Service

Isskraper

Beregne
Isskraper
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd om reklameprodukter: Trykk logoen din på en isskrape

00:00 / 00:00

Det kan være en utfordring å velge riktig reklamegave. Den skal være praktisk, holdbar og fremfor alt effektiv når det gjelder å spre merkevarebudskapet ditt. Det er her isskraper med trykk kommer inn i bildet - en reklamemetode som er like nyttig som den er effektiv, og som etterlater et varig inntrykk.

Hvem kan dra nytte av en isskrape med logo som reklamegave?

Isskraper som reklamegave er mye mer enn et enkelt verktøy for vinterføre bileiere. Det er en universell reklameartikkel som passer til mange bransjer og målgrupper. Bilforhandlere og bilverksteder kan tilby dem til sine kunder som et lite ekstra når de kjøper en bil eller en tjeneste, for å øke kundetilfredsheten og samtidig styrke sin egen merkevarebygging.

Men de er også et nyttig alternativ for kontorer. De ansatte blir glade for å få en praktisk gave som de kan bruke hver dag. Samtidig vil logoen din være synlig hver gang isskrapen brukes, noe som øker synligheten og gjenkjennelsen av merkevaren din. I tillegg er isskraperen en perfekt giveaway på arrangementer og messer. De er lette og kompakte og enkle å dele ut, samtidig som de fyller en viktig funksjon - spesielt i de kalde månedene.

Hvorfor er isskraper med trykk så effektive?

Isskraper med reklametrykk er en effektiv giveaway av flere grunner. For det første er de et praktisk verktøy som alle bileiere trenger. Spesielt i områder med strenge vintre er en isskrape uunnværlig og brukes derfor regelmessig. Hver gang en kunde bruker den trykte isskraperen, vil de bli minnet om bedriften din.
For det andre er det en billig og effektiv måte å markedsføre varemerket ditt på. Ved å sette logoen din på isskrapen skaper du konstant synlighet og tilstedeværelse for varemerket ditt. Og siden det er en praktisk gave, vil den bli brukt og sett ofte - noe som øker sannsynligheten for at bedriften din blir husket.

Hvilke egenskaper bør du se etter når du skal velge isskrape?

Når du skal velge en isskrape til din bedrift, bør du ta hensyn til flere faktorer. Kvalitet er først og fremst viktig. Våre isskraper er laget av robuste materialer som holder lenge, selv under tøffe forhold. De er tilgjengelige i mange farger, så du finner helt sikkert et alternativ som passer til merkevaren din.
Hos oss har du muligheten til å få logoen din trykt på isskraperen på flere forskjellige måter. Uansett hvilket trykkalternativ du velger, kan du være sikker på at logoen din blir godt synlig og tiltalende.

Hvordan bestille en isskrape med logo?

Hos oss er det enkelt å bestille isskrape med logo. Du kan sende oss logoen eller ønsket tekst, så ordner vi resten. Vi tilbyr en gratis grafikktjeneste for å sikre at designet ditt ser ut akkurat slik du ønsker. I tillegg har du mulighet til å bestille en vareprøve før du legger inn en større bestilling

Hvorfor bør du velge vår butikk?

Vi forstår at alle bedrifter er unike og har individuelle behov. Derfor tilbyr vi en skreddersydd tjeneste for å sikre at du får akkurat det produktet du ønsker. Enten du har en bestemt logo, tekst eller farge i tankene, samarbeider vi med deg for å realisere visjonen din.

I tillegg til vår førsteklasses kundeservice og vårt utvalg av kvalitetsprodukter tilbyr vi også en rekke verktøy for å gjøre bestillingsprosessen så enkel som mulig. Bilbudsjettkalkulatoren vår, verktøyet for forhåndsvisning av logoer og muligheten til å bestille vareprøver er bare noen av funksjonene vi tilbyr for å gi deg den beste handleopplevelsen.
Isskraper med trykk er mer enn bare en reklameartikkel - det er en mulighet til å styrke merkevaren din, skape kontakt med kundene dine og sette bedriften din i fokus. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å ta markedsføringen din til et nytt nivå.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Isskraper“