Service

Sjokolade

Beregne
Sjokolade
Tema
Farger
Materiale
Smak
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd om salgsfremmende produkter: Trykke sjokolade med bedriftens logo

00:00 / 00:00

Leter du etter en reklamegave som er både velsmakende og minneverdig? Har du noen gang tenkt på personlig sjokolade? Å trykke bedriftens logo på sjokolade kombinerer nytelse med effektiv merkevarenærvær. I guiden vår får du vite hvorfor sjokolade med trykk er en overbevisende reklamegave, og hvordan du kan fremheve varemerket ditt på en søt måte.

Hvorfor er sjokolade en ideell reklameartikkel?

Sjokolade er mye mer enn bare noe søtt, det er en universell ambassadør for god smak og anerkjennelse. Sjokoladens popularitet gjør den til en perfekt bærer av reklamebudskapet ditt - på tvers av demografiske og kulturelle grenser. Undersøkelser viser at reklamegaver som sjokolade og praliner ikke bare løfter humøret, men også styrker lojaliteten til merkevaren. En nøye utvalgt og personlig sjokoladeplate kan sende akkurat det rette budskapet og få kundene til å smile. Ved å trykke logoen din på disse søte reklameartiklene kan du ikke bare øke merkevarekjennskapen, men også fremme et positivt image.

Hvem passer sjokolade som reklameartikkel?

Sjokolade som reklameartikkel egner seg for mange ulike målgrupper og bransjer. Enten det gjelder kunder i detaljhandelen, samarbeidspartnere i næringslivet eller ansatte i bedriften din - sjokolade som reklameartikkel appellerer til nesten alle. Det er spesielt effektivt i bransjer som verdsetter kreativitet og personlige relasjoner, for eksempel markedsføring, event management eller hotell- og restaurantbransjen. Sjokolade med firmalogo er også en populær gave til messer, firmafester eller som takk til lojale kunder. Sjokoladens universelle popularitet og muligheten til å tilpasse den gjør den til et fleksibelt og attraktivt reklamemedium for nesten alle målgrupper.

Riktig design for enhver bedrift

Et tilpasset design er avgjørende for at sjokoladen som reklameprodukt skal representere varemerket ditt på en effektiv måte. Hos Giffits forstår vi at hvert selskap har sin egen identitet og sitt eget budskap som må kommuniseres. Derfor tilbyr vi skreddersydde designløsninger som fremhever dine merkevareverdier og budskap på en god måte. Enten det gjelder valg av sjokoladesort, trykk på emballasjen eller kreativ integrering av bedriftens logo, er hver eneste detalj nøye gjennomtenkt for å skape et design som ikke bare er visuelt tiltalende, men som også gjenspeiler bedriftens filosofi. Ekspertene våre samarbeider tett med deg for å sikre at sjokoladen etterlater et varig inntrykk, ikke bare smaksmessig, men også visuelt, og presenterer varemerket ditt på en effektiv måte.

Sjokolade som reklameartikkel - hvilken trykkemetode?

HEMMELIGHETEN bak tilpassede reklamebudskap ligger i mangfoldet av trykkprosesser. Digitaltrykk, som gjør det mulig å skape levende og komplekse motiver selv på svært liten plass, egner seg ypperlig til spesialtilpassede kampanjer og arrangementer. Silketrykk er et annet fascinerende alternativ. Med denne metoden kan logoen eller designet påføres direkte på sjokoladen med høy presisjon og levende farger. Silketrykk gir eksepsjonell fargeglans og holdbarhet, noe som gjør det til et utmerket valg for reklamesjokolade. Til spesielle anledninger kan emballasje av høy kvalitet eller eksklusiv sjokolade og praliner fra Lindt forvandle reklamesjokoladen din til en luksuriøs gave som vil bli husket.

Sjokolade med tema for spesielle anledninger

Sesongens høydepunkter er en utmerket anledning til å fremheve budskapet ditt med tematrykk på premiumsjokolade fra Lindt eller Ritter Sport. Uansett om det er jul, påske, valentinsdag eller sommerfest - hver sesong og hver spesiell anledning gir deg muligheten til å tilpasse reklamesjokoladen din på en kreativ måte. Ved å tilpasse design og emballasje til årstidsbestemte temaer kan du ikke bare understreke bedriftens aktualitet, men også skape en emosjonell kontakt med kundene dine. Forestill deg hvordan Lindt-sjokoladen din med julemotiv kan bidra til å skape julestemning hos samarbeidspartnerne dine, eller hvordan en sommerlig Ritter Sport med logoen din kan skape liv og røre på et firmaarrangement. Denne sesongbaserte sjokoladen er ikke bare en fryd for ganen, men også et visuelt høydepunkt som gjør varemerket ditt minneverdig og styrker båndet til kundene dine.

Tilpass sjokoladen din med logo hos Giffits

Oppdag det sømløse samspillet mellom kreativitet og service hos Giffits, som følger deg fra den første ideen til det utsøkte sluttproduktet:
-Innovativt logoverktøy: Utforsk en rekke designalternativer og visualiser bedriftens logo på sjokoladevariantene våre - enkelt, raskt og i sanntid.
Grafisk tjeneste: La deg inspirere av kreativiteten -Grafisk tjeneste: La deg inspirere av kreativiteten til designerne våre, som sammen med deg utvikler et skreddersydd design for din trykte sjokolade som gjenspeiler din merkevareidentitet på en perfekt måte.
-Prøveservice av førsteklasses kvalitet: Overbevis deg selv om den høye kvaliteten på sjokoladeproduktene våre ved å be om en prøve før du gjør ditt endelige valg.
Ekspresslevering -Pålitelig ekspresslevering: Stol på vår effektive logistikk for punktlig levering av din personlige sjokolade, skreddersydd til dine tidskritiske markedsføringskampanjer og arrangementer.
Ekspertrådgivning -Personlig ekspertrådgivning: Våre erfarne konsulenter står til rådighet med hjelp og råd for å svare på alle spørsmål du måtte ha, slik at reklamekampanjen din blir en suksess.
Giffits Med Giffits blir hver eneste sjokolade en søt ambassadør for bedriften din - kontakt oss og start din smaksreise mot den perfekte reklamesjokoladen.

Bestill sjokoladen med trykk nå

Uansett om du planlegger en uvanlig, innovativ eller klassisk reklamekampanje, vil sjokoladen med trykk ikke bare passe til din smak, men også støtte markedsføringsmålene dine. Ta kontakt med oss for å tilpasse bestillingen din og få varemerket ditt inn i kundenes bevissthet med hver eneste bit.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Sjokolade“