Service

Kortspill

Beregne
Kortspill
Tema
Farger
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Tips: Skrive ut kortspill med logo

00:00 / 00:00

Oppdag mangfoldet av trykte kortspill, fra tidløse klassikere som skat og poker til kvartetter og spesialtilpassede spillkortsett. Disse kortspillene er ikke bare en integrert del av koselige stuer, men utfolder også sin spesielle sjarm i gastronomiens verden. De er uunnværlige følgesvenner ved stambordene på tradisjonelle vertshus, i de avslappede hjørnene på kafeer og i den kosmopolitiske atmosfæren i hotellobbyer. De byr på ideelle muligheter for sosialt samvær, samtidig som de fremhever merkevarebudskapet ditt på en stilfull måte. Merkevaren din kommer til syne for hvert kort som avdekkes, eller for hvert smarte trekk som gjøres, og skaper varige minner. Enten det dreier seg om en uformell sammenkomst blant venner, en livlig utveksling ved stamgjestenes bord eller et uformelt forretningsmøte - kortspillene våre åpner en verden av muligheter til å presentere merkevaren din på en personlig og underholdende måte.

Kan spillkort være et effektivt markedsføringsverktøy?

Spillkort har etablert seg som et overraskende effektivt reklamemedium. Sjarmen ligger i den subtile kombinasjonen av underholdning og merkevarenærvær. Når man spiller kort, som er et yndet tidsfordriv for mange, rettes oppmerksomheten naturlig nok mot kortene. Ved å vise et varemerke eller en logo på disse kortene øker man varemerkets synlighet på en diskret måte. Spillkort er også en ypperlig mulighet til å levere kreativ og tilpasset reklame som fester seg i spillernes bevissthet. Dette gjør dem spesielt effektive for bedrifter som ønsker å skape et varig minne om merkevaren sin i en avslappet og morsom atmosfære. Enten det er på sosiale sammenkomster med venner, på restauranter eller på bedriftsarrangementer, er spillkort som reklamegave en unik mulighet til å presentere en merkevare på en leken, men likevel minneverdig måte.

Hvilke spillkort tilbyr vi for ditt reklamebudskap?

I vårt sortiment har vi et bredt utvalg av spillkort som er perfekt tilpasset dine reklamebehov. I tillegg til Skat- og Schafkopf-kort av høy kvalitet for de som elsker tradisjonelle kortspill, har vi også underholdende Schnapps-kort som passer perfekt til sosiale sammenkomster og klassiske spillkvelder. Våre Quartet- og Mau Mau-sett er spesielt populære blant et yngre publikum og er en morsom måte å presentere varemerket ditt på. For de som liker strategi og taktikk, er pokersettene våre en elegant plattform for reklamebudskapet ditt. Hvert av disse spillene kan trykkes med ditt eget design på baksiden, slik at bedriftens logo og reklame står i sentrum i hver runde. Enten det er som en morsom giveaway på messer, som en del av kundelojalitetsstrategien din eller som reklamegaver på bedriftsarrangementer, er spillkortene våre et effektivt verktøy for å markedsføre varemerket ditt på en engasjerende og interaktiv måte.

Hvor brukes spill og spillsett som reklameartikler?

Kortspill som reklameartikler er spesielt effektive i cateringbransjen og på sosiale sammenkomster. I den varme, innbydende atmosfæren på kafeer, barer og restauranter blir de et sentralt element i det sosiale samværet. De bringer folk sammen, oppmuntrer til samtale og skaper et avslappet miljø som er ideelt for å bygge relasjoner. Når en firmalogo trykkes på baksiden av spillkortene, kommuniserer den med spillerne på en subtil, men effektiv måte. Hver eneste kortvending, hvert eneste smil rundt bordet, blir en mulighet til å innprente varemerket i folks bevissthet. Denne tilnærmingen utnytter kraften i felles opplevelser til å skape en emosjonell tilknytning til varemerket. På denne måten blir spillkortene ikke bare et underholdningsmiddel, men også en stille ambassadør for merkevaren, som er til stede i øyeblikk av glede og fellesskap.

Hvordan kan kortstokker og sett med spillkort og terninger tilpasses med logoen din?

For å gjøre bestillingsprosessen din så effektiv og kundevennlig som mulig, tilbyr vi en omfattende servicepakke som følger deg fra idé til trykking av dine reklameartikler:
-Logoverktøy: Eksperimenter med ulike designalternativer og se direkte hvordan logoen din kommer til sin rett på spillkortene våre. Med vårt brukervennlige verktøy kan du enkelt og presist plassere og redigere logoen din på produktet.
Gratis grafikkservice -Gratis grafisk tjeneste: Utnytt kreativiteten og ekspertisen til designteamet vårt. Vi lager et skreddersydd design som du kan trykke, og som på best mulig måte formidler budskapet til varemerket ditt.
Gratis prøvetrykk -Prøveservice: Få et personlig inntrykk av kvaliteten på spillkortene våre. Bestill et prøveeksemplar før endelig trykking for å sikre at produktet oppfyller dine krav.
Ekspresslevering -Ekspresslevering: Stol på raske og pålitelige leveringstider. De spesialtrykte spillkortene dine kommer frem i tide til dine markedsføringsaktiviteter og arrangementer.
Personlig rådgivning -Personlig rådgivning: Vårt ekspertteam er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål og sørge for at kampanjen din blir en suksess.
Vi gir deg personlig rådgivning -Med disse tjenestene lover vi deg en smidig og tilfredsstillende prosess fra den første ideen til den ferdige reklameartikkelen.

Er du klar til å trykke kortspillene dine med logoen din?

Har du allerede bestemt deg for spillkort med eget trykk som reklamemedium, eller trenger du hjelp til å velge din neste reklameartikkel? Vi gleder oss til å hjelpe deg. Bruk forespørselsskjemaet vårt eller kontakt oss direkte på 040 2788 201-0 for å få skreddersydde råd. Vårt team av kvalifiserte eksperter hjelper deg gjerne fra den første ideen til trykking av reklameartikkelen. Vi sørger for at det du velger ikke bare oppfyller forventningene dine, men også fremhever varemerket ditt på en effektiv måte. Ikke nøl med å ta kontakt med oss, slik at vi sammen kan utforme den ideelle reklameartikkelen for din bedrift.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Kortspill“