Service

Sommer

Sommer
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykking av reklameartikler til sommeren

Sommeren er den perfekte tiden for å sette merkevaren din i sentrum med reklameartikler med trykk, som solbriller, parasoller, badeballer og andre strandartikler. Hos Giffits finner du et stort utvalg av reklamegaver for de varmere månedene som vil glede kundene dine og samtidig fremheve merkevaren din på en effektiv måte.

Solbeskyttelsesgaver: effektiv UV-beskyttelse og synliggjøring av merkevaren?

Det store utvalget av reklamegaver med solbeskyttelse gir ikke bare beskyttelse mot skadelige UV-stråler, men fungerer også som effektiv reklame. Alt fra fasjonable solbriller i ulike design til nyttige solhatter, parasoller og solkremer kan tilpasses med bedriftens logo. Disse produktene er ideelle for bruk utendørs, på sommerarrangementer eller som en del av en feriepakke, og sørger alltid for kundenes sikkerhet samtidig som varemerket ditt er synlig.

Hvilke anledninger passer våre reklameartikler for sommeren til?

Våre sommerreklameartikler er nøye utvalgt for å maksimere moroa og engasjementet, og passer perfekt til stranddager, bedriftspiknik og sommerarrangementer. I tillegg til frisbees, badeballer og bomullshåndklær med trykk, tilbyr vi også pikniktepper og sett som effektivt viser frem logoen din. Disse reklameproduktene er ikke bare underholdende, men også effektive reklamemedier. De er ypperlige til å fremstille varemerket ditt som aktivt og dynamisk, skape positive relasjoner og etterlate varige minner hos målgruppen. I tillegg tilbyr vi en rekke spesialtilpassede alternativer for å sikre at hver enkelt reklamegave oppfyller dine spesifikke markedsføringsmål, noe som forsterker reklameverdien til hvert enkelt produkt.

Hvordan kan kjølebager og strandposer med trykk gjøre merkevaren din til et sommerlig høydepunkt?

Kjølevesker med trykk er en uunnværlig del av enhver sommerreklamestrategi, da de kombinerer det praktiske med effektiv reklame. De er ideelle for piknik, strandbesøk eller firmaarrangementer, og holder mat og drikke kjølig samtidig som de viser frem bedriftens logo. Holdbarheten til disse reklameartiklene garanterer langsiktig synlighet for varemerket ditt. I tillegg gir strandposene, som også kan trykkes med logoen din, ekstra plass til reklamebudskap. De er ikke bare nyttige på stranden, men også et stilig tilbehør som setter merkevaren din i fokus.

Kundetilpassede reklameartikler hos Giffits: kvalitet, personalisering og merkevarekommunikasjon

Hos Giffits er vår høyeste prioritet å sørge for at dine reklameartikler oppfyller akkurat dine krav. Vi tilbyr ikke bare reklameartikler av høy kvalitet, men også et bredt utvalg av personaliseringsmuligheter. Dette inkluderer et stort utvalg av farger og muligheten til å trykke bedriftens logo nøyaktig og effektivt på produktene. I tillegg tilbyr vi ulike materialer og design for å sikre at hvert produkt passer perfekt til merkevaren din og kommuniserer reklamebudskapet ditt på best mulig måte.

Tilpassede sommerreklameartikler med logo: kreativt design hos Giffits

Vi tilbyr en rekke gratistjenester for å sikre at sommerens reklameartikler passer perfekt til dine ideer. Se hvordan det å trykke firmalogoen din på en rekke sommerartikler virkelig kan øke effekten.Logoverktøy: Se selv hvordan logoen din kommer til uttrykk på våre sommerartikler. Vi tilbyr innsyn før du kjøper.
Gratis designtjeneste Gratis designtjeneste: Benytt deg av vårt tilbud om å lage et første gratis design for sommerens reklameartikler. Prøvetjeneste: Be om en prøve og test ulike farger og design for trykking på dine giveaways.
Ekspresslevering Ekspresslevering: Gi oss beskjed om ønsket leveringsdato, så leverer vi raskt.
Ekspertrådgivning Ekspertrådgivning: Våre spesialister på reklameartikler står klare til å svare på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt oss på 040 2788 201-0.

Bestill dine trykte reklameartikler til sommeren

Utforsk vårt brede utvalg av reklameartikler til sommeren og opplev selv vår utmerkede kundeservice. Fordyp deg i en verden av kreative muligheter for å vise frem merkevaren din på best mulig måte i den solfylte årstiden. Benytt anledningen til å gjøre et varig inntrykk på kundene dine og oppdag produkter som ikke bare er nyttige, men også ambassadører for merkevaren din. Med Giffits ved din side blir neste sommer garantert en suksess.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.