Service

Drikkeflasker

Beregne
Drikkeflasker
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Utfylling
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris
Kundevurderingen i denne kategorien.
 • Kunde fra Börslingen

  Produktet er ikke det samme som flaskene som ble levert på forhånd i desember! Lokket er glassert, flaskehalsen er blank.

  Kunde fra Börslingen

  Tusen takk for rask levering.

 • Kunde fra Börslingen

  Veldig god kvalitet!

  Kunde fra Börslingen

  alt i orden

Få drikkeflasker trykt med logoen din - merkevaren din i fokus for hver slurk

Bare hell i en drink, skru den ned og slukk tørsten senere: Vi, du, kundene dine og alle mennesker generelt trenger å drikke rikelig - voksne anbefaler vanligvis minst to liter klar væske om dagen. Men det er ikke så lett, spesielt i kombinasjon med en hektisk hverdag eller når man glemmer å drikke på grunn av stress og oppgaver som skal utføres. Hvorfor er drikkeflasker med logoer et så godt reklamemedium? Hvordan kan drikkeflasker trykkes som reklamegaver? Hvilke målgrupper er spesielt glad i drikkeflasker med reklame, og hvilke fordeler har de? Vi skal fortelle deg det!

Hvorfor er drikkeflasker med trykk en så populær reklamegave?

Blant reklameartikler inntar ikke drikkeflasker en av topplasseringene uten grunn i det hele tatt. De er veldig nyttige i hverdagen og ikke bare for sport eller utendørsopplevelser - selv om de er uunnværlige spesielt for disse. Selv på veien, på jobben og for mindre ærend er en spesialfylt drikkeflaske med en drikk etter kundenes valg mer populær enn en ofte stor, klumpete og kanskje ikke engang forseglbar flaske fra handelen. I tillegg er kundene dine ikke lenger avhengige av nærmeste butikk i tilfelle de helt har glemt tørsteslukkeren.
Det er da praktisk hvis du som selskap får en sterk reklametilstedeværelse med hver slurk fra drikkeflasken med logo - hos kunden din så vel som hans medmennesker, som selvfølgelig også legger merke til den trykte drikkeflasken. Drikkeflasken skaper automatisk positive merkevareassosiasjoner som en pålitelig og tørsteslukkende hverdagskompanjong som sikrer tilstrekkelig tilførsel av væske gjennom dagen og samtidig, takket være forsegling, enkel håndtering og robust materiale, til og med kan overleve spennende eventyr eller vanlige treningsøkter.
For ikke å glemme: Utskrift på drikkeflasker er så praktisk fordi flaskene i seg selv tilbyr en stor reklameplass. Det er god plass til spektakulære logoer, slagord som fester seg i tankene og merkevarebokstaver. Takket være vårt mangfoldige utvalg finner du garantert drikkeflasker for utskrift som passer ditt merke og dets målgruppe.

Vil du ha drikkeflasker som reklamegave? Oversikt over fordelene dine hos GIFFITS

Vil du ha drikkeflasker som reklamegave?

1. Sortiment: Vi fører reklameflasker i forskjellige farger, størrelser og design. Dette betyr at du forblir fleksibel, selv om du vil bytte ut den trykte drikkeflasken med en annen modell oftere.
2. Logoverktøy: Få en oversikt over hvordan grafikken, logoen eller bokstavene vil se ut på drikkeflasken på forhånd med vårt logoverktøy.
3. Gratis grafikktjeneste: Vi viser deg gjerne et mulig design for din individuelle merkevare drikkeflaske som reklameartikkel gratis.
4. Når det må gå fort: Du kan stole på og se frem til vår ekspresservice. Dette er ideelt hvis du trenger reklameartiklene raskt, for eksempel på grunn av et PoS-arrangement eller en kommende messe.
5. Personlig og individuell rådgivning: Våre trykk- og reklameeksperter tar seg gjerne tid til deg. Du kan nå oss via e-post eller for eksempel ved å ringe vår hotline på 040 2788 201-0, hvor vi gjerne vil gi deg spesifikke råd om ditt prosjekt og passende drikkeflaskemodeller for det.

Hvordan kan drikkeflasker trykkes som reklameartikler?

Høyt innovative og velprøvde prosesser som på en smart måte viser frem merkevarens utstråling. Vi bruker forskjellige prosesser for trykte reklamegaver og drikkeflasker.
Ved hjelp av silketrykk kan du få drikkeflasken trykt i en 360-graders prosess, ettersom selve flasken sakte roteres under utskrift. Dette gjør automatisk merkede drikkeflasker for selskaper til et slående reklamemedium, som også dyktig formidler et større eller lengre budskap. Prosessen er også veldig godt egnet for lyse motiver på mørk bakgrunn.
Putetrykk regnes som en kostnadseffektiv prosess, men på grunn av det tidligere produserte silikonstempelet er ikke allsidig utskrift mulig. Derfor anses putetrykk som et godt alternativ for mindre logoer og motiver eller de som du vil bli implementert på et vertikalt plan for drikkeflasker, som alltid også er buede.

Gode argumenter for trykte drikkeflasker: Kundene dine vil sette pris på det!

Vil du ha drikkeflasker med trykk og gi dem til kundene dine som reklamegaver og/eller giveaways? De vil bli glade, fordi drikkeflasker med reklame ikke bare er et skikkelig blikkfang, men også en praktisk og bærekraftig allrounder. Fordelene med drikkeflasker med logo er innlysende:
- strålende trykte produkter gir et spennende element til salgsfremmende drikkeflasker
- Drikkeflasker er praktiske og alltid nødvendige, spesielt hvis målgruppen din er interessert i utendørsopplevelser og sport
- trykte drikkeflasker har en bærekraftig komponent, ettersom de ikke kastes, men bare fylles på nytt og gjenbrukes
- siden vi alle trenger å drikke, og forseglbare, robuste drikkeflasker er ekstremt praktiske for dette formålet, vil du på ingen måte bare nå sportsentusiaster
med denne trykte salgsfremmende varen - et variert utseende og forskjellige modeller gir deg mye frihet i designet
Hos GIFFITS kan du nå få drikkeflasker trykt - og se frem til en allsidig reklameartikkel som vil følge dine kunder og potensielle kunder i lang tid og generere regelmessige visuelle kontakter med merkevaren og reklamebudskapet ditt. Prøv det med en gang!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.