Service

Pins

Beregne
Pins
Tema
Materiale
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Tips: Pins med logo som reklameartikler

00:00 / 00:00

Om det er på festivalområdet eller i forretningsverdenen - merker og pins med trykk er mer enn bare motetilbehør. De er et uttrykk for lidenskap, tilhørighet og profesjonalitet. Musikkfans pryder antrekkene sine med merker fra favorittbandene sine, som et synlig tegn på deres musikalske preferanser. I forretningsverdenen bruker fagfolk knapper og pins for å kombinere eleganse med et snev av personlighet, enten det er pins på jakkeslaget eller på en smart bærepose. Uansett er de et sterkt symbol på tilhørighet og stolthet. For hver knapp eller pin som bæres, formidles reklamebudskapet ditt langt utover brukeren og når ut til mange likesinnede.

Hvilke form- og størrelsesalternativer tilbyr vi for dine tilpassede merker?

Hos Giffits forstår vi at alle reklameartikler bør være like unike som merkevaren de representerer. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av former, farger og størrelser på merker og pins som passer til dine individuelle motiver.Våre spesialtilpassede metallpins med firmalogoen din, som er tilgjengelige i knappestørrelser opp til 25 mm, er utstyrt med en nål av høy kvalitet på baksiden for enkel og sikker montering. For de som ønsker noe litt mer iøynefallende, er våre runde knapper med en diameter på 65 mm ideelle for å presentere varemerket ditt på en synlig og tiltalende måte. Og for dem som ønsker et skikkelig blikkfang, er våre LED-merker en innovativ og dynamisk måte å tiltrekke seg oppmerksomhet på. Disse lysende reklamegavene er ikke bare iøynefallende på dagtid, men skinner også på kveldsarrangementer eller i mørkere omgivelser. Enten du ønsker å tilføre subtil eleganse eller sterke aksenter, er vårt utvalg av jakkestifter den perfekte løsningen for enhver markedsføringsstrategi.

Hvor allsidige er pins i reklamen?

Påtrykte buttons og pins er allsidige allroundere innen reklame og merkevarebygging. De fungerer som effektive reklamemedier som enkelt kan deles ut på messer eller firmaarrangementer. På arrangementer bidrar buttons og pins til å skape en fellesskapsfølelse ved at de fungerer som identifikasjonsmiddel for deltakerne. Det personlige preget gjør dem ideelle for merkevarebygging, og de kan brukes til å spre merkevareidentitet på en kreativ måte. I politiske kampanjer er merker et klassisk symbol for å vise støtte og solidaritet. Veldedige organisasjoner bruker ofte slike reklameartikler i innsamlingskampanjer for å skape oppmerksomhet og donasjoner. Begrensede opplag av merker til spesielle anledninger har høy samlerverdi for samlere. I sportsbransjen styrker de tilhørighetsfølelsen til fans og lag som bærer dem. Og til private begivenheter som bryllup eller jubileer er personlige fotoknapper en original suvenir. Kort sagt, badges er små, men effektive reklameartikler som kommuniserer budskap på en effektiv måte i mange ulike sammenhenger.

Din vei til den perfekte reklameartikkelen: Raskt, enkelt og med Giffits ekspertise

Giffits mål er å gjøre bestillingsprosessen for reklameartikler som merker og pins så smidig og effektiv som mulig. Vår omfattende servicepakke støtter deg fra design til trykking av reklamegaven:
Logoverktøy: Oppdag effekten av logoen din på produktene våre. Med vårt interaktive verktøy kan du prøve ulike design og virtuelt plassere logoen din på reklameartikkelen.
Gratis grafikktjeneste Gratis grafikktjeneste: La deg inspirere av kreativiteten og ekspertisen til våre designeksperter. Vi lager skreddersydde design og motiver for deg som fremhever varemerket ditt på en perfekt måte.
Gratis prøvetjeneste Prøvetjeneste: Se kvaliteten på produktene våre med egne øyne. Be om en vareprøve før du legger inn den endelige bestillingen.
Ekspresslevering Ekspresslevering: Stol på vår raske og punktlige levering. Dine spesialtilpassede pins og merker vil nå deg i tide til dine markedsføringskampanjer og arrangementer.
Personlig rådgivning Personlig rådgivning: Våre eksperter står alltid klare til å gi deg råd. Vi svarer på alle dine spørsmål og hjelper deg med å gjøre reklamekampanjen din til en suksess.
Personlig rådgivning: Våre eksperter er alltid til stede Oppdag bekvemmeligheten ved en smidig bestillingsprosess og tryggheten ved profesjonell support med Giffits.

Er du klar til å trykke din nye reklameartikkel?

Er du i ferd med å velge hvilke knapper eller pins du vil trykke, eller ønsker du råd? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Enten du bruker forespørselsskjemaet vårt eller ringer oss direkte på 040 2788 201-0 - vi er her for deg. Våre erfarne eksperter vil veilede deg hele veien for å sikre at det valgte reklameproduktet ikke bare oppfyller dine krav, men også representerer varemerket ditt på en perfekt måte. Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape det ideelle merket for din bedrift.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Pins“