Service

Refleksvester

Beregne
Refleksvester
Tema
Farger
Materiale
Størrelser
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Råd: Trykk på vester med høy synlighet med logo

00:00 / 00:00

Leter du etter en trykt reklamegave med dobbel reklameeffekt? Utenom klassiske reklameartikler som penner eller krus? Hva med en vest med høy synlighet trykt med logoen din? Disse praktiske små hjelperne er perfekte reklamegaver med spesiell merverdi. De kombinerer sikkerhet med reklameeffektivitet. Når alt kommer til alt, sørger trykte vester med høy synlighet ikke bare for større sikkerhet og synlighet i veitrafikken. Takket være det store trykkområdet vil kundene dine assosiere reklameartikkelen med bedriften din ved første øyekast. Som bedrift kan du nå også gjøre det klart at sikkerheten til kundene dine er viktig for deg. Veldig praktisk: Siden 1. juli 2014 har det vært påbudt med refleksvest i alle biler. Så du kan være sikker på at din trykte reklamegave ikke havner i en skuff, men direkte der den trengs. Nemlig nøyaktig der reklamen, budskapet eller logoen din finner en spesiell oppmerksomhetsfangende scene. Du sprer ikke bare navnet på selskapet ditt og gjør merkevaren visuelt kjent. Samtidig viser du at selskapet ditt først og fremst bryr seg om sikkerheten til kundene dine. Tips: Trykk ikke bare logoen din på sikkerhetsvesten, men også alle viktige nødnumre eller navnet på brukeren. På denne måten blir en enkel reklameartikkel med riktig trykk raskt en personlig gave. Hos Giffits kan du få sikkerhetsvester med reflekser selv i små mengder, trykt eller nøytralt. Selvfølgelig i henhold til DIN EN 471 eller DIN EN ISO 20 471.
Ta en titt på vårt utvalg nå og velg din favoritt. Vi sier: få sikkerhetsvestene dine trykt og sørg for å skille deg ut.

Hvorfor er sikkerhetsvester med trykk ideelle reklameartikler?

Hvorfor ikke gi bort litt sikkerhet til en forandring? Ikke bare bilforhandlere, forsikringsselskaper, klubber eller skoler har for lengst anerkjent den spesielle verdien av vester med høy synlighet. Bilprodusenter, for eksempel, liker å inkludere de praktiske signalvestene med hvert nye kjøretøy. I Tyskland er bilførere forpliktet til å forsyne alle passasjerer i kjøretøyet med en refleksvest i nødstilfeller. Men også håndverkere, politifolk eller brannmenn beskytter seg mot å bli oversett i mørket med dette selvlysende arbeidstøyet. De fargerike vestene øker ikke bare sikkerheten, men styrker også bedriftens identitet. Førsteklassinger trenger også økt synlighet på vei hjem fra skolen. En klar sak for vester med høy synlighet trykt med logo. Disse lyse små hjelperne med trykk trekkes ganske enkelt over en jakke eller arbeidsklær, og takket være reflekser tiltrekker de mye mer oppmerksomhet. Selvfølgelig kan du få disse praktiske reklameartiklene på Giffits i forskjellige størrelser for voksne og barn.

Vest med høy synlighet trykt med logoen din er også populære gaver på messer. Et lite tips: Hvorfor ikke gi bort de trykte reklameartiklene praktisk pakket i en polybag eller et trykt etui? Dobbel reklameeffekt med dobbel reklameplass. Slå to fluer i en smekk og sørg for høy reklameeffektivitet i tillegg til sikkerhet. Er du fortsatt usikker på hvilken variant som passer din bedrift best? Ta kontakt med oss. Selvfølgelig vil vi sende deg forskjellige prøver av vestene med høy synlighet på forespørsel. På denne måten kan du sjekke materialet og fargene i originalen og teste størrelsene på vesten med høy synlighet.

Riktig design for enhver bedrift!

Hvorfor ikke skille seg ut med sikkerhet for en forandring! I vårt sortiment finner du et bredt utvalg av vester med høy synlighet: enten i et sett med ryggsekk, i forskjellige størrelser for barn, voksne eller kjæledyr. I sportsversjon for syklister eller med fleecefôr for mer synlighet selv under ugunstige værforhold. Tenk på morgenpendlingen til skole- eller barnehagebarn så vel som joggerens kveldstur. Motorsyklister vil også være fornøyd med signaleffekten. Sikkerhetsvestene har et stort trykkområde på baksiden og det ekstra alternativet for utskrift på brystet. Selvfølgelig er trykket tilgjengelig i forskjellige refleksfarger. Få vester med høy synlighet trykt med logo og bring ikke bare lys inn i mørket, men også mer sikkerhet inn i livene til kundene dine. Er ikke refleksvester generelt det rette for deg? Så hva med en signaltrekant å kaste på. Liten, hendig og tilgjengelig i forskjellige design hos Giffits. Vi er sikre: takket være den store målgruppen er vester med høy synlighet trykt med logo ganske enkelt alltid det perfekte valget for din bedrift. Vi gir deg gjerne et tilbud eller hjelper deg med ditt valg. Ring oss med en gang.

Spesialdesign: Vester med høyt synlighetstrykk

Spesialdesign

Vil du ha en individuelt trykt reklameartikkel som passer perfekt til deg og din bedrift? Laget helt etter dine ønsker og ideer? Hva med en signalvest i en spesiell farge, lengde eller form? Med et trykk som er skreddersydd for din bedrift? Ring oss nå og fortell oss om ideen din. Sammen med våre reklameproduktspesialister vil vi gjøre dine ønsker eller din vest til virkelighet. Vi er glade for enhver idé, uansett hvor gal, og vi vil trylle frem et originalt trykt unikt stykke i henhold til dine ønsker. Send oss en forespørsel nå. Vi gleder oss allerede til den nye utfordringen!

Hvilket reklametrykk passer deg?

Den som strekker seg etter en vest med høy synlighet i mørket, risikerer ikke å bli oversett. Faktisk er barn, idrettsutøvere, politibetjenter eller brannmenn ofte avhengige av signaleffekten av vesten med høy synlighet. Dra nytte av denne nødvendigheten og sørg for en spesiell reklameeffekt takket være det store trykkområdet. Bestem selv hvilken trykketeknikk du foretrekker, eller ta kontakt med våre reklameproduktspesialister. Det er to forskjellige trykkteknikker tilgjengelig for etterbehandling av vesten. Vi vil kort vise deg forskjellene her:

- Silketrykk er mer holdbart. Finishen er slitesterk, av høyeste kvalitet og har en enorm lysstyrke, spesielt på svarte vester med høy synlighet. Rett og slett et trykk av høy kvalitet som gir mening, spesielt for store opplag. Selvfølgelig er flerfargede motiver eller spesialfarger som neon ikke noe problem. Fargegradienter er også mulig.

- Overføringstrykk gjør at fotoutskrifter skiller seg spesielt godt ut. Den høye kvaliteten er kostnadseffektiv selv for små opplag. Fargeoverganger er ikke mulig med overføringstrykk, men filigranlogoer eller bokstaver er det.


Trykk logoen din på vester med høy synlighet hos Giffits

For å gjøre valget av ditt perfekte reklameprodukt så enkelt som mulig, tilbyr vi noen gratis tjenester. Hvordan ser din merkevareambassadør ut på trykk? Hvordan føles den når du holder den i hendene? Vi gjør dette og mye mer mulig for deg. Og helt uten magi. Mesteparten av tiden. Noen ganger tilsetter vi til og med en klype stjernestøv. Helt gratis. Men bare ta en titt selv:

- Logoverktøy: Bare test på nettet hvordan logoen, motivet eller slagordet ditt vil se ut senere på refleksvesten. Last opp logoen din til www.giffits.de og plasser den på favorittreklamematerialet ditt.
- Gratis grafikktjeneste - Gratis grafikktjeneste: Vil du ha en nøyaktig visning av reklameartikkelen din trykt med logo? Vi tilbyr deg en gratis innledende design av vesten din med høy synlighet, designet av vårt grafiske team.
> - Prøvetjeneste: Enten i et sett, som en trekant eller i forskjellige farger: Hvis du fortsatt er usikker på hvilken vest med høy synlighet som er den rette for din bedrift, kan du ringe oss. Vi sender deg flere prøver på forhånd. Tross alt vet vi bedre enn noen at bilder alene ikke alltid er nok.

- Ekspresslevering: Hvis du trenger det raskere, velg vår ekspresservice. Vi leverer gjerne bestillingen din på nesten hvilken som helst ønsket dato. Bare spør våre salgsfremmende produktspesialister.
Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Våre reklamevareeksperter vil selvfølgelig gjerne svare på alle spørsmål du måtte ha om temaet vester med høy synlighet via telefon. Du kan nå vår hotline på 040 2788 201-0.

Bestill refleksvester med logo

Original, personlig og egnet for ethvert budsjett: Vi støtter deg gjerne på vei til din individuelle vest med høy synlighet. Ved å gjøre dette står vi ved din side og sørger for at produktet ditt passer perfekt til din bedrift, at leveransen kommer til rett tid og at mengden er riktig. Vi er stolte av vår mangeårige erfaring og utmerkede kundeservice. Se selv og ring oss. Vi er her for å hjelpe, alltid mandag til fredag mellom 08:00 og 18:00. Det har aldri vært så enkelt å få trykt vester med høy synlighet: se selv nå.

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Refleksvester“