Service

Notatblokker

Beregne
Notatblokker
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Skriv ut notatbøker med logo

00:00 / 00:00

De er et blankt ark, praktisk og kvalifiserer som en verdifull påminnelse på mange områder av livet: Selv i den digitale tidsalderen er notatbøker en uunnværlig del av hverdagen privat og på jobben. Spesielt i reklamesegmentet har de medfølgende sidene kanten. Til hvilke formål kan merkede notatbøker brukes, og hvorfor er det verdt å skrive ut notatbøker? Hvilke fordeler har notatbøker med logoer for bedrifter, og hvorfor er notatbøker alltid populære som reklamegaver? Denne guiden tar for seg en verden av reklameblokker, hvordan de kan tilpasses og vår førsteklasses service

Hva er fordelene med notatbøker som reklamegaver?

En bullet journal, som notatboken også kalles, viser seg å være et nyttig redskap til:
- Gjøremålslister
- inspirerende ideer
- minneverdige øyeblikk
- Glimt av inspirasjon
å kunne skrive dem ned umiddelbart, før de glir ut av minnet.
Spesielt for mennesker som opprettholder en fartsfylt livsstil, gir merkede notatbøker stor merverdi. De innbundne bøkene er lett tilgjengelig når du trenger dem, uten å måtte starte opp en datamaskin eller ta frem mobiltelefonen først. Siden de fungerer uten strøm - i motsetning til en notatapp på en smarttelefon - gir de fordelen av selvforsynt bruk. Videre kan notater i trykte notatbøker ikke slettes ved et uhell. Alle disse fordelene gjør bullet journal til en ettertraktet reklamegave.

For hvilke applikasjoner kan notatbøker skrives ut?

For hvilke applikasjoner kan notatbøker skrives ut?

Om du gir notatbøker til kunder eller forretningspartnere som en reklamegave: Disse små hverdagshjelperne kan brukes til en rekke formål. Trykte notatbøker inneholder agendaen for den kommende dagen på jobben, kan brukes til å lage skisser og organisasjonskart, og kan brukes til å ta referat fra møter og konferanser. Privatpersoner bruker reklamenotatbøker til å føre dagbok, samle oppskrifter, vokabularbok for barn eller en årsplanlegger strukturert etter egne ideer. For bedriften din har reklamebøker en langvarig reklameeffekt. De ligger ofte på et skrivebord i en fremtredende posisjon, noe som betyr at raffinementet i form av firmalogoen din blir lagt merke til av en større krets av mennesker. Det er ikke uvanlig at disse menneskene fungerer som multiplikatorer og anbefaler bedriften din til andre. For høyest mulig nytte, bestill alltid trykte reklamegaver som notatbøker med logo i henhold til målgruppens behov og med raffinement av høy kvalitet.

Ved hvilke anledninger er det verdt å presentere notatbøker med logo?

Trykte reklamegaver gjør alltid inntrykk, spesielt når du minst venter dem. Selvfølgelig kan du få skrevet ut notatbøker til jul. Men det er enda mer effektivt å bestille merkede notatbøker til messer og arrangementer. Med sin messestand vil bedriften din bli husket sterkt når messebesøkende ikke kommer tomhendte hjem. Du kan også pakke goodiebags til et firmaarrangement og la notatbøker med logoen din forsvinne i dem. Skal du besøke en kunde eller forretningspartner spontant? Ta med en liten ting som notatbøker som en reklamegave. Å trykke reklameartikler og overrekke dem personlig viser den andre personen at de er viktige for deg. På denne måten har reklame en varig effekt.

Notatbøker med logo i et bredt utvalg

I vår nettbutikk kan du kjøpe trykte notatbøker i mange forskjellige varianter til lave priser. Vi tilbyr deg muligheten til å skrive ut og tilpasse notatbøker etter dine behov. En rutete bullet journal er ekstremt populær fordi den også er perfekt egnet for mindre håndskrift. Boksene gir hånden en struktur, noe som er veldig hyggelig når du skriver. Mange selskaper bestiller ofte modeller med stiplede sider av samme grunn. I et litterært miljø, for å skrive poesi eller for bruk som dagbok, er trykte notatbøker med linjerte sider et passende valg. Linjene følger den frie strømmen av tanker. Videre kan du velge notatbøker med logo i en flat eller tykk versjon - med et annet antall sider. Små hemmeligheter kan holdes trygge. For å holde heftet lukket, er en modell med integrert strikk verdt. Sist men ikke minst er omslaget og ryggen på boken estetisk viktig. Hvis du vil kjøpe notatbøker som en salgsfremmende gave til en spesielt lav pris, anbefales materialer som papir, papp og plast. Har bedriften din en bærekraftig holdning? Gjør inntrykk ved å bestille reklameblokker med treomslag. Luksuriøse reklamebøker er tilgjengelige i skinn eller imitert skinn. I tillegg til en omhyggelig bokinnbinding kan du alternativt velge en billig spiralinnbinding samt mange forskjellige farger. Uansett hvilken versjon du velger, kan du kjøpe trykte reklamegaver i førsteklasses kvalitet i vår nettbutikk

De mest populære etterbehandlingsløsningene for reklamebøker

Vær kreativ og få skreddersydde notatbøker trykt i henhold til dine ønsker. Lasergravering er en eksepsjonelt edel løsning. Den kjennetegnes av sin høye motstand mot slitasje og en estetisk preget følelse. Materialet i journalomslaget brennes bort av laseren med høy presisjon. Vil du ha logoen din dypt trykt på omslaget? Tampetrykk er en passende type etterbehandling for dette. For et større opplag kan du få notatbøker trykt ved hjelp av silketrykk. Hvis du ønsker en etterbehandlingsløsning som er veldig gunstig priset, tilbyr vi deg det populære digitaltrykket. Kjøp notatbøker med logo etter din smak. Ønsker du et tilbud på de forskjellige etterbehandlingsalternativene? Benytt anledningen og kontakt teamet vårt. Du er velkommen til å spørre oss om de forskjellige typene etterbehandling med deres respektive priser. Vi vil gi deg et tilpasset tilbud.

Hvorfor GIFFITS er den rette partneren for notatbøker som reklamegaver!!!

Hvorfor GIFFITS er den rette partneren for notatbøker som reklamegaver?!

Kjøp trykte reklamegaver som notatbøker med logo fra GIFFITS med en omfattende service. Vi gir deg ekspert og personlig rådgivning om hvilke reklamebøker som er best egnet for dine spesifikke formål. I tillegg til en tilbudsberegning vil du motta en forhåndsvisning av logoen din for godkjenning. Selvfølgelig vil vi også realisere en endringsforespørsel for deg på kort varsel. Videre tilbyr vi deg en lagringsløsning for trykkdataene dine, noe som gjør prosedyren for fremtidige personaliserte bestillinger mer effektiv. Takket være deres omfattende ekspertise er våre grafiske designere også tilgjengelige for å hjelpe deg med en gratis grafisk tjeneste. Få notatbøker trykt nå og bestill billige notatbøker som reklamegaver hos GIFFITS!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Notatblokker“