Service

Uvanlig og original

Beregne
Uvanlig og original
Tema
Farger
Materiale
Smak
Størrelser
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Fancy reklamegaver med logotrykk

Alle kan "gjøre" klassiske reklamegaver. Uvanlige reklamegaver er det som gjør varig inntrykk. Enten det dreier seg om reklameartikler, giveaways eller spesialtilpassede gaver med en uvanlig reklameeffekt - ved å overraske målgruppene dine kan du nå dem ekstra godt. Du vekker oppmerksomhet og øker bevisstheten om bedriften din. Du kan også oppdage nye kundegrupper for deg selv. På messer, kurs, produktpresentasjoner og andre lovende forretningsarrangementer vil du alltid få positiv oppmerksomhet med uvanlige reklamegaver. Skill deg ut fra konkurrentene. Med originale reklameartikler kan du score poeng hos kunder og alle som ønsker å bli det, samt hos forretningspartnere og ansatte.

"Overraskende" liten bruk - stor effekt

Klassiske penner, kalendere, skriveblokker og kortspill er gode ideer. Men hvorfor ikke? Men hvis du alltid vil være "bare" hyggelig, vil du sannsynligvis bare oppnå gjennomsnittlig suksess i det lange løp. Sats heller på uvanlige reklamegaver i kreativ design eller originale høydepunkter med spesielle funksjoner. Det er slike ting du kan inspirere med. Vis hvor mye kundene dine er verdt for deg. Signaliser at du bryr deg om målgruppene dine. At det er viktig for deg å tiltrekke deg deres oppmerksomhet, imponere, inspirere og begeistre dem. For godt utformede overraskelseseffekter forbløffer alle. Virkelig alle. Alle.

Kreative reklamegaver forblir i
det beste minnet

i lang tid fremover

I tider med klimaendringer kan du score to ganger. Gjør kundene dine glade med bærekraftige reklamegaver. På denne måten kan du signalisere at du - og bedriften din - verdsetter og implementerer den "grønne ideen". Et aspekt som garantert vil vekke gjenklang hos motparten din. Stilige luftglidere laget av ekstra lette materialer som barn og voksne kan bruke til å være aktive utendørs, eller frøballer i en stoffpose som du kan bruke til å gjøre naturen "enda grønnere" - du har bokstavelig talt 1001 muligheter til å gi bærekraftige reklamegaver med et ekstravagant preg. Omsorgspakker laget av økologisk produserte materialer eller kunderammer laget av resirkulert papp blir også alltid godt mottatt. Og de får hjertene til ekte "naturgutter og -jenter" til å slå raskere.

Neste messe kommer garantert

Messer og lignende arrangementer er en perfekt anledning til å knytte nye kontakter eller styrke eksisterende kontakter. Med små, ekstravagante gaver er det enkelt å tiltrekke seg oppmerksomheten til de besøkende og få i gang en samtale med dem. Originale reklamegaver til kontoret er perfekte for disse små "fristelsene". Skal vi vedde på at du skaper en "bølge av entusiasme" på messestanden din?

Printing av uvanlige reklamegaver med logo

Å gi glede og uttrykke takknemlighet - det er grunnprinsippet når man gir gaver. Reklamekondomer kan virke ganske morsomme ved første øyekast. Det er imidlertid ikke størrelsen som teller, men budskapet du formidler til mottakeren: Med påtrykk som "Ta meg med deg" eller "Gi meg mer kjærlighet" gjør du det klart at du ønsker å bli husket på lang sikt. Samtidig viser du gavemottakeren hvor mye du bryr deg om hvordan vedkommende har det. Mennesker med en viss sans for humor vil bli spesielt imponert over uvanlige reklamegaver av den "glitrende" typen. Ikke minst fordi de viser mot og selvsikkerhet. Det er nettopp disse aspektene som er så viktige i så mange bransjer. Vis "i det små" at du er beredt til å gi "store ting". Budskapet vil nå frem. Opplev det selv.

Eksepsjonelle reklameideer - alltid en strålende idé

Tilpassede krus, lightere med spesielle lyseffekter eller kulepenner med magisk blekk gir gode effekter. Og siden det alltid er viktig med et personlig preg, finnes det utallige muligheter for å få uvanlige reklamegaver trykt med logo. På denne måten kan du gi den designsterke eller ekstravagante reklameideen din en helt spesiell karakter. Uansett om det er logo eller slagord: Med uvanlige reklamegaver kan du formidle dine individuelle budskap og sette fokus på produktet, tjenesten eller ytelsesporteføljen din i en fei. Hvis du ønsker å få trykt uvanlige reklameartikler nå, står døren åpen for deg - inn i hjertene til dine potensielle kunder. Markedsføringsverdenen har utviklet seg betydelig i årenes løp. ingen trenger "vanlig" eller "klassisk" lenger. I dag handler alt om klasse. Verdien. Det unike ved reklamegaven din. Tradisjonelle reklamegaver uten særpreg og sjarm kommer neppe til å lokke folk ut av stolen i dag. Snarere tvert imot. De henvender seg til noe mer interessant.

Det er nøkkelen Det er nettopp det som er nøkkelen: Selv små ting kan ha stor effekt på folk. Når du først har fanget oppmerksomheten til potensielle kunder med en kul reklameidé tilpasset logoen din, er halve jobben gjort. Med reklamegaver som briljerer med et unikt design eller har en funksjonalitet utenom det vanlige, vil du og bedriften din forbli "forankret" i de potensielle kundenes bevissthet i lang tid fremover. Alt handler om miksen: Et snev av ekstravaganse kombinert med originalitet og et personlig budskap - det er den "hemmelige formelen" for alle som ønsker å lykkes enda bedre med sin virksomhet.

Få trykt uvanlige reklamegaver nå

Pass inn i bedriftens identitet og finn de beste ideene til ekstravagante reklamegaver hos Giffits. Vær som det lille frøet som dukker opp igjen og igjen over tid med praktfulle blomster som får betrakterens øyne til å lyse opp permanent. Omtrent slik blir effekten når du får trykt uvanlige reklamegaver direkte hos oss. Du må bare oppleve det selv...! Ta en titt i nettbutikken vår nå, eller ta en telefon. Våre reklameprodukteksperter ser frem til at du ringer. Sammen kombinerer vi originalitet med verdi og service - det er bare å ta kontakt.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.