Service

Handelsmesser

Beregne
Handelsmesser
Tema
Farger
Kapasiteten
Materiale
Smak
Størrelser
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd om salgsfremmende produkter: Trykk på messeprodukter med logo

Messer gir bedrifter en utmerket mulighet til å presentere bedriften, produktene og tjenestene sine for et bredt publikum. Konkurransen er imidlertid ofte hard, og det kan være en utfordring å skille seg ut fra de mange andre messeutstillerne. En velprøvd måte å tiltrekke seg oppmerksomhet og bli husket på er å gi de besøkende reklameartikler.

For hvem egner messeartikler med trykk seg som reklamegaver?

Reklameartikler til messer er nyttige for alle bedrifter, uansett størrelse og bransje. De fungerer ikke bare som praktiske gaver til besøkende på messestanden, men også som et effektivt markedsføringsverktøy. Enten det dreier seg om personlige reklameartikler til messer eller spesifikke giveaways til kontorer og arrangementer: Mulighetene er nesten ubegrensede. Disse personlige reklamegavene er spesielt nyttige for bedrifter som ønsker å øke sin tilstedeværelse på neste messe. En reklameartikkel trykt med logoen din er minneverdig og styrker forholdet til kundene dine.

Hvorfor velge variasjon og kvalitet når det gjelder reklameartikler til messer

Vårt utvalg av reklameartikler kjennetegnes av mangfold og kvalitet. Vi tilbyr alt fra enkle kulepenner og fasjonable T-skjorter til tekniske giveaways. Dette mangfoldet sikrer at alle bedrifter, uansett målgruppe, vil finne den rette reklameartikkelen. Kvalitet er vår høyeste prioritet. En reklameartikkel av høy kvalitet med logoen din i sterke farger etterlater et varig inntrykk

Hvordan bidrar individuelle messeartikler til bedriftens suksess?

På messer er overfloden av bedrifter og produkter ofte overveldende. I et slikt miljø kan individuelle reklameartikler være avgjørende for bedriftens suksess. Muligheten til å skreddersy reklameartikler med egen logo, slagord eller personlig design gir messedeltakelsen din en umiskjennelig identitet.
Messebesøkende vil huske dine unike giveaways, noe som ikke bare gir deg umiddelbar oppmerksomhet, men også fremmer langsiktig merkevarelojalitet. Når potensielle kunder eller forretningspartnere tar med seg en slik personlig gave fra standen din, viser det at du forstår deres behov og preferanser. Det skaper en verdifull kontakt som strekker seg utover messen.Personalisering av messevarene dine gjør standen din til et trekkplaster og gir deg mulighet til å føre målrettede samtaler, slik at du kan generere kvalifiserte leads. Til syvende og sist bidrar denne personlige tilnærmingen til å øke bedriftens suksess på messer betraktelig.

Hvordan kan reklameartikler med trykk øke merkevarenærværet på messer?

Merværdien av en messegave går utover den faktiske fordelen. Forestill deg at en potensiell kunde tar med seg reklameproduktet ditt hjem og bruker det regelmessig. Hver gang de bruker den, blir de minnet om bedriften din, noe som skaper en varig reklameeffekt. Ikke bare de direkte mottakerne, men også deres kolleger, venner og familie blir oppmerksomme på bedriften din.

Hvordan kan du bruke vår spesialtjeneste?

Hos oss er prosessen med å trykke reklameprodukter mer enn bare en trykkeprosess. Vi gir deg råd fra første forespørsel til levering. Med vår gratis grafikktjeneste kan du på forhånd visualisere hvordan logoen din vil se ut på produktet. Og hvis du ønsker å se kvaliteten på produktene våre med egne øyne før du legger inn en større bestilling, kan du bestille vareprøver.

Hva er det som gjør butikken vår så spesiell?

Ditt budsjett er verdifullt, og du ønsker å få mest mulig ut av det. Med vårt automatiske budsjettberegningsverktøy kan du planlegge utgiftene dine optimalt. I tillegg gir vårt innovative logoverktøy deg mulighet til å forhåndsvise logoen din på produktbildene. Dette sikrer at du får akkurat det du forventer. Hos oss kan du ikke bare bestille til gunstige priser, men også dra nytte av transparente priser

Slik får du et tilpasset tilbud

Vår prosess er enkel. Bla gjennom sortimentet vårt, velg den reklamegaven du ønsker og last opp logoen din. Deretter lager vi et tilpasset tilbud til deg. Uansett om det er en stor eller liten bestilling, har vi det rette tilbudet for ethvert budsjett.

Hvorfor er reklameartikler til messer viktige for bedriften din?

Når du deltar på en messe, representerer du ikke bare bedriften din, men konkurrerer også direkte med andre utstillere. En skreddersydd reklameartikkel med logo til din neste messeopptreden kan gjøre hele forskjellen. Det etterlater et varig inntrykk, styrker kundelojaliteten og øker merkevarebevisstheten. Med vårt brede produktutvalg og førsteklasses service hjelper vi deg med å utnytte potensialet som ligger i reklameartikler. Ta kontakt med oss og opplev forskjellen

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.