Service

Pose

Beregne
Pose
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykk poser med logo

00:00 / 00:00

Uansett om de er laget av jute, plast eller bambusfiber: poser med logo er fortsatt en av de uslåelige reklameklassikerne. Årsaken til dette er åpenbar: trykte poser er praktiske, plassbesparende og gir bedriften din en spesielt iøynefallende scene takket være det store trykkområdet. Vis trendiness, progressiv tenkning og en respektfull holdning til miljøet vårt nå og trykk en pose med din logo, melding eller slagord. Bla gjennom vårt omfattende utvalg av vesker og velg din favoritt på kort tid. La oss inspirere deg og dra nytte av vår mangeårige erfaring. Har du spørsmål om materiale, pris eller ekspresslevering? Ikke nøl med å spørre våre utdannede spesialister om råd. Vi vil også gjerne tenke sammen om den perfekte stoffposen for din bedrift. Få poser trykt nå og sikre kundelojalitet.

Det riktige designet for enhver bedrift

Som uslåelige reklameklassikere tilbyr juteposer et spesielt stort trykkområde, er utrolig praktiske og veldig enkle å oppbevare. Brettet sammen i en håndveske blir de raskt en redning i en nødsituasjon når shoppingturen viser seg å være større. Håndtaket går til den siste trykte reklamegaven, og bedriften din presenteres uformelt. Høye kontakttall er resultatet. Merk: Det er først når de trykkes med logoen din eller et fengende slagord at stoffposer blir den perfekte bedriftsambassadøren. Skill deg ut fra mengden av reklameprodukter og presenter bedriften din i et positivt lys. Du er bortskjemt med valg: enten som en bomullspose med korte eller lange håndtak, som ryggsekk, treningsveske, gavepose eller vanntett utendørsveske for ekte sportsfans. For en mer stabil pose, vær oppmerksom på gramvekten, for spesielt voluminøse poser til den nederste kilen. Visste du ikke det? Ikke noe problem. Takket være mange års erfaring i markedet for reklameartikler er vi din kontakt for alle spørsmål. Ring oss eller send oss en spesifikk forespørsel. Vi gir deg gjerne råd og avklarer eventuelle uklarheter på forhånd. Sammen vil vi finne en effektiv, langvarig og fremfor alt billig reklamegave med høy rekkevidde. Vi er sikre: få bomullsposer trykt og sørg for mer reklameeffektivitet.

La oss skrive ut bærekraftige poser

Sett et eksempel nå og velg en gjenbrukbar pose laget av bambus eller nedbrytbar økologisk bomull. Eller hva med et banebrytende produkt, for eksempel en bærekraftig frukt- og grønnsakspose? Som vaskbare og gjenbrukbare reklameartikler anses disse miljøvennlige reklameartiklene for tiden som et klart brudd med bruk-og-kast-samfunnet. Dra nytte av denne trenden og velg en reklamepose fra vårt sortiment nå. Har du fortsatt spørsmål om dette emnet, eller kan du ikke bestemme deg for hvilken pose du vil ha trykt? Giffits er alltid ved din side som en sterk partner med mange års erfaring og stor motivasjon. Ikke nøl og ring oss nå. Eller bestill noen prøver på forhånd. På den måten har du en oversikt og kan bestemme deg for din favoritt bomullspose på fritiden.

Hvorfor er vesker ideelle reklameprodukter?

Hvorfor er vesker ideelle reklameprodukter?

Vil du ha poser med trykk? God avgjørelse! Som ekte allroundere innen reklameartikler viser poser med logo ikke bare bedriftens miljøvennlige engasjement, men kan også brukes i nesten alle bransjer og med alle målgrupper. Enten forretningspartnere, husmødre eller ansatte, men også barn og tenåringer vil elske posene som er trykt med et meningsfylt slagord. Tross alt bruker alle med stil en prangende veske med et slagord i disse dager. Dessuten feires lillesøsteren til stoffposen for tiden over hele verden som et ekte it-piece. Fargerik, kreativ, med gjennomtenkte budskap eller fengende slagord. Over skulderen, på ryggen. Gratis reklame som når en enorm masse potensielle kunder. Tross alt blir trykte vesker rett og slett sett overalt: På toget, i skolegården, ved trafikklysene eller i kassen. Dra nytte av denne enorme rekkevidden for deg og din bedrift og del ut posene med logo som en giveaway på messer eller arrangementer, som et gratis tillegg til kjøpte varer eller som en takkegave til jul. Vi hjelper deg gjerne med å velge riktig bedriftsambassadør. Og vi er sikre på at poser med logo alltid er det perfekte valget. Ring oss nå eller bestill direkte på nettet.

Trykk på poser: Hva er alternativene
for salgsfremmende utskrift?

Trykk på en pose og doble reklamekraften din: de små reklameunderverkene laget av bomull eller ikke-vevd tilbyr en stor reklameplass for utskrift på to sider. Enten i farger, svart-hvitt, med slagord eller logo, det finnes utallige muligheter for etterbehandling av reklamemateriellet ditt. Vi gir deg nesten alltid frie hender med trykkingen. Som regel er flere utskriftsteknikker tilgjengelig for deg:

- Silketrykk brukes i individuelle lag. På denne måten kan spesielt store motiver implementeres raskt og kostnadseffektivt på posen uten at du trenger å gi avkall på ekte fargeglans. Alltid et godt valg!

- Broderi er den mest elegante etterbehandlingsteknikken av høyeste kvalitet. En bomullspose med personlig broderi er vanskelig å slå. Alltid en veldig personlig salgsfremmende gave.

Er du fortsatt usikker på hvilken trykkteknikk eller hvilket trykk som passer best til din veske? Ring oss og la oss gi deg råd. Eller send oss en uforpliktende forespørsel. Vi svarer gjerne på alle dine spørsmål om trykk.

Skreddersydd: Design vesker etter dine ønsker

Poser er kjedelige og ikke individuelle? Ikke tale om! Eksklusivt for din bedrift vil vi lage et skreddersydd produkt på kort tid som er skreddersydd for din bedrift. Det spiller ingen rolle om du har en sprø idé eller utarbeider et konsept sammen med vårt team av eksperter. Det er viktig for oss at du kan identifisere deg 100% med reklameartikkelen din, uansett hvor individuell og gal den kan virke. La fantasien løpe løpsk nå og tenk på hva som er aktuelt for deg. Kanskje en pose laget av et spesielt materiale, i din individuelle firmafarge eller i en sprø form? Vi vil med glede tilby deg et skreddersydd konsept i stedet for en standardvare. Vi gleder oss allerede til å utforske ukjente farvann sammen med deg. Sett seil og ring oss.

Lag din veske med logo hos GIFFITS

Vi vil selvfølgelig at du skal være fornøyd med vesken din. Derfor gir vi deg et glimt inn i fremtiden. Og vi gjør det uten krystallkule eller magi. Bare takket være noen funksjoner og tjenester som vi gjør tilgjengelig for deg helt gratis. Hvorfor gjør vi dette? Slik at du har muligheten til å bli bedre kjent med kampanjeproduktet ditt på forhånd. For bare når du er fornøyd, er vi fornøyd! Se opp! Her er en kort oversikt over våre gratis tjenester, slik at du kan være helt sikker på hva du får etterpå:

1. logoverktøy: Bare test på forhånd hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt vil se ut på den valgte vesken.

2. Gratis grafisk tjeneste: Vi tilbyr deg en gratis innledende design av reklameartikkelen din med logo.
Gratis prøvetrykk 3. Prøvetjeneste: For de som er usikre: hvorfor ikke velge forskjellige prøver fra vårt utvalg av vesker og deretter ta en avslappet beslutning.

4. Ekspresslevering: Vi liker ikke sneglefart! Selvfølgelig kan vi også levere posene dine trykt med logo på ønsket dato.
Personlig rådgivning: En sterk reklame står og faller med den 5. Personlig rådgivning: Sterk reklame står og faller med riktig rådgivning. Våre salgsfremmende produkteksperter hjelper deg selvfølgelig gjerne med spørsmål du måtte ha om bomullsposer via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0. Vi ser frem til din samtale!

Bestill dine poser med logo

Vi er her for deg! Fra det første valget til bestillingen. Vi er glade for å støtte deg på vei til den perfekte bomullsposen. Bla gjennom vårt omfattende utvalg nå eller send en spesifikk forespørsel. Enten det er en stor ordre, en prøveordre eller et gratis tilbud: hver ordre har samme prioritet hos oss. Vi står til din disposisjon online eller via telefon. Ring oss eller send en forespørsel på nettet. Sammen finner vi din perfekte reklameartikkel.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Pose“