Service

Jutepose

Beregne
Jutepose
Tema
Farger
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykk jutepose med logo

00:00 / 00:00

Juteposer trykt med logoen din er effektive reklameartikler på mange måter. Universelt anvendelig med langvarig bruk og en stor målgruppe. I tillegg står produktet for bærekraft og miljøbevissthet. Ved å velge en jutepose bestemmer du deg derfor samtidig for budskapet om et miljøbevisst bedriftsimage. Og alt dette til attraktive betingelser. Vi er sikre: stoffposer er perfekte reklamemedier for nesten alle bransjer.

Hvorfor er juteposer ideelle reklameartikler?

Vekk fra plast, mot jute: trykte stoffposer med motiv er ikke bare nyttige shoppingkompanjonger med høy reklamenærvær. De formidler også et spesielt budskap til verden. De organiske posene laget av fornybare råvarer gir et tydelig budskap om miljøbevissthet og økologisk ansvar. Takket være stor reklameplass på begge sider tilbyr søsknene til bomullsposen mye plass til reklamebudskapet, logoen eller slagordet ditt. De er slitesterke, kostnadseffektive og vaskbare. Alt rundt en vellykket salgsfremmende gave, som de sikkert vil forbli i minnet til kundene dine i lang tid. Hver gang stoffposen brukes, vil logoen din fange blikket og heve profilen din. Velg ditt favoritttilbehør nå og gå for bærekraftig reklame. Hos Giffits finner du den rette stoffposen for enhver anledning.

Riktig design for enhver bedrift

Vil du ha en jutepose med trykk? Finn det rette reklameproduktet for din bedrift hos Giffits. Vi tilbyr deg stoffposer i forskjellige størrelser, med kort, langt eller spesielt robust håndtak, med bunnkile eller uten. Enten som en kul fyrstikkpose, trendy shopper, sammenleggbar pose eller som oppbevaring for vingaver. Bla gjennom sortimentet vårt nå og få en oversikt over utvalget vårt. Visste du at? Jute er ikke bomull. Planten stammer fra Middelhavsområdet og brukes hovedsakelig til produksjon av tau og tau. Riktige juteposer er derfor svært slitesterke og fengsler med sin helt egen, ufargede naturlige tone. Siden plastposer har vist seg å forårsake stor miljøforurensning, inspirerer tøyposer med den bærekraftige ideen og kaster et positivt lys på bedriften din. Er du usikker på hvilken modell som passer deg best? Ring oss mellom 8:00 og 18:00 eller send en forespørsel på nettet. Vi hjelper deg gjerne med å velge det perfekte reklamemateriellet. Eller bare bestill flere prøver online for sammenligning.

Den perfekte reklameartikkelen for enhver anledning

For den ukentlige butikken, en rolig spasertur gjennom byen, på vei til skolen eller jobben: juteposer har for lengst vist seg å være pålitelige følgesvenner i hverdagen vår. Stoffposene med iøynefallende trykk er et statement, enten det er på messer, sportsarrangementer eller åpne dager. Og logoen din kommer alltid i fokus på de trykte bomullsposene, og merkevarebevisstheten din øker som av seg selv.

Vår konklusjon: utskrift på juteposer er veldig trendy og inspirerer både unge og gamle, så vel som trendsettere og miljøvernere.

Hvilket reklametrykk passer deg?

Stor effekt med det perfekte trykket: juteposer har vanligvis to reklameplasser for logoen eller motivet ditt. Når du velger riktig trykkprosess, er det først og fremst motivet på posen som betyr noe. Er det et slagord, et bilde, monokromt eller fargerikt? Velg mellom silketrykk, digitaltrykk og transfertrykk avhengig av budskap og produkt. Her viser vi deg kort fordelene for din trykte reklameartikkel:


- Silketrykk er egnet for nesten alle motivstørrelser. Det er perfekt for å plassere lyse utskrifter på mørke områder av posen. Det langvarige resultatet inspirerer med intensitet og kvalitet.

- Digitaltrykk på bomullsposen inspirerer med lave forberedelseskostnader, høyest mulig grafisk kvalitet og er også lett mulig for mindre opplag.
- Overføringstrykk er en svært ugjennomsiktig etterbehandlingsmetode og brukes ofte til skreddersydde produkter av høy kvalitet. Takket være overføringstrykk kan til og med filigranlogoer og bokstaver vises på bæreposen din når som helst uten problemer.Er du usikker på hvilken utskriftsteknikk som passer best til logoen din? Ring oss og la oss gi deg råd. Eller send oss en uforpliktende forespørsel.

Egendefinert design: Skreddersy juteposer

Hos Giffits finner du et nesten uslåelig utvalg av juteposer, handleposer eller stoffposer. Du er bortskjemt med valg når det gjelder størrelse, volum og håndtakslengde på reklameartikkelen. Skulle du ikke finne et passende produkt for trykk til tross for det store utvalget, vil vi selvfølgelig også realisere enhver spesiell forespørsel. Skill deg ut fra mengden av reklameartikler og lag din personlige, individuelle og skreddersydde reklamegave. Fordi bare du vet hva som passer deg best. Velg for eksempel en miljøpose i en spesiell form eller i helt spesielle farger. Ønsker du en spesiell trykketeknikk for din bomullspose? Ikke noe problem. Bare ta kontakt med oss. Sammen kan vi gjøre det umulige mulig. Vi ser frem til din forespørsel!

Trykk juteposen din hos GIFFITS

Vi mener at enhver bedrift fortjener sterk reklame. Og vil at du skal være 100% fornøyd. Fra det første valget til den ferdige bomullsposen. For å sikre at alt dette skjer til din fulle tilfredshet, tilbyr vi noen få alternativer for å gjøre kjøpet ditt så hyggelig som mulig.- Ved hjelp av logoverktøyet kan du på forhånd se hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt vil se ut på reklamemateriellet ditt.

- Vår gratis grafikktjeneste tilbyr deg en første design av varen din med logo gratis. For det første inntrykket.
For det første inntrykket - Kan du ikke bestemme deg? Da er vår prøvetjeneste det rette for deg. Vi sender deg gjerne forskjellige prøver på forhånd for å hjelpe deg med å ta en beslutning.
Når ting må gå raskere - Når ting må gå raskere: Vår ekspresslevering sikrer at du får den datoen du ønsker!
Når det skal gå raskere: Vår ekspresslevering sørger for at du får den datoen du ønsker! - Bare online er for upersonlig for deg? Ikke noe problem. Vi er også tilgjengelig for å hjelpe deg personlig når som helst. Bare ring oss. Vi ser frem til din samtale!

Bestill din jutepose med logo nå

Fra valg til bestilling: Vi hjelper deg gjerne med hvert trinn i kjøpet ditt. Bla gjennom vårt omfattende utvalg nå, eller la oss gi deg råd over telefon. Våre utdannede spesialister på reklameartikler er alltid tilgjengelig for å gi deg råd og støtte. Sammen finner vi din perfekte reklamegave. Ring oss - vi ser frem til det!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Jutepose“