Service

Ladekabel

Ladekabel
Tema
Farger
Materiale
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Tips: Skrive ut ladekabler med logo

Enten det er hjemme eller på jobben - ladekabler er dagligdagse gjenstander som brukes hyppig. De forsyner våre mobile enheter, for eksempel smarttelefoner, med nødvendig batteristrøm og muliggjør raske dataoverføringer. De oppfyller behovet for å være tilgjengelig og digitalt tilkoblet overalt. Ladekabler med logo fra Giffits er ideelle reklameartikler. Selvsagt dukker det opp spørsmål knyttet til realiseringen. Hvorfor er det verdt å trykke en ladekabel med logo, og hvem har bruk for den? Hvilke typer ladekabler finnes det, og hvordan kan de trykkes med en sterk reklameeffekt? Hvordan resulterer denne prosessen i et skreddersydd produkt, og hvordan kan vår tjeneste hjelpe deg? Vi vil gjerne svare på alle disse spørsmålene og vise deg hvordan du kan tilpasse ladekabler med trykk.

Hvorfor er ladekabler ideelle reklameartikler?

Hva er det som gjør en ladekabel fra Giffits så spesiell som reklamegave? Ladekabler er et must i hverdagen og er blant det mest brukte tilbehøret i elektrobransjen. De fleste bruker dem til og med flere ganger om dagen. Dessuten er de hendige og kan brukes på mange forskjellige steder. Som reklamemedium har de dessuten den fordelen at de fungerer i alle målgrupper. Ulike alders- og yrkesgrupper bruker ladekabler. Siden de brukes både privat og profesjonelt, egner de seg for både private og kommersielle kunder. Dermed er det nesten ingen grenser for bruken som reklamemedium. For å tilpasse produktet til målgruppen din er det verdt å være oppmerksom på detaljer som modell og type trykk.

Hvem vil bruke en ladekabel med trykk?

I prinsippet bruker alle kunder ladekabler i privat og profesjonell sammenheng. Så spørsmålet er ikke om det er verdt å trykke en logo på en ladekabel fra nettbutikken vår. Spørsmålet er snarere hvordan et slikt produkt kan tilpasses den aktuelle målgruppen. Det avgjørende er hvilken modell som passer til hvilket område. I tillegg til type og funksjoner spiller design en ikke ubetydelig rolle. Mens en privatkunde for eksempel liker fargerike ladekabler, vil en bedriftskunde kanskje foretrekke noe enkelt, klassisk og funksjonelt. Når det gjelder reklameartikler med trykk, for eksempel ladekabler, er det derfor viktig at du tar en grundig titt på målgruppen din. Produktene hos Giffits kan designes i henhold til dette.

Riktig design for enhver bedrift

Giffits ladeplugger som reklameartikler er tilgjengelige i ulike design, som du kan se her. Alle disse modellene er tilgjengelige i forskjellige utførelser i det skiftende sortimentet i nettbutikken vår. Her er en kort oversikt:

- Nøkkelbånd: Avhengig av design er dette en nøkkelbånd eller en nakkestropp. I enden er det en klassisk USB-tilkobling.
- Micro-USB - Micro-USB: Micro-USB er en av USB-standardene og brukes hovedsakelig til å drive mobiltelefoner.
USB-ladekabel - USB-ladekabel: USB-kabler kan deles inn i standard-, mini- og mikroversjoner eller etter typebetegnelse. USB type A er sannsynligvis den vanligste varianten. Du finner tilsvarende tilkoblinger på for eksempel bærbare datamaskiner.
- Nøkkelringer og andre dingser: Her er dagligdagse gjenstander som nøkkelringer eller flaskeåpnere utstyrt med USB-porter.
- Ladekabelspinner: Spinnere kombinert med USB-ladekabler gjør det mulig å bruke tre tilkoblinger samtidig.
Multikabel - Multikabel: Multikabler har ikke bare flere, men ofte forskjellige tilkoblingspunkter. Dette sikrer at flere grensesnitt er tilgjengelige for ulike sluttapparater.

Hvilke typer utskrifter passer for deg?

Hos Giffits kan du velge mellom et bredt utvalg av trykktyper. Vi svarer gjerne på personlige forespørsler for å anbefale en bestemt type trykk eller et passende produkt. På denne måten vet du om det er bedre å få ladekabelen du har valgt i nettbutikken vår, trykt med logo eller gravert.

1. silketrykk: Ved silketrykk presses fargen gjennom trykkprosessen ved hjelp av sjablonger i en ramme. Serigrafi er mye brukt fordi prosessen er enkel og egner seg for mange ulike materialer. Reklameartikler som trykkes med denne metoden, skal imidlertid helst ha en glatt overflate. Da blir trykket ekstra effektivt.
Tampontrykk 2. Tampontrykk: Trykkprosessen foregår i to trinn. Først etses motivet inn i en spesiell trykkplate. Dette skaper en trykkmal som ligner en stempelpute. Den elastiske puten trykkes deretter på denne malen som et stempel. Dermed kan trykkmalen overføres til det ønskede objektet. Selv ujevne overflater, for eksempel, er ikke noe problem for denne typen trykk. Den egner seg spesielt godt til plast og metall. Dette gjør den ideell for utskrift av Giffits ladekabler med logoer.

3. Lasergravering: Gravering eller lasergravering er en prosess av høy kvalitet for å tilpasse ladekabler med logo. Motivet overføres ved hjelp av en penn eller laserskanner. Den energien som brukes i hvert tilfelle, kan brukes til å overføre forskjellige farger og plastforskjeller til et objekt. Gravering ser elegant ut og er svært slitesterkt. I kombinasjon med modellene og merkene av ladekabler som tilbys i nettbutikken vår, gir dette et sluttprodukt av høy kvalitet. Forespør nå!

Bestill din ladekabel med logo nå

Vi tar oss av hele trykksaken for deg når du trykker ønsket ladekabel med logo hos Giffits. Takket være vår grafiske tjeneste kan du være sikker på at vi bruker riktig etterbehandlingsprosess for logoen din. I tillegg til sortimentet vårt i nettbutikken tilbyr vi deg selvfølgelig også omfattende rådgivning om alle aspekter av reklamemerking og -trykk. Det er bare å ringe oss. Vi hjelper deg gjerne med å velge og designe det riktige produktet for deg hos Giffits. Du kan også bruke vår produktforhåndsvisning før du trykker logoen din på ladekabelen. Da får du et godt inntrykk av produktet, og du kan tilpasse designet om nødvendig. Send oss en forespørsel nå, så sender vi deg et passende tilbud. Bestill ladekabler med gravering eller logotrykk fra Giffits til en gunstig pris. Vi ser frem til å motta din henvendelse eller din telefon.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Ladekabel“