Service

Vinter

Beregne
Vinter
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykke reklameartikler til vinteren

Når dagene blir kortere og temperaturen synker, er det på tide å tilpasse reklamestrategien til årstiden. I vår spesialsammensatte kategori for vinterreklameartikler finner du alt du trenger for å vise frem varemerket ditt på en effektiv måte i den kalde årstiden. Fra koselige fleecetepper og stilige luer til praktiske termokrus - hvert produkt tilbyr den perfekte kombinasjonen av nytteverdi og synlighet. Enten du ønsker å vise takknemlighet overfor dine ansatte, styrke kunderelasjonene dine eller gjøre et varig inntrykk på arrangementer, er våre vinterreklamegaver designet for å gjøre varemerket ditt til en kilde til varme og komfort. Gå på oppdagelsesferd i vårt store utvalg av vinterreklamegaver nå, for eksempel hånd- og veskevarmere. La deg inspirere til hvordan du kan bruke den kalde årstiden til å presentere varemerket ditt på en unik måte!

Hvilke reklameartikler for vinteren tilbyr vi?

I den kalde årstiden tilbyr vi et utvalg av reklameartikler som ikke bare er praktiske følgesvenner i kulden, men også effektive ambassadører for merkevaren din. Luer er ikke bare et stilig tilbehør som holder hodet varmt, men gir også en fremtredende overflate der logoen din er synlig for publikum. Hansker, enten de er strikkede eller med berøringsskjerm, beskytter kundenes hender mot kulde og gjør at de bokstavelig talt har merkevaren din i hendene. Termokrus og isolerte krus er uunnværlige følgesvenner til morgenkaffen eller teen og holder drikken varm samtidig som bedriftens logo er godt synlig. Skjerf beskytter ikke bare mot kulde, men er også en elegant måte å representere bedriften din på. Hånd- og lommevarmere er små, men effektive gaver som gir umiddelbar varme og sprer budskapet ditt. Fleecetepper er ideelle for kosestunder hjemme eller på kontoret og setter bedriften din i fokus. Isskraperen er en annen uunnværlig reklameartikkel om vinteren. Disse praktiske hjelpemidlene gjør det enklere å fjerne is og snø fra kjøretøyet og gir en utmerket overflate for varemerket ditt. Alle disse reklamegavene kombinerer funksjonalitet med effektiv reklameeffekt og sørger for at varemerket ditt vekker varme tanker selv på kalde dager.

Hvem passer reklameartikler med vintertrykk for?

Reklameartikler med vintertrykk er et allsidig verktøy for merkevarelojalitet og kundepleie som passer for mange ulike målgrupper. Bedrifter som setter pris på sine ansatte og kunder, vil finne reklamegaver som luer, hansker, termokrus og isskraper med trykk som ideelle gaver for å uttrykke takknemlighet og samtidig øke merkevareeksponeringen. Isskraperen, et uunnværlig vinterredskap, er en praktisk og synlig reklameplass. For utdanningsinstitusjoner og ideelle organisasjoner er skjerf og fleecetepper perfekte måter å fremme en følelse av fellesskap og tilhørighet på, samtidig som de representerer varemerket. Frilufts- og sportsbutikker kan bruke veske- og håndvarmere og isolerte krus for å styrke kundelojaliteten ved å tilby praktiske og nyttige produkter til vinteraktiviteter. Arrangører av vinterarrangementer og -markeder kan skape unike og varige minner med slike reklameartikler, for eksempel nyttige isskraper. I det hele tatt er vinterartikler med trykk en flott mulighet til å nå ut til og imponere et bredt spekter av målgrupper ved å kombinere praktisk nytteverdi med effektiv merkevareeksponering.

Vinterartikler - raskt og enkelt med Giffits

Gled deg til enkel og effektiv bestilling av vinterreklameprodukter med vår omfattende servicepakke, som garanterer deg en sømløs prosess fra den første ideen til trykking av reklamegaven din:
Logoverktøy: Eksperimenter med ulike design og se hvordan logoen din ser ut på produkter som caps, skjerf eller termokrus. Plasser firmalogoen virtuelt for å få et førsteinntrykk før du trykker.
Gratis grafikktjeneste Gratis grafikktjeneste: Dra nytte av ekspertisen til designerne våre, som kan lage et skreddersydd konsept for dine vinterreklameartikler som fleecetepper eller hansker.
Gratis prøvetrykk Prøveservice: Se den høye kvaliteten på våre vinterartikler med egne øyne før du bestiller.
Ekspresslevering Ekspresslevering: Vi sørger for at du får dine personlige vinterartikler til rett tid, perfekt koordinert med dine markedsføringskampanjer og sesongbaserte arrangementer.
Personlig rådgivning Personlig rådgivning: Våre dyktige rådgivere står klare til å svare på spørsmål og hjelpe deg med å gjøre vinterkampanjen din til en suksess.

Start nå: Få trykt dine vinterreklameartikler!

Ta neste steg og gjør ideene dine til konkrete reklamemedier. Bestill vinterartikler med trykk nå og gjør bedriften din til en minneverdig profil. Med vår ekspertise og en rekke ulike trykketeknikker er vi klare til å realisere dine visjoner med høyeste kvalitet. Enten det er til vinterarrangementer, firmafester eller som en varmende gave til kunder og ansatte, ligger de tilpassede reklameartiklene dine klare til å spre budskapet ditt på en effektiv måte. Kontakt oss i dag for å starte bestillingen og gi merkevaren din liv med våre reklameartikler med vintertrykk av høy kvalitet.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.