Service

Notisblokker

Notisblokker
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Notisblokker med logo som reklameartikler

00:00 / 00:00

Notatblokker med trykk viser seg gang på gang å være uunnværlige hjelpemidler i arbeidshverdagen, enten det er for å håndtere en flom av gjøremål eller for å notere viktige detaljer under en spontan telefonsamtale. Disse enkle, men effektive reklameartiklene er en pålitelig plattform for å organisere tanker, notere informasjon og strukturere daglige oppgaver. I en kontorhverdag der tid ofte er et knapphetsgode og effektivitet er avgjørende, er notatblokken den stille stjernen som bidrar til å bevare oversikten og øke produktiviteten. Men nytteverdien stopper ikke ved skrivebordet. Notisblokker er også en praktisk løsning i hverdagen for å fange opp ideer og tanker før de forsvinner i dagens strøm.I denne veiledningen finner du ut hvordan du kan bruke notatblokker med firmalogoen din som et effektivt reklameverktøy for bedriften din, og hva som gjør disse hverdagsproduktene så spesielle som reklamemedier.

Hvem egner notatblokker seg for som reklameartikler?

Notatblokker er tilgjengelige i alt fra notatblokker til A5-blokker og kan berike enhver markedsføringsstrategi. Vi ser nærmere på hvordan tilpassede notatblokker ikke bare kan øke synligheten til varemerket ditt, men også berike hverdagen til målgruppen og forretningspartnerne dine.


Allsidigheten til notatblokker med trykk som reklamegaver er bemerkelsesverdig, noe som gjenspeiles i de mange bruksområdene. I møter er de uunnværlige for å notere viktige punkter på papir, notere beslutninger eller skissere spontane tanker på klistrelapper. De er spesielt verdifulle som hukommelseshjelpemidler, enten det dreier seg om korte påminnelser eller detaljerte dagsplaner. Under en idédugnad lar notatblokker med logoer ideene flyte fritt uten at man trenger å bekymre seg for å glemme noe viktig. Men nytten av denne reklameartikkelen er ikke begrenset til kontoret. I kreative yrker fungerer de som skissebøker, i forskning og utvikling som loggbøker for eksperimenter og observasjoner. Til og med i detaljhandel og catering, der raske notater om bestillinger eller kundeforespørsler hører til dagens orden, er notatblokker praktiske. De mange bruksområdene gjør denne reklamegaven til et universelt verktøy som kan brukes i nesten alle bransjer for å øke effektiviteten og kreativiteten.

Hvilke formater og størrelser av notatblokker med trykk tilbyr vi?

Utvalget av formater og størrelser på våre notatblokker er like mangfoldig som bruksområdene. Fra små, hendige Post-It-blokker, som er ideelle for raske notater og påminnelser, til større A5-notatblokker som gir plass til mer omfattende notater. I tillegg tilbyr vi en rekke miljøvennlige notatblokker laget av resirkulert papir for utskrift, som er både praktiske og miljøvennlige. Blokken har samme allsidighet og kvalitet, men bidrar aktivt til å beskytte miljøet. De kompakte notisblokkene er perfekte for korte beskjeder, huskelister eller som markører i dokumenter, siden de enkelt kan festes og fjernes på forskjellige steder. På den annen side har DIN A5-notatblokker med firmalogo nok plass til detaljerte notater, skisser eller detaljert planlegging. Denne størrelsen egner seg spesielt godt til møter, seminarer eller som en konstant følgesvenn for ideer og tanker. Valget av sideformat avhenger derfor i stor grad av bruksområdet - mens små notatbøker er tilstrekkelig for rask kommunikasjon i kontorhverdagen, krever kreative eller planleggende aktiviteter ofte mer plass, noe en A5-notatbok tilbyr. Dette utvalget av størrelser og formater, inkludert miljøvennlige alternativer, gjør det mulig å velge riktig notatblokk for utskrift for enhver situasjon og ethvert behov.

Bestilling med Giffits: reklameartikler raskt og enkelt

For å gjøre bestillingsprosessen din så effektiv og brukervennlig som mulig har vi utviklet et omfattende utvalg av tjenester som følger deg fra idé til trykking av reklameartikkelen:
-Logoverktøy: Test ulike design interaktivt og visualiser hvordan logoen din vil se ut på notatblokkene våre. Med vårt brukervennlige verktøy kan du plassere og tilpasse logoen din direkte på produktet.
Gratis grafikktjeneste -Gratis grafikktjeneste: Dra nytte av kreativiteten og ekspertisen til designteamet vårt. Vi lager et skreddersydd trykkdesign for deg som formidler budskapet til merkevaren din på en perfekt måte.
Gratis prøvetrykk -Prøveservice: Se kvaliteten på notatblokkene våre med egne øyne. Be om et prøveeksemplar før trykking for å forsikre deg om at produktet oppfyller forventningene dine.
Ekspresslevering -Ekspresslevering: Stol på vår raske og pålitelige levering. Du får dine tilpassede notatblokker i tide til dine markedsføringskampanjer og arrangementer.
Personlig rådgivning -Personlig rådgivning: Vårt erfarne team er alltid tilgjengelig for å svare på alle dine spørsmål og sørge for at reklamekampanjen din blir en suksess.
Vi garanterer at alt går som smurt -Med disse tjenestene garanterer vi en sømløs og tilfredsstillende prosess fra idé til ferdigstilt tekst

Kom i gang med å trykke din tilpassede reklameartikkel nå

Er du klar til å velge den ideelle notisblokken for ditt reklamebudskap, eller vil du ha hjelp til å velge din nye reklameartikkel? Vi inviterer deg til å ta kontakt med oss. Bruk vårt brukervennlige forespørselsskjema eller ring oss direkte på 040 2788 201-0 for å få en personlig konsultasjon. Vårt team av erfarne fagfolk står klare til å veilede deg gjennom hele prosessen, fra utvelgelse til produksjon av reklamemateriellet ditt. Vi sørger for at det du velger, ikke bare oppfyller kravene dine, men også fremhever varemerket ditt på en effektiv måte. Kontakt oss i dag for at vi sammen skal kunne skape den perfekte notisblokken for din bedrift.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Notisblokker“