger samtidig. Ta gjerne kontakt med oss.

- Putetrykk er ripebestandig, kostnadseffektivt og holdbart. Selv ujevne og strukturerte overflater på treningsposen kan skrives ut med logoen din uten problemer.Er du usikker på hvilken utskriftsteknikk som passer best for logoen din? Ring oss og la oss gi deg råd. Eller send oss en uforpliktende forespørsel.

Ikke fra stangen: tilpassede treningsposer

Vil du skille deg ut fra mengden av standard reklameartikler? Med best mulig salgsfremmende suksess? Ikke noe problem: Vi tilbyr deg et individuelt, skreddersydd konsept i stedet for en standardvare. Du kan for eksempel velge en personlig treningsbag i en form som passer deg. Eller har du helt spesielle fargeønsker? Vi kan oppfylle nesten alle kundeønsker. La oss tenke på et spesielt design sammen. Vi ser frem til din forespørsel!

Den riktige treningsbagen for den beste reklameeffekten

Markedsføringsspesialister er kjent med følgende tanker. Vi anbefaler at alle andre kunder leser følgende tips nøye. Fordi: sterk reklame er ingen tilfeldighet. Jo mer sammenhengende kombinasjonen av selskap, logo og salgsfremmende vare, jo større er effekten.

Hver bedrift trenger sin egen identitet Hvert selskap trenger sin egen identitet. En gjenkjennelsesverdi som forblir i kundens minne. En uttalelse som treffer hjemme og tar kunden i hånden. Så når du designer, er det best å velge en farge fra bedriftens farger. Eller en farge som harmonerer spesielt godt med logoen din.Hva vil du si? - Hva vil du si med den trykte treningsbagen?

Har du allerede et slagord? Har du allerede et slagord? En uttalelse som understreker din bedriftsfilosofi. Du bør velge reklameartikkelen for å matche dette. Enkle design med et kult etikettrykk passer til et ungt streetwear-selskap, mens fokuset til en treningskjede er tydelig på temaet sport. Er du fortsatt usikker på hvilken treningsbag som passer din bedrift? Våre reklameproduktspesialister hjelper deg gjerne - bare ring oss.Hvem skal bruke treningsbagen? - Hvem skal bruke løpesnorposen?

Hvem bør bruke treningsbagen? Seriøse forretningskontakter er mer sannsynlig å imponere deg med nøytrale design, mens en kul retroveske vil ta hjertene til en ung målgruppe med storm. Velg smart. Vi hjelper deg.- Hvor skal din trykte reklameartikkel brukes?

På messer? Giveaways på sportsarrangementer eller kule giveaways på messer - tenk på miljøet der reklameartikkelen din skal presenteres. Hvordan skiller du deg ut fra konkurrentene? Jo mer du skiller deg ut fra konkurrentene, jo mer vil du bli lagt merke til. Vi hjelper deg gjerne med å velge den perfekte treningsbagen også her.

Lag din treningsbag hos GIFFITS

For å sikre at du er 100 prosent fornøyd med kampanjevaren din, tilbyr vi deg noen måter å bli kjent med varen din før du kjøper den.- Logoverktøy: Prøv online hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt ser ut på treningsbagen.

Gratis grafikktjeneste - Gratis grafikktjeneste: Be om en innledende design av varen din med logo gratis.
Gratis grafiktjeneste: Be om et første utkast til logo - Prøvetjeneste: Kan du ikke bestemme deg? Vi sender deg gjerne forskjellige prøver på forhånd for å gjøre avgjørelsen din enklere.
Hurtig levering: Noen ganger må det gå fort - Ekspresslevering: Noen ganger må ting skje raskt. Vi leverer på ønsket dato.
Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Våre reklamevareeksperter hjelper deg selvfølgelig gjerne med spørsmål du måtte ha via telefon. Vi ser frem til din samtale!

Bestill din treningsbag med logo

Fra utvalget til bestillingen: Vi støtter deg gjerne på vei til din individuelle treningsbag. Bla gjerne gjennom vårt omfattende utvalg eller send en spesifikk forespørsel. Våre spesialister på reklameartikler gir deg gjerne et gratis og uforpliktende tilbud. Eller ring oss. Personlig rådgivning er vår styrke. Sammen finner vi den perfekte reklameartikkelen for deg. Vi ser allerede frem til din samtale eller forespørsel.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Gymveske“