Service

Powerbanks

Beregne
Powerbanks
Tema
Farger
Materiale
Kapasiteten
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Powerbanks trykt med logo

00:00 / 00:00

Powerbanks med logo tar markedet for reklameprodukter med storm og er for tiden et av de mest effektive reklameproduktene. Hvorfor er disse reservebatteriene så godt egnet som reklamegave? Det er det mange grunner til: I en tid med smarttelefoner, nettbrett og co er disse enhetene verdifulle følgesvenner. Hver gang de brukes, gjør logoen din en storslått entré. Og knapt noen annen reklameartikkel brukes så ofte og over så lang tid. Er powerbanks med din firmalogo verdt som reklameartikler? Vi kan bare svare på dette spørsmålet med et rungende "ja"!

Hvorfor er powerbanks ideelle salgsfremmende produkter?

Hvorfor er powerbanks ideelle salgsfremmende produkter?

Powerbanks trykt med firmalogo har blitt en av de mest populære reklameartiklene. Ikke rart, for de er ekstremt praktiske. Når batteriet på smarttelefonen, nettbrettet, digitalkameraet eller MP3-spilleren gir opp og det ikke er noen lader innen rekkevidde? Et eksternt batteri kan være en livredder. Bare koble den til via USB-kabel og lad powerbanken.
Det som er så praktisk brukes ofte. Den fremtredende logoen fanger blikket hver gang den brukes. Økende kontaktnumre er suksessen. Dessuten er brukeren takknemlig for bedriften din hver gang de lader. Så: få powerbanks trykt og sørg for kundelojalitet!

Riktig design for enhver bedrift

Vil du ha powerbanks med trykk? Finn den rette reklamegaven for din bedrift hos Giffits! Vi tilbyr ladestasjonene i alle former og farger. Firkantede eller runde, avlange eller firkantede, i smarttelefondesign eller leppestiftutseende. Futuristisk eller klassisk, diskret eller prangende. Vi kan oppfylle nesten alle kundeønsker. Hvilke materialer brukes til våre powerbanks? Glatt eller soft-touch plast, aluminium og metall er tilgjengelig for de forskjellige modellene. Vårt tips: Bestill flere prøver og få en idé om forskjellige reklameartikler på forhånd. På den måten kan du enkelt finne den ideelle bedriftsambassadøren!

Trykk på strømbanker: Hvilke alternativer er
der når det gjelder salgsfremmende utskrift?

Powerbanks tilbyr mye plass til logoen din. Fordi reservebatteriene ofte er i bruk. Hver gang får firmalogoen din interesserte blikk. En viktig grunn til at powerbanks er så effektive merkevareambassadører. For de fleste av enhetene i vårt sortiment kan du velge mellom silketrykk og digitaltrykk som utskriftsteknikk:

- Silketrykk er spesielt egnet hvis du vil skrive ut en lys logo på en mørk bakgrunn i lang tid. Bare spør uten forpliktelse!
- Digitaltrykk er spesielt billig og raskt å implementere for mindre opplag. Resultatet: lang holdbarhet og strålende fargemetning. Selv veldig delikate utskrifter og fotorealistiske bilder er ikke noe problem.

- Speillasergravering er enda mer iøynefallende. Her reflekterer graveringen på en edel måte. Så det tiltrekker seg enda mer oppmerksomhet.


Vil du vite hvilken utskrift som passer best til logoen din? Bare ring oss for å få råd. Eller send oss en uforpliktende forespørsel.

Tilpasset: Logoen din som powerbank

Tilpasset: Logoen din som powerbank

Den sikreste måten å skille seg ut fra konkurrentene på: vår tilpassede Power Bank! Her designer vi formen på powerbanken din helt individuelt i henhold til dine spesifikasjoner. Hva med logoen din eller et produkt fra sortimentet ditt? Fortell oss dine ideer for din helt unike reklametilstedeværelse! Vi ser frem til å implementere dine ønsker. Selvfølgelig vil vi også gjerne gi deg råd hvis du ennå ikke har noen konkrete ideer til et skreddersydd produkt. Våre salgsfremmende produktspesialister ser frem til din samtale!

Hvilke powerbanks passer til hvilke smarttelefoner?

Hvilke powerbanks passer til hvilke smarttelefoner?

Gode nyheter: I utgangspunktet er alle powerbanks kompatible med alle smarttelefoner. En USB-kabel med USB- og mikro-USB-tilkobling er nesten alltid inkludert. Dette kan brukes til å koble til og lade mobilbatteriene. Med noen modeller kan en iPhone-tilkobling også integreres, bare spør oss! Selvfølgelig kan iPhone-brukere også bruke powerbanks uten denne kabelen. Tilsvarende kabler er inkludert i leveringsomfanget til smarttelefonen. Som regel kan smarttelefoner og nettbrett lades minst en gang, og avhengig av kapasiteten, i de fleste tilfeller til og med betydelig oftere. Dette indikeres av kapasiteten i mAh. Begrepet milliamperetimer er skjult bak forkortelsen. Jo høyere verdi, jo mer energi inneholder den. Vi tilbyr modeller med kapasitet fra 1500 til 12 000 mAh. For orientering: nåværende smarttelefonbatterier holder mellom 2000 og 4000 mAh.

Den riktige powerbanken for den beste reklameeffekten!

Markedsføringsspesialister er kjent med de følgende avsnittene. Vi anbefaler at alle andre kunder leser følgende anbefalinger nøye. Fordi sterk reklame ikke er tilfeldig. Jo mer sammenhengende kombinasjonen av firma, logo og reklameartikkel er, desto større er effekten. Vil du trykke imponerende? Utnytt reklameeffekten av varen din fullt ut med våre forslag!
>
Hvem er du? - Hvem er du?

Nøkkelbegrepet her er bedriftsidentitet. Bak dette tekniske begrepet ligger identiteten til bedriften din. Uansett hvor noen kommer i kontakt med selskapet ditt, bør et enhetlig utseende alltid garanteres. Slik dannes et bilde i kundens sinn. Så når du designer, velg en farge fra bedriftsfargene dine. Eller en farge som viser bedriftsfargene dine godt i logoen.
- Hva vil du si med powerbanken din? Hvert selskap har en filosofi. Dette oppsummeres ofte i et slagord. Større selskaper har også såkalte merkeverdier. Dette er tre til fem attributter som beskriver hva selskapet står for. Ideelt sett gjenspeiles disse verdiene i alt som angår selskapet. Dette inkluderer selvfølgelig også salgsfremmende gaver.
Hvem vil du henvende deg til? - Hvem vil du henvende deg til med powerbanken din? Målgruppen er et viktig aspekt når du velger din powerbank. Hvis du for eksempel vil appellere til unge mennesker, vil lyse farger absolutt gå bra. Ønsker du å glede seriøse forretningskontakter? Da er trykk i mer nøytrale farger et bedre valg.
- Hvor skal powerbanken din brukes? Tenk på miljøet der powerbanken din vil bli presentert. Vil det for eksempel være promotører som vil si noen ord om det? Vil reklameartiklene bli overlevert personlig av ansatte? Trenger reklameartikkelen din å skille seg ut visuelt mot konkurrentene? - Hvordan skiller du deg ut fra konkurrentene? Inspirer kundene dine med unikhet! En sammenhengende kombinasjon av spesiell design og tydelig reklamebudskap gir alltid store øyne. Finn om nødvendig ut hva konkurrentene dine annonserer med. Jo mer du skiller deg ut fra konkurrentene, jo mer vil du bli lagt merke til.

Bestill din powerbank med logo nå

Vi vil at du skal være 100% fornøyd med powerbanken din. Derfor tilbyr vi deg forskjellige måter å bli kjent med varen din før du kjøper den.- Logoverktøy: Prøv ut hvordan firmalogoen din ser ut på powerbanken.

- Gratis grafikktjeneste: Be om et individuelt design for varen din gratis.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Powerbanks“