Service

Solbriller

Beregne
Solbriller
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Solbriller trykt med logo - solfylte utsikter for annonseringen din

00:00 / 00:00

Ingen annen accessory er så sterkt forbundet med ferie, sommer og sol som solbriller. Så hva kan være mer naturlig enn å få ansikter til å skinne med et par salgsfremmende solbriller? Hos Giffits har du et stort utvalg av billige briller å velge mellom, som du kan tilpasse med din logo, et slagord eller et frekt ordtak. Start her og få solbrillene dine trykt, i topp kvalitet, til messer og arrangementer, selv i store mengder.

Solbriller som reklamegave - garantert godt humør

Høres ikke dette kjent ut for deg? Ikke før er solbrillene på nesen før feriestemningen setter inn. Disse allsidige brillene er ikke bare et motetilbehør, men tjener også et praktisk formål. De beskytter øynene trygt mot skadelig UV-lys og gjør det mer behagelig å tilbringe tid i solen.

Hvis du bestiller solbriller som en salgsfremmende gave, vil du definitivt bli husket av kundene dine. For det første har solbriller en gjennomgående positiv konnotasjon som tilbehør og er populære blant store og små. På den annen side gir du bort et produkt med en konkret praktisk fordel.
I vår nettbutikk finner du solbriller i mange forskjellige design. Bare velg den rette for kampanjen din, la oss skrive den ut med logoen eller slagordet ditt og sørg for at målgruppen din alltid husker deg.

Hvordan kan jeg bruke solbriller som reklame på best mulig måte?

Solbriller med reklame er perfekte for arrangementer eller funksjoner som finner sted ved sjøen eller i fjellet. For eksempel er salgsfremmende solbriller ideelle for surfearrangementer eller arrangementer på stranden. Hotelleiere kan gi brillene til gjestene sine, eller merkevareprodusenter kan distribuere dem på en salgsfremmende stand. Solbriller med logo er også den ideelle give-awayen for fjellrestauranter, skihytter og andre serveringssteder samt arrangører i skisteder.

Selvfølgelig kan du også dele ut solbriller med trykk på messer. Hvis du er turoperatør, hotelloperatør eller leverandør av utflukter og arrangementer, er solbrillene også en praktisk og individuell salgsfremmende gave.

For hvilke selskaper er solbriller med merke egnet?

Solbriller er så populære at dette tilbehøret passer for ethvert selskap som bokstavelig talt vil få solen til å stige opp med sine kunder. Men selvfølgelig er det fordelaktig og reklameeffekten enda større hvis tilbudet ditt, produktet ditt eller merkevaren din har en direkte referanse til reklameartikkelen.
Salgsfremmende solbriller er nesten et must for turoperatører, turoperatører eller busselskaper så vel som flyselskaper. På samme måte kan ferieregioner, hotellselskaper eller campingplassoperatører annonsere perfekt med trykte solbriller. Hvis du selv er aktiv med selskapet ditt i en ferieregion, er solbriller tilpasset din reklame en god mulighet til å trekke oppmerksomhet til deg selv.

Lat logoen din bli trykt på solbriller - dine muligheter med Giffits

>

Vi trykker solbrillene dine ved hjelp av to velprøvde metoder. Logoen din trykkes på brillestengene på solbrillene. Dette gjør brillene til det perfekte reklamemediet på stranden, på messen eller i hverdagen.
Tampetrykk er en såkalt "indirekte trykkprosess". Stempelet, i dette tilfellet kalt en "pute", er laget av silikongummi og er spesielt elastisk. På denne måten kan selv buede former skrives ut veldig enkelt. For å gjøre dette lages først en sjablong med en folie og festes deretter på templet. Deretter påføres blekket med en pute. Etter at folien er fjernet, forblir logoen din på tempelet.

Hvis solbrillene dine er tampongtrykt, lages det også en sjablong. Dette sitter fast på templet. Etterpå beveger den såkalte "nalen" seg over sjablongen med blekk og presser blekket inn i den. Med skjermputeutskrift kan også fin grafikk realiseres.

Hvorfor skal jeg bestille solbriller som reklameartikler fra Giffits?

Når du har solbriller med trykk som reklamegaver hos Giffits, drar du nytte av et veldig stort utvalg av forskjellige briller. Disse solbrillene oppfyller ikke bare et salgsfremmende formål, men har også en stor praktisk fordel. Våre produkter har UV-filtre og den nødvendige glasskvaliteten for å effektivt beskytte dine kunders øyne med reklame solbriller!

Ikke bare får du reklameprodukter fra oss, men du kan også dra nytte av andre tjenester. For eksempel tilbyr vi deg en veldig enkel beregning som informerer deg transparent og med ett klikk om kostnadene for utskrift. Etter at du har lastet opp logoen din, kan du også bruke forhåndsvisningen av logoen vår og sjekke hvordan grafikken din vil se ut på tempelet.

Et annet pluss: Teamet vårt er personlig tilgjengelig for å svare på spørsmål du måtte ha om produktene og utskriften. På denne måten kan vi hjelpe deg med bestillingen din. Bare bruk vårt kontaktskjema for å sende inn din forespørsel.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Solbriller“