Service

Hyller

Beregne
Hyller
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd om reklameprodukter: Trykk logoen din på vifter

00:00 / 00:00

Leter du etter en unik, funksjonell og samtidig visuelt tiltalende reklameartikkel? Har du noen gang tenkt på å få trykt vifter med bedriftens logo? En vifte som reklamegave er en utmerket måte å tiltrekke seg oppmerksomhet på, samtidig som du gir kundene dine en nyttig gjenstand.

Hvorfor velge vifter som reklameartikkel?

Det er mange fordeler ved å velge vifter med trykk som reklamegave. Vifter er nyttige og praktiske, spesielt i de varme sommermånedene eller i oppvarmede rom. De har også et stort område for logoen eller slagordet ditt, slik at varemerket ditt er godt synlig hver gang viften brukes.

En vifte med trykk er mer enn bare et tilbehør - det er en visuelt tiltalende og nyttig gjenstand som fanger kundenes oppmerksomhet og gjør varemerket ditt mer synlig. Enten det er på et arrangement, en messe eller en konsert, vil en vifte med logo garantert tiltrekke seg oppmerksomhet og skape en positiv assosiasjon til varemerket ditt.

Hvilket utvalg tilbyr vi av vifter med trykk?

Hos oss har du mulighet til å velge blant et bredt utvalg av vifter. I vårt sortiment finner du vifter i ulike størrelser, former og materialer. Enten du foretrekker en tradisjonell papirvifte eller en luksuriøs silkevifte, kan vi trykke den etter dine spesifikasjoner. Du kan også velge mellom ulike farger og designe logoen din slik at den harmonerer med viftens helhetlige utseende.

Hvordan fungerer prosessen med viftetrykk?

Hos oss er prosessen med viftetrykk enkel og grei. Du kan bruke vårt brukervennlige nettverktøy til å forhåndsvise logoen din på viften. I tillegg tilbyr vi en gratis grafikktjeneste som hjelper deg med å klargjøre logoen din for trykk.
Du kan også bestille vareprøver fra oss for å få et inntrykk av kvaliteten på produktene våre på forhånd. Og hvis du trenger hjelp til å velge riktig vifte eller designe logoen din, står vårt kompetente team til disposisjon for personlig rådgivning.

Hvor effektive er vifter med trykk som reklamegave?

Vifter som reklamegave er en utmerket måte å øke merkevarekjennskapen på. De har et stort trykkområde som gjør budskapet ditt synlig. Samtidig er de nyttige og praktiske, noe som betyr at de brukes ofte - og hver gang de brukes, blir varemerket ditt synlig.

Vifter kan også bidra til å øke kundelojaliteten. Ved å gi kundene dine en nyttig gave viser du dem at du anerkjenner og verdsetter deres behov. Dette kan bidra til å bygge og opprettholde et positivt forhold til kundene dine.

Hvorfor bør du velge våre trykte vifter?

Vår service omfatter ikke bare produkter av høy kvalitet og muligheter for spesialtilpasset trykk, men også en rekke tilleggstjenester som gjør kjøpet ditt hos oss så enkelt og praktisk som mulig. Med vår automatiske budsjettberegning kan du være sikker på at du får det beste tilbudet på bestillingen din.

Det er viktig for oss at du er helt fornøyd med kjøpet ditt hos oss. Derfor er vi alltid klare til å hjelpe deg på hvert trinn i bestillingsprosessen. Ikke nøl med å kontakte oss for et tilbud. Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne de perfekte trykte viftene for din bedrift.

Hva er fordelene med vifter til kontorer, arrangementer, messer og konserter?

Om det er på kontoret, på arrangementer, messer eller konserter - en vifte er alltid et nyttig redskap. På kontoret kan den gi forfriskninger på varme dager. På arrangementer og messer kan den brukes som reklamegave eller giveaway. På konserter kan den brukes både som reklameartikkel og som en nyttig gjenstand for konsertgjengerne. Uansett er en vifte med logo et godt verktøy for å gjøre varemerket ditt kjent.
Vi håper denne informasjonen har vært til hjelp for deg, og vi inviterer deg til selv å se utvalget og kvaliteten på våre vifter med trykk. Vi ser frem til å hjelpe deg med å velge den perfekte viften for din bedrift og veilede deg gjennom prosessen med viftetrykk. Ikke nøl med å kontakte oss for et tilbud. Vi er sikre på at du vil bli fornøyd med våre produkter og vår service

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Hyller“