Service

Polo-skjorter

Beregne
Polo-skjorter
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykk på poloskjorter med logo

00:00 / 00:00

Poloskjorter trykt med logoen din er ekte evergreens for enhver garderobe. Enten utsmykket med en firmalogo, initialer eller klubbslagord, med den elegante versjonen av skjorten gjør du en utmerket figur når det gjelder reklame. Et høykvalitetstrykk på poloen fanger øyeblikkelig blikket, en lys farge blir et blikkfang og en trendy stil gjør poloskjorten til et "it" -stykke. En høy krage, knappestolpe og slitesterkt materiale er bare noen av funksjonene som gjør poloen med logo til en ekte reklameklassiker. Dra nytte av de omfattende alternativene hos GIFFITS nå og velg din perfekte reklameartikkel med trykk fra vårt sortiment. Vi er sikre: polo med trykk er alltid det riktige valget for en perfekt reklamegave! Hvis du er usikker på hvilken t-skjorte som passer perfekt til din bedrift og dine kunder, kan du gjerne sende oss en forespørsel på nettet eller ringe oss. Vi ser frem til å høre fra deg. Du kan nå vår hotline mellom mandag og fredag i tidsrommet 08:00 til 18:00 under 040 2788 201-0.

Hvorfor er poloskjorter med trykk ideelle reklameartikler?

Hvorfor er poloskjorter med trykk ideelle reklameartikler?

Poloskjorter med logo har vært en viktig del av vår moteverden i over 70 år. Visste du det? Opprinnelig ble skjortene hovedsakelig brukt til polo eller tennis. Imidlertid er de tidligere sportsklærne fortsatt et populært motealternativ til skjorter eller bluser i dag. Takket være det slitesterke materialet brukes poloskjorten også spesielt som arbeidsklær i yrkeslivet. Dette er din sjanse for sterk reklame! Skriv ut meldingen eller logoen din på denne klassiske reklameartikkelen nå og sikre høye kontaktnumre. Fordi hvert blikk på det iøynefallende ryggtrykket eller den elegante logoen på brystlommen på poloskjorten sikrer deg full oppmerksomhet. Og god reklame trenger ikke alltid å være dyrt: Hos oss får du et perfekt resultat og utmerket kvalitet til en rimelig pris. Bla gjennom sortimentet vårt nå og velg din reklamegave fra over 150 poloskjorter. Enten som arbeidsklær, messeantrekk, til firmaets bowlingutflukt eller som julegave. Disse reklameartiklene blir også raskt det vanlige ansiktet for en demonstrasjon. Profesjonelle grupper som gastronomi, konstruksjon, helse eller sportsklubber har brukt poloskjorter som reklameartikler i årevis. Er poloskjorter trykt med logoen din ideelle reklameartikler? Vi er sikre på det!

Poloskjorter: Riktig design for enhver bedrift

Poloskjorter med trykk: Alltid et utmerket valg for reklameprodukter for enhver anledning. I vårt omfattende utvalg tilbyr vi artikler for kvinner, menn, barn eller unisex poloskjorter for utskrift. Enten langermet, kortermet, med knappestolpe eller uten. Hos oss forblir ingen ønsker uoppfylte! Trenger du et spesielt utvalg av størrelser? Ikke noe problem: fra 104 for barn til 6XL for menn finner du et omfattende utvalg av polostørrelser. Du kan også velge mellom kjente og populære merker. Avhengig av tiltenkt bruk anbefaler vi poloskjorter laget av 100 prosent bomull, et blandet stoff eller til og med fuktighetsregulerende funksjonsmateriale. Ta en titt på vårt utvalg og la deg inspirere. Trenger du reklameartiklene dine på et bestemt tidspunkt eller så raskt som mulig? Kontakt våre eksperter på reklameartikler med tillit og la oss gi deg råd om vår ekspresslevering eller levering innen ønsket dato. Du kan også plassere firmalogoen din på poloskjorten på forhånd for å få et førsteinntrykk av resultatet. Vårt logoverktøy gjør det mulig! Mange farger, design og etterbehandlingsteknikker gjør reklameartikkelen din spennende og unik. Rett og slett det beste valget for det perfekte salgsfremmende utseendet. Denne fasjonable og trendy gjenstanden vil bære reklamebudskapet ditt ut i verden som av seg selv. Hos GIFFITS finner du den rette reklameartikkelen for enhver anledning. Design det nå!

Hvilket reklametrykk passer deg?

Hvilket reklametrykk passer deg?

Takket være vår mangeårige erfaring innen reklameartikler bruker vi forskjellige utvalgte etterbehandlingsteknikker for poloskjorter. Velg din favorittmodell nå og bestem deg for et av de mulige tekstiltrykkene for motivet ditt. Hvis du har spørsmål eller ytterligere forespørsler, er du velkommen til å ringe oss. Du har vanligvis valget mellom silketrykk og overføringstrykk, men for reklamegaver av spesielt høy kvalitet anbefaler vi brodering. Her viser vi deg hvordan du kan sette logoen eller motivet ditt i rampelyset:


- Silketrykk er spesielt egnet hvis du vil skrive ut en lys logo på en mørk bakgrunn. Resultatet er spesielt holdbart.

- Overføringstrykk er alltid det riktige valget hvis du vil trykke poloskjorten din med bilder eller fotorealistiske bilder. Du kan velge mellom flere farger. Du er velkommen til å spørre. Alltid det beste valget for delikate logoer eller bokstaver.
- Broderi er det edleste alternativet: broderte bokstaver er et tegn på kvalitet og smak. Vi tilbyr deg vanligvis muligheten til å brodere opptil 100 cm² og fritt valg av farger for opptil 15 farger samtidig. Hvis du har ytterligere ønsker eller spørsmål om den broderte poloen, er du velkommen til å ringe oss.

Egendefinert design: Skreddersy poloskjorter

Egendefinerte design

Hvorfor ikke gi bort skjorten din i gave? Hos GIFFITS vil du skille deg ut fra mengden. Uavhengig eller sammen med vårt designteam tilbyr vi deg muligheten til å lage en virkelig personlig unik vare. I henhold til dine ønsker og ideer! Med ditt selvtegnede bilde, med en spesiell skrift eller en veldig spesifikk farge. Vil du ha en helt ny poloskjorte trykt? Asymmetrisk? Med en mye lengre knappestolpe? Ikke noe problem. Vi ser frem til enhver utfordring og gjør selv det umulige mulig. Bare ring oss og snakk med våre reklameproduktspesialister. Vi vil også gjerne tenke på ditt individuelle trykte spesialdesign sammen.

Trykk dine poloskjorter hos GIFFITS

Vil du ha en krystallkule for å se inn i fremtiden? Finnes ikke? Hos GIFFITS kan du se hvordan poloskjortene dine vil se ut med firmalogoen din før du bestiller dem. Vi tilbyr en rekke gratis tjenester for dette formålet. Fordi vi alltid vil at du skal være 100 prosent fornøyd med poloen din:


- Logo verktøy: Bare ta en titt på forhånd hvordan logoen, motivet eller bildet ditt vil se ut på poloskjortene dine. Denne tjenesten gjør det mulig.

- Gratis grafisk tjeneste: Liker du ikke overraskelser? Vi forstår det! Og det er derfor vi tilbyr deg en gratis innledende design av reklameartikkelen din "trykt" med et motiv.

- Bestem deg umiddelbart? Hvem vil ha det? Takket være den praktiske prøvetjenesten sender GIFFITS deg ganske enkelt flere varer på forhånd. Avslappet utvalg er mye morsommere.

- Online er for upersonlig for deg? Ikke noe problem! GIFFITS har et stort team av utdannede reklamevareeksperter som gjerne tar seg av dine ønsker personlig

Bestill dine poloskjorter med logo nå

Vil du ha perfekt reklame ved første øyekast? Og samtidig sette selskapet ditt i rampelyset og bli husket i lang tid? Da er GIFFITS det rette stedet for deg! Vi tar deg i hånden når som helst og lager din perfekte reklameartikkel sammen med deg. Vi lar det være opp til deg om du først blar gjennom vårt omfattende utvalg av poloskjorter eller foretrekker en personlig konsultasjon. Bulkbestilling, prøveordre eller et gratis tilbud: hver bestilling har samme betydning hos oss! Ring oss! Sammen finner vi din perfekte reklameartikkel. Vi ser allerede frem til din samtale eller forespørsel.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Polo-skjorter“