Service
Spesialdesignede-reklameartikler

Har du noen gang tenkt på å utforme f.eks. maskoten deres eller et produkt i form av en reklameartikkel? Dra nytte av det enorme kreative spillerommet vi kan tilby deg når det gjelder form, materiale, farge og funksjonalitet.

Våre in-house produktdesignere står til din disposisjon. Gi oss dine spesifikasjoner, og vi vil utvikle individuelle løsningsforslag for deg. Dine kunder og forretningspartnere vil registrere denne unike kampanjen med særskilt oppmerksomhet. Styrk omdømmet ditt for alltid med skreddersydde reklameartikler.

Vårt tverrfaglige team av produktdesignere, reklameeksperter og innkjøpere utvikler gjerne skreddersydde reklameartikler etter ditt ønske.

  • Har du allerede konkrete forestillinger om dine reklameartikler?
  • Eller ønsker du å utvikle konseptet i fellesskap med oss?
  • Hvordan ser tidsrammen din ut?
  • Hvor mange eksemplarer trenger du?
  • Hva er budsjettrammen din?

Disse spørsmålene og de neste skrittene diskuterer vi med deg personlig. La deg overraske av de mange ulike mulighetene for bearbeiding av dine individuelle reklameartikler, og nesten alltid til attraktive priser.

Veien til unike reklameartikler

Er du i idé-fasen, kan vi være med helt fra begynnelsen. Etter en briefing eller samtale utvikler vi et individuelt tilpasset reklameartikkelkonsept, som vi gjerne vil få presentere for deg. Har du veldig spesifikke ideer, forsøker vi å implementere dem teknisk i hver detalj. Du får virkelighetsnære designtegninger og en 3D-visualisering som gir deg et realistisk inntrykk av reklameartikkelen din. På den måten får du vite med sikkerhet hvordan de anvendte materialene og de utvalgte fargene vil se ut. Etter at du har fått denne informasjonen, utformer vi et originalt mønster av reklameartikkelen din. Så snart du også gir tilgang til dette 1:1-mønsteret, starter vi produksjonen.

Forløp
Hvilke ideer svirrer rundt i hodet ditt? Ring oss på:

Hotline 800 248 40

E-post: post@giffits.no

Forespørsel spesialbearbeidelse

Den individuelle serieproduksjon av USB-minnepenner CUSTOM følger også et enkelt mønster.