Service

Lommer Halfar

Lommer Halfar
Tema
Farger
Materiale
Minimumsmengde
*Uforpliktende pristilbud Produsentens uforpliktende anbefalte pris

Halfar poser reklameartikler

00:00 / 00:00

Bielefeld-selskapet Halfar produserer vesker som reklameartikler. Halfar har vært på markedet i over 30 år. I dag er det et av de ledende selskapene for reklameposer i Europa. Hvorfor en veske som reklameartikkel? Hva kjennetegner en veske som reklameartikkel? Hvilke typer etterbehandling er mulig med Halfar-vesker? Finn det ut!

Hva kjennetegner en veske som reklameartikkel?

Hva kjennetegner en veske som reklameartikkel?

I utgangspunktet er reklameartikler produkter som kan brukes til reklame og kommunikasjon - hovedsakelig fordi de har en trykkbar overflate som gir plass til firmalogoer og produktbudskap. Halfar produkter er perfekt tilpasset disse kravene. Trykk på Halfar-poser? Ikke noe problem! Fordi posene, ryggsekkene, ermene og mer er spesielt utviklet for individuell utskrift og etterbehandling. Dette betyr at de på den ene siden har en svært synlig reklameflate som viser frem logoer, bilder og tekster. På den annen side er posene designet på en slik måte at de kan behandles optimalt med de tilsvarende trykkmaskinene eller broderimaskinene. Dette er bare mulig i begrenset grad med kommersielt tilgjengelige vesker, da for eksempel veskeklaffer må behandles spesielt for brodering. Derfor er det desto mer verdt å stole på Halfar-vesker med logo!

Hvilke typer etterbehandling er mulig med Halfar-vesker
?

Hvilke typer etterbehandling er mulig med Halfar-vesker?

Vil du trykke på Halfar poser? Avhengig av posens materiale og natur, har du et bredt utvalg av alternativer. Nesten alltid mulig er utskrift og brodering som de kan bestilles på giffits i butikken. Det skilles mellom forskjellige prosesser som silketrykk, overføringstrykk, digitaltrykk eller sublimeringstrykk. I tillegg til trykk og brodering med forskjellige prosesser og med et valgbart antall farger eller sting, er det andre etterbehandlingsalternativer tilgjengelig. Noen Halfar reklameposer kan individualiseres effektivt ved hjelp av preging, lasergravering, etiketter med digitaltrykk, emblemer laget av tekstil, metall, gummi eller domings med 3D-effekt. Interessert? Velg favorittene dine nå og send en forespørsel!

Hvordan kan en standardpose utstråle et individuelt
bedriftsdesign?

I tillegg til reklame kan posen i seg selv også markedsføre et selskap og en merkevare. Bare ved å gjenspeile bedriftens design, dvs. selskapets farger og stil. Takket være det store utvalget av vesker og de mange fargealternativene kan mange vesker i Halfars standardutvalg allerede matches med merkevare- og firma-CD-er. De forskjellige stilene og typene vesker tilbyr også en rekke alternativer her. Avhengig av om merkevaren skal være sporty, feminin, munter, forretningsmessig, diskret eller designorientert i uttrykket - Halfars mange veskekolleksjoner kan brukes til å formidle utseende og stil ytterligere. Så mange grunner taler for Halfar vesker med logo - hvilken passer best til din bedrift?

Hvorfor en veske som reklamemedium?

Hvorfor en veske som reklamemedium?

Vellykkede reklameprodukter er de som tiltrekker seg mye oppmerksomhet, for eksempel fordi folk liker å holde dem i hendene ofte. Trykte Halfar-vesker tilbyr to viktige funksjoner og fordeler: på den ene siden er de ekte hverdagsartikler. På den annen side er de fasjonable tilbehør og livsstilsartikler. Til sammen gjør disse funksjonene vesker til vellykkede reklamemedier. Tross alt liker kundene å bruke dem fordi funksjonene og kvalitetene deres er overbevisende. Og de bruker dem også fordi posene uttrykker sin egen stil og personlighet. Men også for annonsørene direkte, dvs. for selskapet, er det mye å si for vesken som reklameartikkel. Vesker kan ikke bare tilpasses og konfigureres, de er også egnet for forskjellige reklamemål og budsjetter. Som en premium av høy kvalitet, som en lett, billig messeveske, som en oppmerksomhetsvekkende reklameveske, som et tillegg for salg, som en identitetsdannende ansatt- og medlemsgave - Halfar-sortimentet har de riktige veskene og ryggsekkene for alle disse og enda flere anledninger. Ring våre spesialister på 040 2788 201-0 og finn din perfekt tilpassede modell!

Hvilke materialer kan jeg velge mellom?

Hvilke materialer kan jeg velge mellom?

Materialene som brukes er like brede som utvalget av vesketyper. Avhengig av formål, budsjett og type pose bruker Halfar forskjellige materialer til posene. Utvalget inkluderer spesielt lette vesker laget av nylon eller polyester eller designmaterialer som tofarget stoff med lett struktur. Selv materialer som i utgangspunktet er uvanlige for vesker, finnes i standardutvalget. Halfar var for eksempel det første selskapet som lanserte en reklamepose laget av lastebilpresenning, LorryBag®. I dag er denne presenningsposen allerede en klassiker. Du finner også et stort utvalg av filtposer hos Bielefeld-reklamespesialisten. De er spesielt populære på grunn av deres verdi og muligheten for brodering. Selskapet reagerer på trender med PVC-fritt kunstskinn. Det samme gjelder jerseyposer. Halfar bruker økologisk bomull til sine bomullsposer og er sertifisert i henhold til GOTS-standarden. Et uttrykk for kravet om bærekraft som preger hele selskapet. Vil du også presentere bedriften din på en slik bevisst måte? Vi ser frem til din samtale!

5 gode grunner for å velge Giffits.
 • Personlig
  Bare en telefonsamtale unna: Vi gir deg kompetente råd til alle spørsmål! Vårt team er tilgjengelig mandag til fredag fra kl 8 til kl 18.
 • Gratis grafikk-service
  Uten anstrengelser til perfekte reklameartikler: Vår gratis grafikservice gjør jobben og tilpasser din logo til den ønskede artikkelen.
 • Gjennomsiktig
  Full oversikt: Fyll inn søkebegrep, mengde og trykk på ønsket artikkel og få totalpris beregnet direkte.
 • Inspirerende
  Orientering gjort enkelt: Idé-giveren foreslår et stort utvalg av passende reklameartikler for en rekke anledninger og temaer.
 • Praktisk
  Uforpliktende prøve: Klikk på „Design nå„ under produktet, sett inn logo eller reklametekst og hvis ønskelig bestill direkte.

Lignende kategorier for „Lommer Halfar“