Service

Glassflasker

Beregne
Glassflasker
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Tips: Skrive ut en logo på glassflasker

Forestill deg at bedriftens logo skinner på en elegant glassflaske - et reklameprodukt som ikke bare ser stilig ut, men som også forteller en historie om bærekraft og kvalitet. Glassflasker med logo er mer enn bare en trend på markedet for reklameartikler - de er et statement. I en verden der forbrukerne i stadig større grad prioriterer miljø og helse, er drikkeflasker i glass en perfekt symbiose av funksjonalitet og ansvarlig markedsføring. Så hvorfor er vannflasker i glass den ideelle reklamegaven for bedriften din, og hvordan kan de løfte merkevaren din til et nytt nivå? La oss dykke ned i en verden der merkevaren din skinner for hver slurk, og budskapet ditt forsterkes gjennom bærekraftige tiltak.

Hvorfor er glassflasker det ideelle valget av reklameprodukt for din bedrift?

Glassflasker med påtrykk som reklameartikler har en rekke fordeler som er viktige både økologisk og markedsføringsmessig. De er et bevis på bærekraft og miljøbevissthet, siden de kan gjenbrukes og har lang levetid, i motsetning til engangsflasker av plast. Disse egenskapene gjør borsilikatglassflasker ikke bare til en praktisk, men også til en miljøvennlig reklamegave. De er også en utmerket plattform for merkevarebygging. Den store, glatte overflaten egner seg ypperlig til å trykke logoer, slagord og individuelle design i ulike farger, noe som er minneverdig og øker merkevarebevisstheten. I tillegg er de helsemessig trygge siden de ikke avgir skadelige kjemikalier til drikken, noe som gjør dem spesielt populære blant helsebevisste kunder. Allsidigheten ved drikkeflasker med lokk som kan trykkes, både når det gjelder bruk og design, gjør det mulig for bedrifter å appellere til et bredt spekter av målgrupper og kommunisere merkevarebudskapet på en elegant og effektiv måte.

Hvor allsidige er glassflasker med trykk som reklameartikler?

Glassflasker med trykk, f.eks. ved hjelp av silketrykk, kan brukes til mye mer enn bare drikke. De er perfekte følgesvenner i hverdagen, enten det er på kontoret, til sport eller på reise. Den robuste og stilige designen i borosilikatglass gjør dem ideelle til messer, firmaarrangementer eller som en del av velkomstpakken til nyansatte. De kan også integreres i helse- og velværekampanjer ved å bruke dem som drikkeflasker for vann eller sunn juice. At de kan tilpasses, gjør dem også til et attraktivt element i sesongbaserte markedsføringskampanjer, for eksempel som en del av et sommertreningssett. I tillegg gir trykk på glassflasker muligheter for kreative reklamekampanjer i detaljhandelen eller cateringbransjen ved å bruke dem som eksklusive beholdere for drikkevarer i begrenset opplag eller som en del av et gavesett med tema. Kort sagt, trykk på glassflasker er ikke bare praktisk og miljøvennlig, men også et allsidig verktøy i moderne markedsføring av reklameprodukter.

Din vei til den perfekte reklameartikkelen med Giffits

Hos Giffits fokuserer vi på å gjøre bestillingsprosessen for bærekraftige og stilige reklameartikler som for eksempel glassflasker med logo så enkel og effektiv som mulig. Vårt omfattende utvalg av tjenester følger deg fra den første ideen til realiseringen av det skreddersydde reklameproduktet ditt, enten det er med et elegant trykk eller en eksklusiv gravering.

Logo tool: Logo tool Logoverktøy: Se hvordan logoen din ser ut på våre glassflasker. Med vårt interaktive verktøy kan du teste ulike design og virtuelt plassere logoen din på flaskene.
Gratis grafikkservice Gratis grafikktjeneste: La kreativiteten til våre designeksperter lede deg. Vi utvikler skreddersydde design for deg som fremhever glassflaskenes eleganse og funksjonalitet, og som fremhever logoen din på en perfekt måte.
Gratis prøvetjeneste Prøvetjeneste: Overbevis deg selv om kvaliteten og det stilige utseendet på glassflaskene våre. Be om en prøve før du legger inn den endelige bestillingen for å sjekke kvaliteten på logoen, enten den er trykt eller gravert.
Ekspresslevering Ekspresslevering: Stol på vår raske og pålitelige levering. Dine tilpassede glassflasker med logotrykk eller gravering vil nå deg i tide til dine markedsføringskampanjer og arrangementer.
Personlig rådgivning: Våre eksperter står klare til å hjelpe deg Personlig rådgivning: Våre eksperter står til rådighet for å svare på alle dine spørsmål om design og valg av de ideelle glassflaskene for dine reklameformål.
Giffits Med Giffits får du en smidig bestillingsprosess og tryggheten ved profesjonell support, enten du velger å trykke eller gravere glassflasken eller en annen reklameartikkel.

Er du klar til å trykke din nye reklameartikkel?

Er du i ferd med å velge glassflasker med lokk som skal trykkes, eller ønsker du ytterligere råd? Ikke nøl med å kontakte oss. Enten du bruker vårt forespørselsskjema eller ringer oss direkte på 040 2788 201-0 - vi er her for deg. Våre erfarne eksperter vil veilede deg hele veien for å sikre at det valgte reklameproduktet ikke bare oppfyller dine krav, men også representerer varemerket ditt på en bærekraftig og elegant måte. Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape den ideelle glassflasken for din bedrift.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Glassflasker“