Service

Lanyards

Beregne
Lanyards
Tema
Farger
Materiale
Datavolum
USB-versjon
Smak
Størrelser
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykk nøkkelbånd med logo

00:00 / 00:00

Fleksibel å bruke, lett å bære og tilgjengelig i mange forskjellige lengder og funksjoner: Nøkkelbånd har vært heist til toppen av de mest populære reklameartiklene i mange år med god grunn. Reklamegaver er perfekte for enhver anledning og enhver målgruppe, og er smarte reklamemedier takket være deres store reklameplass. Gi bort nøkkelbånd nå som VIP-bånd, som nøkkelringer eller kortholdere og dra nytte av det utmerkede forholdet mellom pris og ytelse. Spesielt med større mengder drar du dobbelt fordel: ved å bestille et stort antall, sikrer du et betydelig større utvalg og fortsatt skåner lommeboken din. Overbevis med styling og funksjon nå og design din individuelle merkevareambassadør hos Giffits. Er du fortsatt usikker på hvilken reklameartikkel som passer best til din bedrift? Spør våre spesialister på reklameartikler. Vi viser deg forskjellige måter å gi logoen din den perfekte scenen selv i hverdagen.

Hvorfor er nøkkelbånd ideelle reklameartikler?

Vil du ha nøkkelbånd med trykk? Godt valg! Nøkkelbånd kan brukes universelt og er spesielt populære reklamegaver på messer, konserter og store sportsarrangementer. Som en ekte lettvekter passer lanyards ikke bare lett i vesker og ryggsekker, men også i bukselommen i nødstilfeller. Eller direkte rundt halsen. Fest et backstagepass eller en nøkkel, og alt det viktige er lett tilgjengelig. Hvis det er praktisk, liker folk å bruke det. Dette gjelder også for daglig bruk. Ta en titt på nettbutikken vår nå. Takket være det store utvalget av design, lengder, farger og tilbehør finner du alltid det perfekte nøkkelbåndet for enhver anledning. Og reklameartikkelen vil ikke bli glemt selv etter arrangementet. Fordi bilnøkler, reservenøkler eller sykkelnøkler ser flott ut på den nye reklamegaven. Og logoen din vil vises på en stilig måte i lang tid fremover. Dra nytte av denne trenden for din bedrift og finn din perfekte reklameambassadør med vår hjelp. Vi hjelper deg også gjerne med søket ditt eller tenker på riktig konsept sammen.

Det rette designet for hvert selskap

På Giffits finner du en rekke nøkkelbånd i forskjellige farger og design. Bla gjennom produktutvalget vårt nå og bestem deg for din favoritt. Du er bortskjemt med valg med et bredt spekter av materialer som sateng, bomull, kordfløyel, neopren eller lær. Selvfølgelig har du også muligheten til enkelt- eller dobbeltsydde nøkkelbånd samt forskjellige modeller med reflekser, i forskjellige tykkelser og selvfølgelig mange lengder. For ikke å glemme disse tre typer fester:
- Nøkkelbånd med karabinkroker: Denne enkle varianten er lett på lommeboken og er tilgjengelig med enten en plast- eller metallkarabinkrok. Alltid et godt valg for reklameartikler i store mengder. Men vær forsiktig: Ikke egnet som reklamegave til barn under 14 år.

Nøkkelbånd med karabinkrok - Nøkkelbånd med karabinkrok og avtakbar spenne: Denne versjonen imponerer med sin økte brukervennlighet. Trenger du ikke den lange snoren akkurat nå? Så er det bare å ta det. De avtakbare spennene er vanligvis laget av plast eller metall og kan selvfølgelig også foredles. Ta kontakt med oss.
- Nøkkelbånd med karabinkrok, avtakbar spenne og sikkerhetslås: Denne varianten er spesielt viktig for den yngre målgruppen under 14 år, ettersom nøkkelbåndene raskt kan kastes i tilfelle panikk takket være lukkingen. Denne tilleggsfunksjonen beskytter mottakeren i en nødsituasjon og reduserer risikoen for kvelning. Så også et godt valg som en salgsfremmende gave på barne- og ungdomsmesser.

Fortsatt ikke sikker på alt? Da kan du alltid nå våre reklameproduktspesialister mellom 8:00 og 18:00 hver dag på 040 2788 201-0. Eller send oss en online forespørsel. Vi hjelper deg også gjerne via e-post med å velge ditt perfekte nøkkelbånd.

Hvilket reklametrykk passer til nøkkelbåndet ditt?

Hvilket reklametrykk passer til nøkkelbåndet ditt?

Vil du ha nøkkelbånd med trykk? God idé! Perfekt etterbehandling gjør reklameartikler til den perfekte merkevareambassadøren for din bedrift. Nøkkelbånd kan trykkes på forskjellige måter. Enten ensfarget, fargerikt, med et slagord, motiv, bilde eller logo, mulighetene er nesten uendelige. Vi vil gjerne gi deg råd og sammen vil vi finne den perfekte utskriftsteknikken for din lanyard:
- Silketrykk er den vanligste og mest kjente metoden for etterbehandling av nøkkelbåndet ditt. Kostnadseffektivt for deg og et visuelt høydepunkt for mottakeren.

- 3D PVC-utskrift er et visuelt høydepunkt for hvert nøkkelbånd. Den påføres i flere lag for å skape et tredimensjonalt avtrykk.

Sublimeringstrykk - Sublimeringstrykk: I motsetning til silketrykk kan denne utskriftsteknikken også brukes til å vise fargestigninger på nøkkelbåndene. Enten for små eller store mengder, kan sublimering også brukes til å produsere fotorealistiske utskrifter kostnadseffektivt og i enestående kvalitet raskt og uten forhåndskostnader.
- Preging: Nøkkelbåndet ditt består delvis av en lærapplikasjon som du vil skrive ut på? Ikke noe problem. Takket være pregeteknikken kan selv slike komponenter ferdigstilles med logoen din uten problemer. Nøkkelbånd med preging er spesielt egnet for høykvalitets reklamegaver, for eksempel i næringslivet.

Individuell og personlig: Design nøkkelbånd i henhold til dine
ønsker

Vil du ikke bestille et nøkkelbånd fra nettbutikken vår, men en individuell engangsartikkel? Et nøkkelbånd laget helt etter dine ønsker og ideer? I ønsket lengde eller i en spesiell farge? Ikke noe problem: takket være vår mangeårige erfaring på markedet for reklameartikler, vil vi samarbeide med deg for å skape din perfekte merkevareambassadør. Sørg for en ekte "aha"-effekt hos kunder og forretningspartnere nå. Dette er den eneste måten logoen eller teksten din vil bli husket i lang tid. Hvorfor ikke sende oss din forespørsel om nøkkelbånd med en gang? Vi ser frem til enhver utfordring.

Lag dine nøkkelbånd med logo hos GIFFITS

For å sikre at du er 100 prosent fornøyd med din nye reklamegave, tilbyr vi en rekke tjenester som du kan bruke gratis. Så du vet allerede hvordan logoen din vil se ut på nøkkelbåndet, eller om ønsket utskriftsteknikk til og med er mulig. Har du et øyeblikk? Da viser vi deg hvordan du får den perfekte reklameartikkelen enkelt og trygt:
- Logo verktøy: Hos oss kjøper du ikke katta i sekken. Bare test på forhånd hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt ser ut på nøkkelbåndet og om du liker det.

- Gratis grafikktjeneste: Få et første design av varen din med logo opprettet gratis for deg.
Gratis grafiktjeneste: La oss lage et første utkast - Prøvetjeneste: Kan du ikke bestemme deg? Ikke noe problem i det hele tatt. Bare velg forskjellige prøver for utskrift og bestem deg for din favoritt hjemme.
Vi leverer raskt - Ekspresslevering: Noen ganger må ting skje raskere: Vi leverer selvfølgelig nøkkelbåndene dine på den datoen du spesifiserer. Bare ring oss!
Vi hjelper deg gjerne! - Personlig rådgivning er vår styrke: Våre reklamevareeksperter svarer gjerne på vanskelige spørsmål, spennende spesialdesign og store utfordringer. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0.

Bestill nøkkelbånd med trykk nå

Vi tar oss tid til deg: uansett om det er trendy, originalt, kostnadseffektivt eller spesielt raskt. Vi sørger for at reklameproduktet ditt når deg i tide og i perfekt stand. Bla gjennom vårt omfattende utvalg nå for å finne det perfekte nøkkelbåndet eller send en spesifikk forespørsel. Vi imponerer jevnlig med vår service. Våre eksperter på reklameartikler ser frem til din telefon eller online forespørsel.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Lanyards“